Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 372
  • 861
  •   1
Отговори
# 120
И пак прегледах и събрах офертите от амазон.де, които на мен ми хванаха око (имам чувство че немския сайт има по-добри оферти тази година). Това са само офертите до 15ч наше време. Обикновено нормалните цени на амазон са намалени от 10 до около 30% и рядко повече, но колко точно може да се разбере когато започне офертата. И да кажа, че по-ниските цените съм ги "изчислявал"/ налучквал аз т.е. няма гаранция, че да не ме обвините после какво казах, а какво стана.

Това е интересно външно зарядно за смартфон Mobee MO7250 Magic Juice portabler induktiv ladbarer Akku (5200mAh) f& … rtphone weiß нормална цена 50 евро.

Смартфон Motorola Moto X 2. Generation Smartphone (13,2 cm (5,2 Zoll) Ful … at 4.4.4) schwarz нормално около 499 евро, но внимавайте да не си го купите с договор, ако приемем 20% намаление, то отива към 399 евро да го пуснат ма знае ли човек.

Червени слушалки без кабел Jabra Move Wireless Bluetooth On-Ear-Kopfhörer (Stereo-Head … luetooth 4.0) rot нормално 99 евро и евентуално може да стане интересно около 70.

От дрехи тоя път нищо не ми харесва.

Пак външен хард диск но 2ТБ Transcend StoreJet TS2TSJ25H3B externe Festplatte 2TB (6,4 cm (2 … SB 3.0) grau/blau нормално 119 евро, но ако отиде към 80 ще си заслужава. Имам 1ТБ версия и съм доволен от него.

Не знам, но много ме кефят безжични клавиатури и мишки. Супер е удобно, е да трябва да имаш батерии под ръка, но е готино. Ето нищо според мен готино даже с тъч мишка Logitech K400 Wireless Touch Tastatur (QWERTZ, deutsches Tastaturlayout) schwarz с немската подредба на клавиши е, но то има БГ фонетична и за нея. Цена на 29 евро е сега, но може да я пуснат и на 16/17, което ще е супер изгодно. И нещо апетитно от света на лаптопите и даже с тъч скрийн Acer Aspire V3-112P-P5VZ 29,46 cm (11,6 Zoll) Notebook (Intel Pe … uchscreen) silber, не е най-най-доброто на пазара с тия 4ГБ рам, но не е и зле. За 379 евро сега, а може да падне под 300, което го прави атрактивно.

Филми и няколко, но тези двата ми харесват X-Men - Trilogie [Blu-ray] сега за 22 евро и най-вече този Bud Spencer & Terence Hill [10 DVDs] сега за 40 евро Sad, но ако го пуснат на 20 евро го взимам.

Този телевизор може да стане интересен на под 250 евро LG 32LB580V 80 cm (32 Zoll) LED-Backlight-Fernseher, EEK A (Full …  Smart TV) silber сега е на 330 евро.

Иначе този радио часовник ми е много симпатичен, само не знам дали ще лови онлайн радиа Dual DAB CR 25 Radiowecker (DAB+/ UKW-Radio, Senderspeicherfunkt … nschluss) schwarz сега на 55 евро.

Тия бейбофони са готино нещо май NUK 10256350 Babyphone Easy Control 200, hohe Qualität, ein …  FHSS-Technologie сега на 44 евро, но ми се ще да вярвам, че ще иде на 30.

Една от много добрите компактни камери на Сони Sony DSC-WX220 Digitalkamera (18 Megapixel, 10-fach opt. Zoom, 6 … FC, WiFi) schwarz сега на 168 евро и при територия от 120 евро става добра сделка. А пък тая чанта за фотоапарат е просто супер, е да трябва ти и професионален апарат, но все пак това са подробности Manfrotto MB SB390-3BB Stile Veloce III Rucksack schwarz сега на 77 евро.

Нещо за мъжОВЕ Wilkinson Sword Hydro 3 Klingen, 8 Stück, което ще е оферта само ако цената под 10 и купувате нещо друго за да не плащате доставката. И докато сме на тази тема мисля, че това е много добър подаръчен сет Wilkinson Sword Hydro 5 Geschenkset mit Gratis adidas 3 in 1 Dus … 1 x 3 Stück) нормално на 9.95 евро, но ще е по-евтин, така че бързайте ако сте решени да го купите.

Ако пък си търсите гидоре то това има всичко необходимо Famex 136-20 Universal Werkzeugkoffer 197 tlg сега 160 евро, а дали ще падна на 120 ?

Понеже имаше дебат за кани пак да пусна BWT Tischwasserfilter 2.7 Liter, aubergine сега 17 евро, но мисля е реално да падне на 12 евро, а я има и в зелено и оранжево Simple Smile

И пак нашата кана за вода но с 4 чаши WMF 0617709992 Wasserkaraffe Set 5-teilig Basic за 39 евро, но може и да отиде на поне 25, което е добро попадение.

Кафе машина DeLonghi ESAM 2900 Kaffee-Vollautomat сега на 279 евро, но е вероятно да иде на 199 евро.

И една камера за хора, които не могат да си позволят GoPro... Kitvision Edge HD10 Waterproof Full HD 1080p Wasserfeste Sport K … e/Tauchen - Black сега на 176 евро, но на 120 ще е изгодна.

Тоя часовник много ме кефи Fossil Herren-Armbanduhr XL Chronograph Edelstahl FS4736 за 90 евро сега, но пък ако и иде на 69 евро го взимам Simple Smile

Ох това видях аз, но през деня ще се следят отново, че следобед излиза също доста атрактивни неща. Успех с покупките след 1 час ги почваме.

