Количка за близнаци - тема №6

• 146 911
  • 822
  •   1
Отговори
# 390
Аз си взех тази, която която първоначално бях харесала s max double. Изключително съм доволна.
Може ли да споделиш за какви парички я взе и 2в1 или 3в1 е? Имам същата количка но я взех директно от производителите в Полша миналата година.

# 391
  • София
Аз си взех тази, която която първоначално бях харесала s max double. Изключително съм доволна.
Може ли да споделиш за какви парички я взе и 2в1 или 3в1 е? Имам същата количка но я взех директно от производителите в Полша миналата година.

аз също съм харесала, но все още не съм я взела S Max double от магазин Сънчице, там е 980лв. Вижда ми се доста тежка и затова още се мотая.

# 392
Здравейте. Моля, дайте си мнението и ми дайте съвет на коя от двете колички да се спра. Колебая се между Peg Perego Book For Two и Britax B-AGILE DOUBLE

# 393
Здравей!!!!Дано успея да ти помогна в избора.Аз бях в същата дилема и много се чудех между двете.Видях ги и двете колички на живо и в крайна сметка избрах PEG PEREGO BOOK FOR TWO.Не мога да дам още мнения за нея,защото само сме я капарирали,като се родят живот и здраве бебоците ще споделя мнение,когато е в употреба.хареса ми повече на живо/макар да няма отзиви за нея,понеже е нов модел/.Водещото при нас да я капарираме по-раничко беше това,че имаше отстъпка от цената за 1 юни и решихме да се възползваме.Ползите за Пег Перего са ,че има преден борд,малко по-тясна е от Бритакс и има вдигаща се подложка за крачетата.Иначе Бритакс също я харесвам,тя стои някак си стабилна на живо.Смятам,че който и вариант да избереш,няма да сгрешиш.
Надявам се да съм помогнала... Успех с избора  Simple Smile

# 394
  • UK
Аз продавам нашата Бритакс. Ползвала съм я, точно 1 година и то, не постоянно. Често излизахме и само с кошниците.  При интерес, пишете на лс  bouquet

# 395
Онзи ден бях в представителството на Бритакс, за да гледам столовете за кола и видях и количката. Доста масивна изглежда. Гумите не ми харесаха.

# 396
  • Видин
Да споделя и аз за количките за близнаци. Имаме две близначки на 11 месеца вече които отгледахме досега с количка Бугабу Донки Туин която ни я дадоха наши познати да я ползваме , тъй като техните близнаци са погоялми вече. Количката е страшно удобна и много маневрена. Децата се чувствата много добре в нея и досега съм пукала гуми само два пъти. Сега си взехме лятна количка на Бертони Туин но вече трети ден не мога да свикна  с нея. Когато са освободени предните гуми да се въртят имам чувството че на всяко камъче и малка дупка спира да върви количката. Някой има ли такава количка да сподели дали така е и при него?

# 397
От Бугабу на Бертони няма как да ти хареса прехода. Първата е може би най-скъпата на пазара, а втората най-евтината. Аз имам Бугабу единична, ползвам я в апартамента да возя ревящия  Wink

# 398
  • Видин
Взехме бертони лятната количка понеже заема помалко място в багажника и ни се налага сега да пътуваме известно време, но как ще свикна с нея не зная.

# 399
  • София
Сигурно няма да свикнеш  Confused Аз от Фил&Тедс се опитах да мина на Косато и не успях.

# 400
  • Пловдив
трудна работа е от количка с големи помпащи гуми да се свикне с такава с малки двойни, аз с маунтин бъги основна от време на време ползвам макларън, разликата е от земята до небето, с макларъна се чувствам като културист Laughing

# 401
Здравейте.Понеже ми предстои закупуване на количка. а асансиора ни е много тесен 67см  не мога да намеря подходяща количка.Онзи ден случайно попаднах на Chipolinо Комбинирана количка Римини,която е широка 66 см . Mного ще съм Благодарна, ако някой може да ми каже нещо за нея, а и се чудя дали няма да е много тясна на децата.Благодаря предварително )

# 402
Най-тесните колички са Маунтин бъги дует и Бейби монстърс, съответно 63 и 65 см. За горната нищо не знам.

# 403
Здравейте.Понеже ми предстои закупуване на количка. а асансиора ни е много тесен 67см  не мога да намеря подходяща количка.Онзи ден случайно попаднах на Chipolinо Комбинирана количка Римини,която е широка 66 см . Mного ще съм Благодарна, ако някой може да ми каже нещо за нея, а и се чудя дали няма да е много тясна на децата.Благодаря предварително )

И нашият асансьор е с подобни размери и ползваме Baby Monsters. Много съм доволна.  Peace

# 404
Кити, към новия модел има ли дъждобран? Интересува ме дали става на кошовете. Не съм го разгъвала даже  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт