Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 271
  • 861
  •   1
Отговори
# 360
  • БУРГАС
Това подходящо ли е за 2 годишно момиченце? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001RNII58/ref=gb1h_img_c-2_0 … pf_rd_p=560250667
Някой има ли го, за мнение  newsm78  Hug

Според мен е за по-млаки деца  Peace

Точно за 2 години нагоре е, дъщерями сега ще прави годинка и виждам че е малко за такъв конструктор.

# 361
  • София
evhen  - както виждаш много от хората са като мен всъщност, а като гледам никовете в темата, много малко са хората, които за първи път пазаруват от амазон.... Както писах, в повечето линкове подчертавам, че е тяхно време, нещо което много хора не правят нито като сочат наше, нито като сочат тяхно, някои дори само показват някакви неща без изобщо да споменат  дали са от сделките, кога са, в момента ли, утре ли, след час ли...
Ама нека сме дребнави, лошо няма.  smile3505

П.С. - не си прави труда да ми отговаряш.

# 362
  • Варна
Тази кола амфибия според вас подходящ подарък ли е за 10 годишно момче?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032HF60M?psc=1&redirect … etailpage_o02_s00

# 363
  • Luxemburg
Уау, каква дискусия сте му дръпнали 3 страници. Наистина е по-добре да се обявява местното време т.е. за който сайт става въпрос. Аз затова почнах да ги изписвам a.m. и p.m. като е от английския сайт а като е немския казвам че е местно време. Има доста потребители тук които не живеят в БГ.
На мен на айпада ми го дава в моето време, преизчислява ми го. На телефона мисля също, но не съм 100%, че там не 200стр. ами сигурно 1000 ще трябва да разлиствам.

Някой питаше как да си добави 2 продукта. Освен с различни акаунти може и от хелпа да ви добавят, стига да не се е разграбил. На мен са ми добавяли, така вчера наместо една се оказах с 2 киклински къщи които и двете пътуват към мен  Laughing.

# 364
Тази кола амфибия според вас подходящ подарък ли е за 10 годишно момче?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032HF60M?psc=1&redirect … etailpage_o02_s00

Да,защо не Simple Smile

Има някаква техническа грешка с тези сделки,нещо се разминават часовете.Сигурно защото добавят за утре  Rolling Eyes
На началната страница пише Deals run from 8am to 9pm.
Който иска да чака през нощта,аз няма  Laughing

# 365
  • София
Преди време chockolina,беше казала нещо кратко и много хубаво за грубия и остър тон в темата,но пусто не го запомних.
Предлагам тези,които се чудят как да хапят,да си приберат зъбите и да намерят начин, или да замълчат ,или да се напънат да кажат това ,което искат без да обидят другия.
Толкова  се радвам, че тази темата е винаги мирна и услужлива,без заяждания.

# 366
Някой помни ли тези ботушки на каква цена бяха предните дни  Praynig

http://www.amazon.de/gp/product/B00CM6WIBY/ref=gb1h_img_c-3_3067 … pf_rd_p=560113067

# 367
Моля спешно за мнение по един проблем  Praynig.

Нещо амазонци се опитват да дръпнат втори път пари от картата ми за една поръчка, за която блокираха парите още преди два дни. Беше със статус "Подготвя се за изпращане" от онзи ден. Сега получих смс, че искат пак да изтеглят същата сума, а поръчката ми вече е със статус "Изисква се редакция на плащането". Ако има значение точно преди тази поръчка и след нея имам по една, които не са платени.

# 368
  • София
Изпуснах ви баш преди най-интересното!  Sad
Успешни покупки пожелавам на всички!
Чоки,   bouquet
Имат брояч, че остават 4 часа до началото на черния петък.
Хлебопекарната и куп други започват в Starts at 12:00 AM, в 1 АМ също има сделки, после следват чак в 7 АМ, минаваме през сутринтта и стигаме до сделките в 12 РМ, което е обяд, 1 РМ и т.н. към следобедните...
+1

# 369
  • София
Еве,тук ще те питам,че може и да не влизаш много в ларедутската,нещо повече знаеш ли за там.Аз мисля да се напъна да постоя до 12 да ги видя.

# 370
  • Пловдив
 Greene,да не би да не са успели да я изтеглят предния път?Дори и някаква грешка да се случи те са коректни-пишеш и ще ти върнат парите

# 371
# 372
Успели са. Имам ги блокирани в сметката. Дойде ми и смс за успешна транзакция заявена от Амазон на 25.11.

# 373
  • София
Скрит текст:
Еве,тук ще те питам,че може и да не влизаш много в ларедутската,нещо повече знаеш ли за там.Аз мисля да се напъна да постоя до 12 да ги видя.
Не съм писала, защото нямам представа дали и какво ще има...
Прехвърля ме директно в ларедут.бе(защото съм в Белгия в момента), не мога да видя френския, за мое огромно съжаление. И понеже досега винаги пропускам центовите цени по различни причини... съм убедена, че дебненето може и да си заслужава(защото пак ще пропусна нещо интересно)  Mr. Green
Извинявам се много за офтопика!   bouquet  Embarassed

# 374
  • Пловдив
Сега се сещам че имах сходен проблем с друг сайт.Сайта блокира например 100лв.Когато обаче тръгва да ги тегли банката не пуска блокираните пари ,а други от сметката ми.Първите останаха блокирани още 10дни.Времетраенето на блокирането зависи от банката.
Не знам какво се е случило-гадая,ама питай утре в банката

Общи условия

Активация на акаунт