Количка за близнаци - тема №6

• 146 914
  • 822
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви момичета,но ми идват доста скъпи тези колички (

# 406
Амини, има дъждобран. И аз още не съм го разгъвала.   Simple Smile

Даниел Провери в продавалника -можеш да си вземеш такава количка втора употреба. Аз самата скоро ще пусна в продажба кошовете за новородено, които ще са като чисто нови.

# 407
Кити, ама умаляха ли ви вече? Аз мисля още да ги ползвам.

# 408
Кити, ама умаляха ли ви вече? Аз мисля още да ги ползвам.

Оооо не. Под "скоро" имам предвид още 2-3 месеца поне.  Hug

# 409
Ние сме с бебетто 42,добра е!   

# 410
Аз днес си поръчах TFK Twinner Twis Duo, в цвят крейнбъри. Кошовете за новородени ги взехме втора ръка, в много добро състояние и на по-малко от половин цена, т.е все едно сме взели един чисто нов кош.
Дано да съм доволна от избора си, поне в магазина бутането беше супер леко.  Mr. Green

Даниелски, потърси наистина в Олах. По-евтините модели са доста обемни, едва ли ще намериш нещо, което да ти свърши работа.

# 411
Аз днес си поръчах TFK Twinner Twis Duo, в цвят крейнбъри. Кошовете за новородени ги взехме втора ръка, в много добро състояние и на по-малко от половин цена, т.е все едно сме взели един чисто нов кош.
Дано да съм доволна от избора си, поне в магазина бутането беше супер леко.  Mr. Green

Даниелски, потърси наистина в Олах. По-евтините модели са доста обемни, едва ли ще намериш нещо, което да ти свърши работа.

Ако може мнение за тази
http://get.bg/chipolino-2015-kombinirana-kolichka-rimini.html?fe … M0CFesW0wodo5EOeg

# 412
За какво ти е втора употреба. В момента в сайта на Чиполино е 279 лв, иди да я видиш в магазина им на Тодор Каблешков.
Дори не знаех, че съществуват толкова евтини колички  Laughing

# 413
За какво ти е втора употреба. В момента в сайта на Чиполино е 279 лв, иди да я видиш в магазина им на Тодор Каблешков.
Дори не знаех, че съществуват толкова евтини колички  Laughing
Да и мисля да се възползвам от офертата,но никой явно не я е ползвал и не може да си даде мнението,но в крайна сметка за тези пари си заслужава.

# 414
Не бих рискувала с толкова евтина количка, ако нямам отзиви от първа ръка за нея.

# 415
Не бих рискувала с толкова евтина количка, ако нямам отзиви от първа ръка за нея.
Така е ,но всички са много широки за нашия асансиор,а другите,които стават,освен тази са над 1000 лв  Sad

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 23:07 от danielski86

# 416
Не пести от количка, ще прекарваш доста време с нея, трябва да е маневрена и удобна.  Peace

# 417
Не пести от количка, ще прекарваш доста време с нея, трябва да е маневрена и удобна.  Peace

Sad Да ама нямам 1000 лв за количка  Sad

# 418

Ако може мнение за тази
http://get.bg/chipolino-2015-kombinirana-kolichka-rimini.html?fe … M0CFesW0wodo5EOeg
С уговорката, че не съм я виждала и бутала. Малки гуми, на всичко отгоре двойни отпред, като ти влезе камък и няма да се движи, по прекрасните ни тротоари ще ти запират колелетата, в сняг или киша ако се наложи ще си е шейна. Освен това доста ще тресе и не знам до колко това ще е хубаво за бебетата. Самата рама ми изглежда тънка и чуплива, а две бебета с прилежащият им багаж си тежат и ще направиш мускули  Grinning
Ако заради ширината я избираш, разгледай влакчетата.
Предполагам имаш още време до раждането. Насочи се какво харесваш и следи Продавалника за съотношение цена-качество. По-добре е качествена количка втора ръка отколкото нова и евтина. Със сигурност не са на тия цени нови само заради марката или пък да са станали марка с продажба на боклуци.
Надали ще се разбуташ от първият ден, можеш да отложиш покупката на количка за след раждането като си вземеш помощта.

# 419
Sad Да ама нямам 1000 лв за количка  Sad

Да, но тази, ако установиш, че не става, ще трябва да купуваш друга и ще изхарчиш повече. Държавата предоставя 3600 лв еднократна помощ за близнаци - с тези пари можеш да си помогнеш или да спестиш от друго, но не и от количка. Успех !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт