Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 340
  • 861
  •   1
Отговори
# 195
Вчера имаше два обектива в немския Амазон - един канон и една сигма. До колко им падна цената някой има ли спомени? Да знам колко да ме е яд .. Sick

Кога успяхте да свършите старта тема и да изпишете 13 страница от новата ... Twisted Evil

# 196
pastir и bobo_13
Моля дайте мнения за тези два, кой е по добър. Четох инфо за процесорите ама на мен ми се сториха не особено различни.
Кажете моля ви кой е по-добър и дали са изгодни, че трябва да ги плащам.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LLE6IH8?psc=1&redirect … etailpage_o06_s00 Цена 399.00 GBP
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MFU4UN6?psc=1&redirect … etailpage_o01_s00 Цена 349.99 GBP

Lenovo-То излиза 50 паунда повече newsm78

Леновото е по-добро. Макар че е с АМД процесор а последния ми тест за лаптоп с такъв ме отказа за покупка повече изобщо на подобрен род конфигурации. Грее като печка (този може и да е оправен не мога да твърдя) но спрямо тошибата е по добрия избор.
Друг е въпроса какво точно ще правиш с този лаптоп, за какво ще го ползваш и спрямо това да си определиш бюджет. Ако някой ще гледа филми, ползва интернет, офис пакет и т.н каквото и да вземе от съверемените машини е достаъчно.

Аз се чудя между този http://www.amazon.de/dp/B00NM4FKZ6/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_enc … Q04AZJO&psc=1
и този http://www.amazon.de/dp/B00KH6PG6U/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_enc … K68GRJY&psc=1
Мисля, че и двата са подходящи за 10 годишен младеж  newsm78
Първия не ми е познат като марка. Някакви съвети  Praynig

Който и да вземеш е общо взето все едно. Бела има по-голям хард диск а сам по себе си е ХП - аз лично не бих го купил.

За тези пари можеш да си купиш от България добра машинка и с бг клавиатура. Не забравяйте че клавиатурите им са QWERTZ а не QWERTY.
За мен покупката на лаптоп от амазон е оправдана само и едиснтвено ако цената спрямо тук е поне 50% по висока.
Да не говорим, че познатите ми от УК като се приберат си купуват мобилните компютри от тук понеже тамошните били с по ниско качество и по-често в сервиз. (аз не мога да го твърдя понеже не съм минал по този път само предавам мнения).
Не на последно място утре ще има достатъчно намалена техника в емаг

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 13:43 от pastir

# 197
Днес пак има обективи, доколкото знам (Любителско менение) на Tamron също са хубави. Но да се отбележи че тези са Макро.

Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 DI II C/AF VC PZD Macro für Canon
Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 DI II N/AF VC PZD Macro für Nikon

Зависи от коя "секта" си  Grinning Nikon или Canon

# 198
  • София
Сега ще трябва да търся кукленско семейство да населява къщата  Crazy
Аз харесвам тези! Heart Eyes Детето, не  Mr. Green! Има фетиш към риби и другите играчки не я вълнуват.
Ох, обожавам ги тези, взех на детето едни овце и то ги харесва много. Heart Eyes

# 199
Днес пак има обективи, доколкото знам (Любителско менение) на Tamron също са хубави. Но да се отбележи че тези са Макро.

Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 DI II C/AF VC PZD Macro für Canon
Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 DI II N/AF VC PZD Macro für Nikon

Зависи от коя "секта" си  Grinning Nikon или Canon

Тези ги пускат на цена с 200лв по-ниска от тази в БГ. По-добре от тук някъде да се потърсят, ако някой ги иска. Wink

# 200
  • DE
Цитат
За тези пари можеш да си купиш от България добра машинка и с бг клавиатура. Не забравяйте че клавиатурите им са QWERTZ а не QWERTY
Благодаря за съвета, а емаг дали доставя в чужбина. Живея в Германия и затова ми бе по-удобно от амазон.
Клавиатурата не е проблем за мен, пиша с 10 пръста на кирилица и знам къде са разположени буквите и пр съответните настройки няма да е проблем, а младежа така или иначе учи немски Peace Само дето не бях забелязала, че единя е с ХП, мислех че и двата са с W8. Все пак, ако някой зърне някъде изгоден лаптоп, ще съм благодарна да сподели  Peace

# 201
  • Luxemburg
Тази къщичка изглежда страхотна и цената ме изуми. Сега ще трябва да търся кукленско семейство да населява къщата  Crazy
И съпругът ми я поръчал и мисля да пробваме с куклите Chelsea, малката сестричка на Барби. Ние имаме 2 и ще пробвам дали се побират в леглата че са 5.5`, а ги дават за 5` кукли. Тези дървените които се предлагат не ми допадат. Децата ми имат от куклите на Мател и постоянно ги събличат и сменят дрехите им, та са свикнали вече с такива. В Хиполенд и Комсед мисля че съм виждала малки куклички тип барби (ако се спреш на такъв тип кукли). Аз ще видя от къде ще намеря нови, че нашите май  все голи ги виждам напоследък, сигурно сме им изгубили дрехите  Sad.

# 202
  • София
има ли Family програма в немския амазон?

# 203
  • Варна
Опитвам се да следя сделките уж, но не ми се получава особено. Затова да попитам - имало ли е тази година електрическа пила за пети? И евентуално мнения на ползвалите такава дали да продължавам да търся, заслужава ли инвестицията? Благодаря Simple Smile

След 5 мин. в немския ще има. Peace

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 14:01 от chockolina

# 204
Цитат
За тези пари можеш да си купиш от България добра машинка и с бг клавиатура. Не забравяйте че клавиатурите им са QWERTZ а не QWERTY
Благодаря за съвета, а емаг дали доставя в чужбина. Живея в Германия и затова ми бе по-удобно от амазон.
Клавиатурата не е проблем за мен, пиша с 10 пръста на кирилица и знам къде са разположени буквите и пр съответните настройки няма да е проблем, а младежа така или иначе учи немски Peace Само дето не бях забелязала, че единя е с ХП, мислех че и двата са с W8. Все пак, ако някой зърне някъде изгоден лаптоп, ще съм благодарна да сподели  Peace

Пограшно ме разбра за ХП  Simple Smile

Packard Bell = Hewlett Packard = HP
И двата са с win 8.
Емаг не съм сигурен дали доставят в чужбина.
ОТ тези двата взимаш леновото и си приключваш чуденето.

# 205
има ли Family програма в немския амазон?

Има от тук Amazon Family се записва, но нямам информация как става и какви са предимствата.

# 206
  • DE
Цитат
ОТ тези двата взимаш леновото и си приключваш чуденето.
Разбрах, значи РВ е НР, това е от голямо значение. Имам НР който за 2 години гаранция ходи 3 пъти на ремонт, съответно подменен хард, пад, поради развален бутон на мишка и сменено ДВД, сега се счупи връзката на монитора с клавиатура  #Cussing out, но вече не е в гаранция. Накрая всичко бе сменено и имах нов лаптоп, но с колко нерви  ooooh! Определено никога повече няма да купя нещо на тази марка. Леновото което има дъщеря ми не е дефектирало за 2,5 години, определено точките са в негова полза.
Благодаря за вниманието   bouquet

# 207
Това нежно бижу Mike Ellis Damen-Halskette Edelstahl Zirkonia weiß N321 след 5 минути на 17 евро в немския както и тези кремчета Elizabeth Arden Visible Difference Starter Set für Mischhau … 1 x 4 Stück) на 19 евро. Цените ги знам със сигурност, но е много дълго за обяснение Simple Smile

# 208
# 209

Общи условия

Активация на акаунт