AVON - обсъждане на продукти тема 17

• 56 350
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
много Ви благодаря!аз затова рядко си поръчвам от avon, как да си избереш нещо като не си го подушил или видял, същото е за червилата...затова май ще изчакам януарската брошура и ще си поръчам ТТ с фрезия поне него го знам:)

# 61
  • София
... рядко си поръчвам от avon, как да си избереш нещо като не си го подушил или видял, същото е за червилата...
На 95% от парфюмите и червилата на Ейвън се предлагат мостри, така че едва ли това е причината да си поръчвате рядко. Но трябва да попитате човека, който ви доставя продуктите.

# 62
  • София
Здравейте,
Ако поръчам от сайта на Ейвън кога ще получа продуктите?
Гледам че пише "Настояща брошура остават 21 дни".

# 63
Здравейте,
Ако поръчам от сайта на Ейвън кога ще получа продуктите?
Гледам че пише "Настояща брошура остават 21 дни".

Такова нещо като сайт на ейвън  от който да поръчвате няма няма. Ще ви препратят към представител  и от него ще зависи кога ще ви поръча и достави.

Изобщо не ми е тежък, а по принцип не обичам тежки парфюми. Само, че имам чувството, че не е съвсем същият, след като го пуснаха отново. Виж, имам един Шанел Алюр, е това вече е тежко чудо, не мога да го изхабя сума ти години.... Confused

при мен има нещо задушаващо от него. Май съм като циганчетата с лепилата. Хем ме души хем ме тегли ...

# 64
Аз поръчвам от представител, който ми дава нещата с  15-25% отстъпка от каталожната цена и идват за 3 дни след като й поръчам. Много съм доволна! Е, праща ми ги по Еконт, но пак по-евтино и по-бързо ми излиза, отколкото да поръчам на едно момиче, което ми е на 50м и поръчва 1 път от брошура...

П.П. Ако коментарът ми е против правилата, моля да бъде изтрит! Благодаря!

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 14:26 от Артемида

# 65
Не смятам че трява да бъде изтрит, това е пазарна политика и всеки си гледа интгереса което е абсолютно естествено.

# 66
Моя клиентка много настоява на нейното си червило- UKR-Bronze Treasure- кафеникаво, даже леко керемидесто. Много отдавна го няма. Някой има ли идея какво да и предложа заместител?

# 67
Не смятам че трява да бъде изтрит, това е пазарна политика и всеки си гледа интгереса което е абсолютно естествено.

Просто съм доволна, затова го написах. Дори не съм виждала на живо момичето. Ако някой се интересува, мога да дам координати.
Когато съм доволна от някой или нещо, не спирам да го рекламирам, с цел да бъда полезна на повече хора. Понякога не се разбира, че е безкористно...

# 68
Моя клиентка много настоява на нейното си червило- UKR-Bronze Treasure- кафеникаво, даже леко керемидесто. Много отдавна го няма. Някой има ли идея какво да и предложа заместител?

Това червило не е спирало да бъде предлагано.
В К16 на стр 98 код 46490 цена 7,90

Когато съм доволна от някой или нещо, не спирам да го рекламирам, с цел да бъда полезна на повече хора.

мисля че след подобен отзив, всеки, който се интересува, ще ти пише на лични.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 19:53 от _re_ge

# 69
_re_ge, замръзнал ми е мозъкът даже! Друго било  името на червилото, оправих се, но ти благодаря за отговора. Винаги си готова да помогнеш   bouquet

# 70
От продуктите на ейвън харесвам само серума за сухи краища на АТ, лосионите за тяло и някой друг парфюм. Иначе като цяло доста неща съм ползвала, но не са ми понасяли въобще. От геловете за почистване на лице започва да ми се бели кожата много особено по носа, сякаш са ме били в лицето. Продуктите против изпотяване не вършат никаква работа. Лаковете за нокти пък започват да се белят още на деня, който се лакирам... От шампоаните им косата става като метла и супер хвърчаща. Кремовете им за лице пък всички са от мазни по мазни и на моята склонна към омазняване кожа направо са ужасни.

