Количка за близнаци - тема №6

• 146 896
  • 822
  •   1
Отговори
# 420
Sad Да ама нямам 1000 лв за количка  Sad

Да, но тази, ако установиш, че не става, ще трябва да купуваш друга и ще изхарчиш повече. Държавата предоставя 3600 лв еднократна помощ за близнаци - с тези пари можеш да си помогнеш или да спестиш от друго, но не и от количка. Успех !  Peace

Така е ,но повечето са широки за нашия асансиор  Sad а за помоща четох,че е 1200 лв на близнак,а след колко време ги превеждат,не ги ли бавят много?

# 421
3600 лв общо е помощта, превеждат я около месец след раждането

по-горе писах кои колички са подходящи за тесен асансьор, но ти си знаеш  Peace

# 422
3600 лв общо е помощта, превеждат я около месец след раждането

по-горе писах кои колички са подходящи за тесен асансьор, но ти си знаеш  Peace

Благодаря ти. Има още време ще го мисля  Sad

# 423
  • София
Не пести от количка, ще прекарваш доста време с нея, трябва да е маневрена и удобна.  Peace

danielski86, наистина намери начин да закупиш хубава количка за близнаци, защото това са си две деца със собствено тегло и ти трябва удобна, лека и маневрена количка. Като цяло на пазара за близнашки колички хубавите и стабилни започват от 500 лв на Адбор и Хаук, минаваш през Микадо за около 890-1100 лв и стигат до 2000 лв (може и повече) за напълно окомплектовани колички като Маунтин Бъги, АБЦ дизайн и др. По-евтините са винаги по-широки 85-95 см (рядко около 70-75 см) и са доста тежки.
Ако прегледаш цялата тема ще видиш колко от нас са обсъждали и съпоставяли ширина на количката, тегло на количката, качество на материалите, удобство за децата, видимост към бебетата, големина на гумите, помпащи или не, с кошове и/или кошчета за кола и всякавки други аксесоари, място за съхранение на количката и т.н.
В момента в ОЛХ и пълно с обяви за близнашки колички вкл. Маунтин бъги и Бритакс са под 1000 и под 750 лв (приблизително). Можеш да се свържеш с хората, да поговориш и с тях, да тестваш количките в някой магазин, за да видиш за какво става въпрос.
Ние сме с Маунтин бъги, много съм доволна - количката е лека за управление, минава през всякакъв терен, бебчетата спят като къпани в нея. Дори я използвам като люлка у дома. Успях да я закупя от голямата намалениа на Хиполенд и ми излезе точно 1085 лв вместо 1469. Така че и дебненето за намаления може да ти помогне.
Успех в избирането и лека бременност

# 424
Не пести от количка, ще прекарваш доста време с нея, трябва да е маневрена и удобна.  Peace

danielski86, наистина намери начин да закупиш хубава количка за близнаци, защото това са си две деца със собствено тегло и ти трябва удобна, лека и маневрена количка. Като цяло на пазара за близнашки колички хубавите и стабилни започват от 500 лв на Адбор и Хаук, минаваш през Микадо за около 890-1100 лв и стигат до 2000 лв (може и повече) за напълно окомплектовани колички като Маунтин Бъги, АБЦ дизайн и др. По-евтините са винаги по-широки 85-95 см (рядко около 70-75 см) и са доста тежки.
Ако прегледаш цялата тема ще видиш колко от нас са обсъждали и съпоставяли ширина на количката, тегло на количката, качество на материалите, удобство за децата, видимост към бебетата, големина на гумите, помпащи или не, с кошове и/или кошчета за кола и всякавки други аксесоари, място за съхранение на количката и т.н.
В момента в ОЛХ и пълно с обяви за близнашки колички вкл. Маунтин бъги и Бритакс са под 1000 и под 750 лв (приблизително). Можеш да се свържеш с хората, да поговориш и с тях, да тестваш количките в някой магазин, за да видиш за какво става въпрос.
Ние сме с Маунтин бъги, много съм доволна - количката е лека за управление, минава през всякакъв терен, бебчетата спят като къпани в нея. Дори я използвам като люлка у дома. Успях да я закупя от голямата намалениа на Хиполенд и ми излезе точно 1085 лв вместо 1469. Така че и дебненето за намаления може да ти помогне.
Успех в избирането и лека бременност

Благодаря от сърце  bouquet

# 425
Нашият асансьор е 68 см. Нямам избор и място за чудене. Решила съм да взема втора ръка Mountain buggy.  На мен още ми е рано, че съм в 20-та седмица, но из нета има колички от този модел втора ръка. Аз също нямам излишни пари, но няма да пестя от количка. Спестяването ще дойде от намаления по магазините и помощ от приятел. В икеа напр. Има чаршафи за 13 лв, в айко има бодита за 3.50 лв. Така че...мисли върху избора за количка. И евтиното винаги излиза скъпо.

# 426
Бимба, чудесен избор. Много ми харесва бъгито, но не влезе в нашия багажник  Sad

# 427
И нашата не влиза в багажника,което хич не е добре.Количката няма да сменим,ама колата...   

# 428
Ние като сложим количката в багажника, не остава място за друго, затова ще вземем допълнителен багажник за покрива на колата.  Thinking

# 429
Е, нашата влиза, специално я мерихме. Рамата отзад, а кошчетата за новородено между кошниците с децата  Mr. Green

# 430
За да се получи,трябва да си преместя газовото и да карам без резервна гума. Кххххх   

# 431
момичета здравейте ! ж началото на август ми предстои секцио  и разглеждам за колички.,та въпроса ми е каква количка -по точно каква марка количка ще ми свърши наи много работа  -да става за асансьор

# 432
калинка прочети малко назад в темата, доста е обсъждано

# 433
Имам питане към момичетата с Бритакс! Наблюдавам ,че плата им е слабо място и повечето избеляват , особено сенниците. Мислите ли , че могат да се боядисат с текстилна боя? Говоря за такава която не се мие..

# 434
  • UK
Аз нямам такъв проблем но и винаги съм намятала отгоре пеленки,  които дакачах отстрани за сенника с едни декоративни фибички Wink има ги, за цветя, предимно се ползват Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт