Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 376
  • 861
  •   1
Отговори
# 345
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009PN0WG0/ref=gb1h_img_c-2_0 … pf_rd_p=560250667
Някой питаше май за тази парочистачка или се лъжа? Утре към 9 и нещо сутринтта.

Мисля, че с теб точно още преди ден-два се разбрамхе, че ти виждаш англ. време, а някои хора виждаме нашето българско време - Керхера е утре в 11,20 наше време, а хлебопекарната е в 02,00 нощес наше време.
нещо ми се караш ли, какво??? В повечето линкове пиша тяхно време нали? Че съм пропуснала веднъж, голям проблем... който се интересува точно ще си го види в 9 и колко е или в 11 и колко ще е ...
И съм сигурна, че не съм единствения човек, който вижда тяхно време...

# 346
  • Бг
Бихте ли погледнали amazon uk, като че ли хлебопекарната стартира 2 часа посред нощ?

Според мен офертата за хлебопекарната е за утре.
2 посреднощ си е утре...

Не знам, но си мисля, че ще е за два следобед утре, а не два посред нощ. Немците как изкарват за утре сделките.

# 347
На мен ми излиза за хлебопекарната 11,58,предполагам утре  Rolling Eyes Не е имало нощни сделки досега,не вярвам и сега да има.

Лъвица - излагаш се Simple Smile
Как да не е имало? миналата година даже бяха до към 03:00 тяхно време май  през 15 минути. голяма досада си бе да дебнеш дали нещо няма да го намалят през ноща изненадващо добре, но уви Simple Smile

# 348
И съм сигурна, че не съм единствения човек, който вижда тяхно време...

Аз от три години само тяхно време виждам Simple Smile не знам кой браузер преизчислява времето в локално, та чак ми е чудно каква е тази магия Simple Smile

# 349
  • София
Какво отброява часовника отгоре в сайта  newsm78 5 часа до кое? Нали е до неделя черният петък???

Остават приблизително 5 часа до Черния петък в УК Амазона. Сега само ни загряват  Sunglasses
В немския има само Cyber Woche може да няма точно Черен петък.

Дали да си направя подаръче с тези обички  Blush  

И утре ще има възможно най-ниски цени, така ли?

п.п. Аз си направих подарък чанта  Mr. Green И ние сме хора, стига с тези подаръци за другите  Laughing

# 350
  • София
Бихте ли погледнали amazon uk, като че ли хлебопекарната стартира 2 часа посред нощ?

Според мен офертата за хлебопекарната е за утре.
2 посреднощ си е утре...

Не знам, но си мисля, че ще е за два следобед утре, а не два посред нощ. Немците как изкарват за утре сделките.

АМ е сутрин, ако беше следобяд щеше да е РМ

# 351
# 352
Здравейте пак, ето го линка към немския ebay за голямата къща.  Hug

Куклена къща. Излиза 50Е.

Много благодаря!

# 353
Аз пък не знаех, че някой вижда часа в наше време Simple Smile

# 354
  • Бг
АМ е сутрин, ако беше следобяд щеше да е РМ
Да, но по тяхното време е обявено 12 АМ.
Както и да е, ще се разбере след няколко часа дали е за днес, посреднощ, или за утре следобед.

# 355
  • Sofia
За мен също 12 АМ означава нощес.
А относно часовете , до днес ми даваше 1 час разлика, днес ми дава 2 ... нищо не съм пипала, не отварям през друг бразузър, нито през друг компютър, нито с друг интернет , дори и позицията си на дивана не сменям  Joy

# 356
  • София
За хлебопекарната - това което виждам ТЯХНО ВРЕМЕ Simple Smile

Имат брояч, че остават 4 часа до началото на черния петък.
Хлебопекарната и куп други започват в Starts at 12:00 AM, в 1 АМ също има сделки, после следват чак в 7 АМ, минаваме през сутринтта и стигаме до сделките в 12 РМ, което е обяд, 1 РМ и т.н. към следобедните...

На който му трябва хлебопекарна може да си помисли, чака ли му се или не и в колко часа е според него.. за мен си  е ТЯХНО полунощ.

# 357
През нощта си е.
Дано от утре има по-интересни неща, че до тук се излагат.

# 358
  • София
Ще има нощни сделки в английския,продължават да добяват.Вече има 1а.м
Според мен интересни неща добавят,имам предвид,че не е само плява.Има самобръсначка Филипс, за децата играчки,епилатор сложиха,лаптоп.То вярно всеки търси различни неща.От това,което на мен ми трябва го няма.
Интересно,че има и лекикорекции на цените на някой стоки в листата ми,добавени преди около 2 часа.
Моля аконякой види в сделките,това коте http://www.amazon.co.uk/dp/B00IPYZPYY/ref=wl_it_dp_o_pC_S_img?_e … iid=I9SHX0SYE9N5F   , да пише.Преди 2 дни беше 11,20п ,защо не го поръчах на празна карта,да ме пита някой.В листа за дядо Коледа е.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 22:18 от taffi

# 359
Хич и не мислете да си лягате, и на трите си браузера го виждам 02,00 /наше време/, сега проверих, а  и следващите сделки си вървят хронологично. Как става наистина тази магия, не ми е ясно.

А на тебе, Angel_Dust, защо ли пък да ти се карам, аз съм наясно в колко часа почват сделките, но помисли малко за хората, които сега в момента за първи път виждат какво е това, дали изобщо ще се ориентират в тази магия с времената.

Сто празни поста написах, а забравих, какво искам да попитам: някой има ли представа, защо от Американския Амазон не мога да пратя един парфюм нито до англ., нито до немски, нито до български адрес, и то не само от един продавач.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 22:17 от evhen

Общи условия

Активация на акаунт