Преди около месец или два си взех и интимен гел от ейвън...най-голямата грешка, която можах да направя. Започна един сърбеж и сухота, но най-много се учудих, че много започна да ми пари от него. Отидох на гинеколог и ми каза, че съм много чиста, но интимния гел ми бил много силен и изсушаващ. Вече почти месец мина аз още съм на хапчета заради тоя интимен гел...като цяло повече не бих си взела нищо от ейвън.

# 71
  • София/Севлиево
На времето в университета имах приятелка, която беше получила такава алергична реакция от рол-он на ейвън, че замалко да умре...Нейният случай беше отразен в пресата и продуктът изтеглен от пазара(това беше преди повече от 10 години), от тогава не съм чувала за такива случаи.И аз ползвам интимен гел от Ейвън за чувствителна кожа и нямам никакъв проблем, а използвам този гел от както бях бременна със сина ми та до ден днешен(значи пвече от 7 години)...

# 72
  • Пловдив
От продуктите на ейвън харесвам само серума за сухи краища на АТ, лосионите за тяло и някой друг парфюм. Иначе като цяло доста неща съм ползвала, но не са ми понасяли въобще. От геловете за почистване на лице започва да ми се бели кожата много особено по носа, сякаш са ме били в лицето. Продуктите против изпотяване не вършат никаква работа. Лаковете за нокти пък започват да се белят още на деня, който се лакирам... От шампоаните им косата става като метла и супер хвърчаща. Кремовете им за лице пък всички са от мазни по мазни и на моята склонна към омазняване кожа направо са ужасни.

Преди около месец или два си взех и интимен гел от ейвън...най-голямата грешка, която можах да направя. Започна един сърбеж и сухота, но най-много се учудих, че много започна да ми пари от него. Отидох на гинеколог и ми каза, че съм много чиста, но интимния гел ми бил много силен и изсушаващ. Вече почти месец мина аз още съм на хапчета заради тоя интимен гел...като цяло повече не бих си взела нищо от ейвън.

Алергиите са строго специфични за всеки и това изобщо не значи, че продукта не е качествен или че има нещо вредно. Помислете колко хора имат алергии напр. към лактоза - т.е. млечни продукти. По тази логика значи ли, че изобщо не трябва да се продават такива? Ами има и студова алергия. И какви ли не още.
Така че, обобщенията с алергиите са крайно неприемливи, там всичко е индивидуално. Аз съм правила конюктивити от качествени спирали, с цени над 20 лв, сега ползвам Ейвънска за 7лв.
Само за кремовете съм съгласна, според мен няма добър крем за смесена или мазна кожа. Аз си ползвам техни, защото съм със смесена, но Т зоната веднага си проличава.

# 73

Кажете има ли ефект тази терапия за обем, защото ми хареса офертата с четката за коса или няма смисъл да я купувам ако е мижи да те лъжа.

# 74
Точно защото преди години бях получила алергия от подобен интимен гел на друга фирма никога не бях поръчвала ейвънкси . преди около година обаче по семейни причини се наложи да поръчам - за тиийнейджъри. сложих го в банята се оказа че го ползва цялото семейство и дъщерята и мъжът ми и синът ми ( не се смейте). Решиха и аз да се престраша и опитах и аз . доволна съм. но съм наясно че е много индивуално и заиси от много фактори . това не прави продукта обаче хубав или лош. просто подходящ или не.

и аз получавам алергия от рол-оните им но само тези, които са специализирани против изпотяване.

Както и имам алегрия към депилиращите им продукти. за сметка на това дъщеря ми е във възторг от тях и не посяга към друго .

Та както виждате - за всеки влак си има пътници.

Общи условия

Активация на акаунт