Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 612
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Sredets/Burgas
Аз имам една приятелка, която пере дреха, която само е сложила, за да види как изглежда, и после е решила да облече нещо друго. Аз обикновено такива дрехи ги връщам в гардероба, а не ги слагам в коша за пране. Laughing

Ами то и аз имам този "проблем" да прибера нещо, което съм пробвала...  Blush

# 706
Mikkey аз слагам омекотител колкото да се напълни ваничката на пералнята до макс. Обичам да ми мирише много, но от този въпреки, че набарбаляках сума ти... нищо.

# 707
А аз все си мисля ,че фактор идва и водата в различните региони  / състав ,твърдост и так далее. /
 А може би и пералнята /ако е тип като на Гес  / или препарата с който се комбинира омекотителя.
 Пуснете за проба дрехи само на програма допълнителна обработка или плакнене само с омекотител и вижте резултата.
 Пробвайте програми с по-кратки плакненете и сравнете.
 Ще взема  и аз да си купя някой омекотител за проба / + няколко нимезила  Grinning /

# 708
Ох, аз забърсах едно Бинго от Кауфланд ooooh!..не се стърпях Joy
Но не стери найт, а едно друго за цветно, че по-готино ми миришеше..

# 709
Кое точно ,че те повечето са за бяло -даже това с жената с червена рокля ли -шал - бях грабнала една кутия за проба и у нас чета сноу уайт  Joy 

# 710
Кое точно ,че те повечето са за бяло -даже това с жената с червена рокля ли -шал - бях грабнала една кутия за проба и у нас чета сноу уайт  Joy  
И моето такова  Mr. Green ама си ми трябваше за бяло.

# 711
Ама ние тогава със сина ми такова ровене му ровихме да намерим кутия за цветно / бяха все за бяло / и хоп една с яркочервена рокля - в къщи видях аз снежната белота Grinning

# 712
# 713
  • София
Laughing Течните не се тачат в темата.

Не е вярно, тачат се и още как.
Просто има хора, които пишат по-често в темата и коментират основно прахообразните препарати. Но течните имат своите предимства и своите почитатели.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 14:39 от РРР

# 714
И аз си ползвам течни още.
Особено напоследък добре върви ариела за тъмни дрехи и USA Тайд  Heart Eyes

# 715
Всеки си тачи това ,което е удачно за него .
 Просто имаше мнение от TEAD /ако не бъркам ника / ,че прахообразните са по -удачни ,а течните са по -рентабилни за самият производител и имат по -иновативен или модерен вид и с това печелят повече потребители .
  Може и да не съм разбрала правилно . Имаше май  и също че при употреба на течните се наслоява това замърсяване или нещо като тиня ,което води до тези аромати носещи се от пералните.
  Аз течни ползвах 2 г подред / нямах мирис от пералнята  / ,сега съм на прахообразен / според мен пере по -добре  ,но аз не пера с много вида препарати и не мога дам пълно и абсолютно валидно мнение./
 Затова никога не отричам или не хваля нещо до абсолют .
 Макар да бях обвинена в пристрастие и реклама.
Открия ли нещо -по -добро и по -достъпно като цена сменям Темата . Grinning / Другият важен фактор е го има постоянно зареден в магазини в близост ./

# 716
  • София
Аз не само че ползвам течни, но смятам да продължа да го правя. С прахообразни ще пера само бялото пране. По един начин изглеждат дрехите, изпрани с течен препарат и по съвсем друг същите, изпрани с прахообразен. С течния са меки, цветовете греят, тъканите изглеждат запазени, дори обновени. Точно обратното е с прахообразния препарат. Особено с компактните такива. Вече съм писала за това.
Така че, аз съм фен на течните.

# 717
Препоръчай ми течен за цветно ,от който дрехите да са меки и да няма нужда от омекотител .
 Например Персил сензитив как е и има ли избелващ ефект ?
 С Бинго прането ми е твърдо днес - даже и с Бинго бебе / а бях доволна от предишният /стара партида / и ми ухаеше по -хубаво./
 Заради тази твърдост си оставам фен на Тема - мекички са ,пере и ухае добре - не натрапчиво.
 Но точно Тема течен не съм ползвала  и дали има разлика в изпирането.

# 718
  • In transit
Препоръчай ми течен за цветно ,от който дрехите да са меки и да няма нужда от омекотител .

малко по нагоре бях писала - ето този Первол
Скрит текст:
Даже тая седмица е на промоция в Кауфланд.

# 719
Тоз Кауфланд Grinning  -  там пращам ММ и той купува ама точно това дето му обяснявам да не взема и вече не се наема - щото не го връща ,а трябва пак да ходи Grinning
Ако случайно стигна до там може и да си купя. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт