Количка за близнаци - тема №6

• 146 917
  • 822
  •   1
Отговори
# 375
Кокона аз затова реших да съм с преносими кошари, същата работа вършат.
Количката я избрах по два критерия - да влиза в багажника и в асансьора  Laughing Дрехи имам доста от сестра ми, почти не съм купувала.

# 376
  • UK
Бритакса, минава през всички врати  Peace
А аз съм на коренно различно мнение,поне вече с този опит. Бих дала значително по-малко средства за легла, стаи като цяло, колички и пр. .. за сметка на едно по-класно обзавеждане в по-късен етап, а защо не и в една хубава дг или уроци по език от възрастта,  която позволява това. Но, хора разни и мнения, също.  Успех в избора!

# 377
Бритакса само напред ли гледа или може да се сменя посоката?

# 378
  • София на морето
Niana, не сменя посоката - гледа само напред. Писала съм преди в темата - като цяло съм много доволна от количката! Лесно се вози, маневрена е, имайки предвид по какви улици ми се налага да я бутам!

# 379
Niana, не сменя посоката - гледа само напред. Писала съм преди в темата - като цяло съм много доволна от количката! Лесно се вози, маневрена е, имайки предвид по какви улици ми се налага да я бутам!
Благодаря  Hug

# 380
Ниана вече не си ли доволна от полската?

# 381
Ниана вече не си ли доволна от полската?
Напротив доволна съм си  Grinning Просто много натежаваме и ще ми е все по трудно с нея.

# 382
  • София
Момичета, дали някоя от вас има мнение за този модел на количка;
Скрит текст:
Britax B-Agile Double Бебешка количка за близнаци - Chili Pepper 2013

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 09:36 от Мaksy

# 383
  • UK
Момичета, дали някоя от вас има мнение за този модел на количка;
Скрит текст:
Britax B-Agile Double Бебешка количка за близнаци - Chili Pepper 2013
Линка аз не мога да отворя нещо newsm78 иначе съм с Бритакс ,тъй де, бяхме  Laughing

# 384
Здравейте, пиша в темите за близнаци, пък дано някой помогне Simple Smile . Искам да взема на моите дечица триколка( колело), но в България няма нищо, в общи линии. В aliexpress има две, които ми допадат, но не знам как се поръчва и т.н. Някоя мама, ако иска да помага или да ме насочи към друг сайт, в който ги има, или някоя бг фирма, която да ми ги достави, ще съм благодарна. Четох темата на aliexpress, но все тая. Пускам линкове на триколките. Благодаря.
http://ru.aliexpress.com/item/High-Quality-carbon-steel-frame-tw … 010508.4.2.KpIVHo
http://ru.aliexpress.com/item/Buggiest-twins-double-child-tricyc … /32335358603.html

# 385
В Али Експрес е добре да маркираш опцията Free Shipping, когато търсиш (Безплатна доставка). Ето ти такъв вариант: http://www.aliexpress.com/item/Jin-Ming-twin-children-tricycle-d … 9350-6725f150d4f4

Регистрираш се и плащаш с карта. Няма нищо сложно. Провери рейтинга на продавача и отзиви ако има. Електрониката им е пълен боклук в Али Експрес, но съм поръчвала много други неща, които се оказаха ОК. За колички, триколки и т.н. мнение не мога да дам.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 14:45 от KittyCatty

# 386
Благодаря, аз си пазарувам от сайта, но никога през митница. Това имах предвид,че ме заъруднява. За такива обемни поръчки обаче всичко се таксува, така ми обясниха.

# 387
Благодаря, аз си пазарувам от сайта, но никога през митница. Това имах предвид,че ме заъруднява. За такива обемни поръчки обаче всичко се таксува, така ми обясниха.

Моят линк е към стока с безплатна доставка, но на митницата се плаща мито. В темата за пазаруване от чуждестранни сайтове има информация за митническите правила и такси.

# 388
Здравейте дами, вече мога да се похваля с количка. След дълги обиколки по магазините , си взех Бритакс с портбебета. За тези от вас който са я харесали, мога само да кажа, да си я вземете от офиса на внисителя на околовръсното. Има наличности, цената е доста по ниска от тази по бебешките магазини и са много любезни. Количката е лекичка, изглежда маневрена, сгъната може да стой права(т.е. Заема по малко място в багажника), сенниците са доста големи и удобни. Определено съм доволна от конбинацията- цена, качество, удобство  Party

# 389
Аз си взех тази, която която първоначално бях харесала s max double. Изключително съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт