Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 182
  • 861
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Споделете , моля как да потърся кода от английският Амазон.
мерси
 иначе от сделките нищо не ми хваща око . Първият ден потъчах таблет за рисуване wacom и машинка за подстригванефилипс и това беше .

И аз гледам в мейла,но не откривам,как е заглавието на този мейл?От немски и от английския амазон ли изпращат?
Аз имам от немският и от френският това пише на имейла - Amazon.de: 10-EUR-Gutschein  Amazon.fr: 10 euros offerts                                                                                                                                                                                                                                                           
Ако някой няма да си ползва код от немския амазон да сподели, pls Simple Smile Аз за съжаление не съм получавала такъв
Кодовете са персонални и действат само на акаунта на който са изпратени .

# 526
  • Сливен
Момичета, отново ви моля за малко помощ Praynig
По принцип не съм от редовно пазар,ващите от Амазон, но в чернопетъчната седмица се разписах доволно. И сега въпросът ми е - защо се дърпа само част от сума, т.е. не дърпат цялата сума по ордера, а само за даден артикул. Първото ми предположение беше за недостатъчна наличност, но не имаше достатъчно по картите ми , преди малко отново потвърдих плащането на неплатените, но все още нищо  newsm78. Преди месец имах подобен случай, те все не си дърпаха парите за нещото, а останалите ми неща от поръчката пристигнаха междувременно. Писах на хелпа и пак нищо, накрая анулирах поръчката, и това което исках го пуснах като нова поръчка, но това защото цената беше същата и се уморих да ги чакам и да се разправям. Веднага си дръпнаха паричките. Ситуацията - аналогична, но цените от сделките няма как да докарам, какво да правя в този случай ooooh!

# 527
  • Sofia
Доколкото знам парите се дърпат, когато подготвят артикула за изпращане.

# 528
Скрит текст:
Момичета, отново ви моля за малко помощ Praynig
По принцип не съм от редовно пазар,ващите от Амазон, но в чернопетъчната седмица се разписах доволно. И сега въпросът ми е - защо се дърпа само част от сума, т.е. не дърпат цялата сума по ордера, а само за даден артикул. Първото ми предположение беше за недостатъчна наличност, но не имаше достатъчно по картите ми , преди малко отново потвърдих плащането на неплатените, но все още нищо  newsm78. Преди месец имах подобен случай, те все не си дърпаха парите за нещото, а останалите ми неща от поръчката пристигнаха междувременно. Писах на хелпа и пак нищо, накрая анулирах поръчката, и това което исках го пуснах като нова поръчка, но това защото цената беше същата и се уморих да ги чакам и да се разправям. Веднага си дръпнаха паричките. Ситуацията - аналогична, но цените от сделките няма как да докарам, какво да правя в този случай ooooh!

Някои продукти не са им налични. Примерно пише с червено, че ще се изпратят след определена дата или след няколко седмици. Но тази забележка трябва да я има в описанието на самия продукт. За другите продукти, които са налични си теглят парите и ги пращат.

# 529
Ако за някой е интересно след малко:

ел четка Braun Oral-B TriZone 6200 на цена 94,99€
гарафа Emsa 514282 Kühlkaraffe  на цена 11,99€
рутерчер Netgear R7000-100PES  на цена 119,00€
Сешоар Parlux 3500 SuperCompact Ceramic  на цена 59,99€
Сешоар Parlux 3500 Supercompact  на цена 56,49€

Peace

# 530
  • София

Сешоар Parlux 3500 SuperCompact Ceramic  на цена 59,99€

Peace

имам този и съм много доволна, взех го за доста повече пари преди време..

# 531
  • Сливен
Някои продукти не са им налични. Примерно пише с червено, че ще се изпратят след определена дата или след няколко седмици. Но тази забележка трябва да я има в описанието на самия продукт. За другите продукти, които са налични си теглят парите и ги пращат.
Greene, сега проверих, всичките играчки са налични. При всички продавач и изпращач е Амазон.
Ето как изглежда ордерът ми

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 14:38 от ninabo

# 532
Да ви е попадал видео бебефон на Моторола?  Hug
Гледам, че ще има в немския, ама съм отворена и към др предложения.

# 533
Ако някой има код -10 от английския и няма да го ползва може ли да се примоля да ми го пратите  Cry
Предварително благодаря.   bouquet

http://www.amazon.co.uk/dp/B00DS3S56W/ref=pe_385721_37986871_TE_item
Четката за лице на Филипс е намалена!

# 534
# 535
  • Пловдив

ел четка Braun Oral-B TriZone 6200 на цена 94,99€
гарафа Emsa 514282 Kühlkaraffe  на цена 11,99€
рутерчер Netgear R7000-100PES  на цена 119,00€
Сешоар Parlux 3500 SuperCompact Ceramic  на цена 59,99€
Сешоар Parlux 3500 Supercompact  на цена 56,49€

Peace
bowuu bowuu bowuuКойто го може.Браво.Шапка свалям  bouquet

# 536
  • Sofia
Ако някой има код -10 от английския и няма да го ползва може ли да се примоля да ми го пратите  Cry

А хубава ли е тази четка? Заслужава ли си?

# 537

А хубава ли е тази четка? Заслужава ли си?
Принципно искам Кларксоника, ама е 300 лв  Crazy

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 14:52 от anbibian

# 538
Здравейте момичета,
Чета, че имало намалени таблети на Wacom, искам ви попитам каква им е била цената? Ако някой си е купил, моля да сподели - интересуват ме Intuos Pro (ако е имало). Благодаря предварително!   bouquet

# 539
Greene, сега проверих, всичките играчки са налични. При всички продавач и изпращач е Амазон.
Ето как изглежда ордерът ми

Парите се блокират, когато статусът за съответния артикул стане "preparing for dispatch".

Общи условия

Активация на акаунт