# 121
  • София
Eдна много красива кана на делонги в немския вип http://de.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A262ETJGG1G1G … ef=qd_all_eb_1_56
Имат Kenwood Delonghi, Braun и разни други машинки, не знам цените до колко са изгодни, защото по принцип не следя в момента такива неща, но който се интересува от кани, миксери, кафемашини и пр. може да погледне.

# 122
evhen, Shantal, благодаря за включването Hug

# 123
  • На брега
Имам чувството, че по-тежките с по-дебело дъно са по-добри Peace
И на Тефал гледах тигани вчера.. Стори ми се, че цените в амазон след намаление са на кантар с тези в БГ.
Така е! Съдейки по моите прибори с керамично покритие, по-по тежките и дебели, живеят по-дълго! Сега си загледах в тавичката, тя е тънка, покритието й отгоре по борда е започнало да се изтрива, а ми е най-нова... Но мисля, че е от неправилното съхранение. Прибирам ги в шкафа натрупани един върху друг и има търкане от металното дъно на горният съд. Ако се слага салфетка може да се избегне.
.... все проблем със софтуер или там каквото му викат.Естествено гаранцията не беше като за нов уред ,а продължение на старата покупка.Та всички техници казаха-Крупс имат този проблем.Не зная сега дали все още имат този проблем,но аз лично не бих купила.От около година съм със Саеко модел Синтия.За сега такива проблеми няма.Дългичко стана ама да не изгърми още някой като мен
И на мен специалист, поддържаш гаранционния сервиз на много марки ми е споделял, че повечето си имат характерен дефект и слаба страна в електрониката.И аз се насочвам към обикновена кафемашина с байонет, без ел.дисплей и програми. По това време, преди 3 години купих за 44 паунда чудесно Делонги и сега имам надежди, че ще пуснат някоя подобна оферта.

Е, това червеното от френския амазон ми извади очите! #Crazy Много е красиво и си е цифра тука!

# 124
  • София, Манастирски ливади
Не мога да си намеря кода за немския амазон в пощата. Може ли някой да ми каже какво пишеше, за да го пусна на търсачката  Hug

# 125
Тъй тъй, днес май повече ще се седи в UK амазона,
Гледам има брита днес, ще се пробвам за нея.
BRITA MAXTRA  5+1 филтри
BRITA Fjord Cool White + 12 филтъра.  Да видим кое ще е по изгодно.

Някой беше писал че търси комплект ножове, денс има доста
Jamie Oliver Professional Quality Knife Block Set
Zyliss 5-Piece Knife Block Set, Black
Master Class Argon Acacia Knife Block Set, 5 Piece
Victorinox SwissClassic Cutlery Block Set, Set of 5

Също ми е интересно дали кухненския робот Bosch Styline Kitchen Machine ще го пуснат по евтино от колкото в немския (там беше 219 Е)

От немския мисля да погледна кафемашината Philips HD7870

# 126
Не мога да си намеря кода за немския амазон в пощата. Може ли някой да ми каже какво пишеше, за да го пусна на търсачката  Hug

Заглавие: 10-EUR-Gutschein

Liebe Kundin, lieber Kunde,
wir schenken Ihnen einen 10-EUR-Gutschein* ....  

ПС: В немския четката Braun Oral-B Triumph 5000, ще е на 79,99E след минути.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 09:53 от S.D.A

# 127
  • София
  bouquet Много пишете, не мога да ви хвана дирите Simple Smile

Някой ако мерне тези накрайници в сделките да свирка, че ги чакам отдавна на хубава цена Simple Smile
http://www.amazon.co.uk/dp/B00DO53DSY/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_e … 9QXU9Q2&psc=1
Eйнджъл, във вторник хванах тези на 13, пробвала ли си ги да кажеш кои са по-хубави?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DE8VAYA?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Някой, ако види по-свястно намаление на LEGO Castle, Chima или някой от "бойните" сетове да свирка моля Wink
В момента сме с такива, по-хубави са от стандартните.. харесват ми, всъщност даже много, но ми липсва... как да кажа... абе не влизат много между зъбите, за това искам тези горните да ги пробвам, пък и да си имам да си менкам, кеф ми такива, кеф онакива Simple Smile

# 128

Нали знаеш, че е с капсули Сенсео Peace

# 129

Whistling Май го бях пропуснала. Мерси   bouquet

# 130
  • София, Манастирски ливади
Не мога да си намеря кода за немския амазон в пощата. Може ли някой да ми каже какво пишеше, за да го пусна на търсачката  Hug

Заглавие: 10-EUR-Gutschein

Liebe Kundin, lieber Kunde,
wir schenken Ihnen einen 10-EUR-Gutschein* ....  

ПС: В немския четката Braun Oral-B Triumph 5000, ще е на 79,99E след минути.

Много благодаря!

# 131
  • Sofia

За тези машини се продават и обикновени цедки , по - късно мога да потърся и да покажа, ако имате интерес.

# 132
И аз в търсене на кафе машина Saeco за експресо с мелачка, препоръчайте нещо добро

# 133
И аз в търсене на кафе машина Saeco за експресо с мелачка, препоръчайте нещо добро

Някакви конкретни изисквания имаш ли ? В немския има голямо разнообразие а и повечето са намалени.
Saeco кафе машини.

# 134

Някакви конкретни изисквания имаш ли ? В немския има голямо разнообразие а и повечето са намалени.
Saeco кафе машини.

Тепърва ще разучавам функциите им , затова ще се радвам, ако препоръчате модел от който сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт