Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 639
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • оттам, откъдето започва България
Момичета да се похваля с новата си пералня  Party

Пуснах 4 перални, за да я тествам. Екстра е, тихичка с една камара програми.
Честито, със здраве да си я ползваш. Аз досега държах моята при центрофугиране, защото явно прането се е навряло в плика.  smile3555 Направо ще съборя блока.  Joy

# 631
Хаха ,питинко  Mr. Green

# 632
  • оттам, откъдето започва България
 Laughing Да, голям смях, само 25 минути ми остават.

# 633
Laughing Да, голям смях, само 25 минути ми остават.
hahaha
Дръж здраво  Mr. Green

# 634
Честито на Маргарита...
И аз в отбора на Бош..много добри перални, наистина са тихички Laughing

То невродермит и атопичен дерматит е едно и също, едното е по-старото му наименование просто, АД е по-модерното...

И моето дете е с АД...Засега не забелязвам обостряне...пера със Сано Максима сензитив, без омекотител и с доп.изплакване...повече не мога да направя откъм прането..но да, причините са много за АД, доста от тях-неизвестни.. Peace

# 635
Благодаря на всички   bouquet Дано да е добра покупка.

# 636
Специално това левче до нас е много заредено откъм перилни препарати и омекотители/по другите не е така/,има и Тема и Фелче азура и Коколино и цените им са много сносни.
Кое е това "левче"?

# 637
  • Русе
Специално това левче до нас е много заредено откъм перилни препарати и омекотители/по другите не е така/,има и Тема и Фелче азура и Коколино и цените им са много сносни.
Кое е това "левче"?
На пазара, но не вътре в пазара, а това, което е между "Иглика" и "Марешки". Имат магазин и на центъра в уличката на Бюрото по труда, дори там имам чувство, че е по-голямо разнообразието от прахове и омекотители Peace

# 638
Благодаря ти, viki_1974 !

# 639
  • отсреща.
Здравейте,от много време ви чета но все не смея да пиша.
Искам да задам един прост въпрос на който аз не мога да си отоговоря защото от толкова мнения за различни перилни препарати и омектители направо се обърках!
Какъв течен препарат за пране да си купя??
Последно четах за Медикс хубави мнения,сега съм с едно ОМО но ми свършва та така,кой да избера,между-медикс,сано максима течния (който на нищо не усещам да ми мирише),савекс,бинго,тема,рекс??Все са евтини знам но за в момента тези съм си наумила.
Най ме дърпа медикса вие какво ще кажете,все пак се иска да пере нормално замърсени дрехи и да ухае и след изпиране.
Съжалявам стана цял роман  newsm78

# 640
 Фъстъче,точно течен препарат лидържиш да си купиш? Защо не прах за пране?

За бяло или за цветно търсиш?

# 641
  • отсреща.
Ами аз до сега все с прахообразни и така за разнообразие малко да направя аз винаги имам и един прахообразен под ръка за цветно ма ми се искаше да се пробвам и с един течен.И да е и той за цветно аз за бялото си пране ползвам прах обикновено за цветно и слагам едно прахче в синя опаковка и с него много ми се получава,ма това само за бялото,то май е за избелване казвасе snow.охх пак стана дълго.

# 642
Е, не е дълго...споко Laughing
Аз пък доскоро все с течни бях, сега минах на прахове-Персил колор, Сано максима сензитив, Омо от Кауфланд за бялото, мисля скоро да пробвам и Тема колор скин ловинг...

Като че ли праховете са за предпочитане, по-добре е за пералнята и като цяло имат по-добри качества.. Течните са по-лесни за производство, по-евтини излизат на производителите и затова така агресивно се рекламират и налагат на пазара...

Всичко е въпрос на личен избор все пак, аз също имам течни гелове - Ариел и Диксан от Гърция, те са универсални, сиреч предимно за бяло пране...но тях ги ползвам много рядко и застояват в интерес на истината..

Не смея да препоръчам конкретен течен препарат, нека и другите се включат..
Иначе доскоро перях с течен Персил сензитив дрехите на детето, сега с прах Сано максима сензитив..
Но преди да намеря темата, мога смело да кажа, че не съм се справяла добре с изпирането. Сега научих за себе си, че да минеш през пералня дрехите и да ги изпереш, не е едно и също нещо Peace

# 643
  • отсреща.
Права си но аз явно още не мога да се науча да ги пера!
Сега с това омо което ми е на свършване не съм имала проблеми кикакви но ми омръзна аз стана цяла год. не съм го сменяла.А ти от кое сано си най доволна (ако ми пуснеш един линк ще съм ти много благодарна)?  Peace

# 644
при всички положения си купи Тема от Разград. подходящ за всякаква вода , за всякакви дрехи и температура. от личен опит знам ,че ще получиш добри резултати.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт