Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 383
  • 861
  •   1
Отговори
# 75
И аз да питам нещо. Специален тиган за палачинки по-добре ли е от обикновен? След мако тръгва Mastrad Crepe Pan, Bakelite Handle, Non Stick, 25 cm и се чудя ако падне под 25 дали да не го взема.
Слушах днес реклама по радиото за Метро-. Купуваш един тиган за палачинки керамичен и ти дават още един безплатно. Мисля 20 лв струваха двата общо.

# 76
Хванах тази прахосмукачка.
Имам нужда от малко информация за модела.

# 77
http://www.irobot.bg/-/roomba-780.html

# 78
  • Русе
Цената е супер, качеството супер. Имам я от 2 г.

# 79
  • Sofia
Днес цял ден бях на лекции и много лошо ми пропадна шопинга  Rolling Eyes

Philips Sonicare AirFloss препоръчвам с две ръце. Първият ми се счупи преди да му изтече гаранцията и амазонци ми изпратиха нов, без да си изискат стария (пазя си го , с идеята да го занеса на ремонт някога).

Детската четка нищо не са я намалили, купувала съм не на черен петък за 27 паунда.

И едно фърби мернах - и там пълна измама ...

Дано утре има нещо интересно.

+ 1 за румбата!

И в този ред на мисли, някой има ли скууба, да сподели мнение?

# 80
Аз ли вече се обърках или вече взеха да повтарят някой артикули?

# 81
  • София
+1

# 82
  • Варна
Този душ ОК ли е на цена от 63П? И идея си нямам за какви характеристики да гледам а ми предстои подобна покупка.

http://www.amazon.co.uk/Methven-WCTS-Waipori-Thermostatic-Satinjet/dp/B00I9E714M

Ние скоро правихме ремонт и купихме подобен от София за около 70 лв. Но този изглежда доста по-добре. Но не знам какви характеристики да се гледат.това си е ....душ... Laughing

Душ е да, но с термо смесител и поради тази причина търся компетентно мнение.  Praynig Не съм на ТИ с подобни джиджавки, за какви характеристики да следя и каква е обичайната им цена.

# 83
Грабнах този Бош , някой с отзиви? Ще мога ли да взема на тази цена някой Кенууд или и това е добро?
аз имам кенвууд със абсолютно същите приставки и съм си много доволна - сигурна съм, че бошът ще се справи успешно!
Мерси! Не ползвам много често миксери и роботи вкъщи, така че този ще ми е идеален. Simple Smile

# 84
Оказа се, че пускат едни и същи артикули по различно време на различна цена. Тази ел.кана http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00EB1TVPO/ref=mp_s_a_1_13?qid=1417 … _SX110_SY165_QL70
в 12:30 беше 66€, а в 17:00  - 49€
Аз в 17:00 не я следих, защото реших, че пак ще е толкова, в 17:30 бях 88 в листата на чакащите.

Сега се чудя какви гимнастики да правя с картите че да не пуснат кафемашината на 50% и да се ядосвам, че бързах да я плащам...
Ако сменя празна карта с друга, по която пак няма достатъчна наличност дали ще ме изчакат още 4-5 дена или ще ме отрежат?

# 85
*Мариана*, ще те изчакат,но колко точно ще разбереш сама. Пак изпращат имейли колко време имаш,за да платиш,но времето май е малко по-малко отколкото за първата празна карта.

# 86
  • Майничка
Пуснат ли количките с дистанционно в сделките, направо ми действат като бик на червено - пак забодох една, този път червенката.
В петък май ще дебна само за светкавица за Канон и електрически самобръсначки. Е, някое Лего ако излезе на сметка, няма да го откажа...

# 87
И едни от последните оферти от английския iDECT Solo Plus Triple DECT Phone with Answer Machine и Johnnie Walker Whisky Platinum Label 70 cl. Лека от мен.

# 88
  • София
Благодаря за новата тема, Чоколина   bouquet

Днес нито успях нещо да купя,нито да ви прочета.

# 89
Ей , докато се наканя да седна да ви чета и установих , че вече сте изписали старат тема , че и 6стр. от новата  Peace мерси за темата   bouquet аз се уредих с едно LG hmbot (не е от амазон) и мирясвам за сега с покупките, освен ако не изпадне някое изгодно лего дупло за малката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт