Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 173
  • 861
  •   1
Отговори
# 630
 Rolling Eyes Не беше за теб отговора.Избери да платиш в GBP, британски паунди, защото иначе превалутира неизгодно, по накакъв негов си Амазонски курс.

# 631
Eona, evhen Благодаря! Избрах лира като опция надявам се всичко да е наред Praynig

# 632
  • Златна Добруджа
Не е от сделките, но е добре намален гардероб на Барби. Почти същия вариант го гледах в Джъмбо за 60 лв.
Това ми се струва интересно за момченца.
LEGO City Fire Station намален на 45 паунда
LEGO City High-Speed Passenger Train за 70 паунда
Една бройка LEGO City Cargo Train намален с 40 %
LEGO City Fire Emergency на 20 паунда

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 07:58 от mentina

# 633
От Lego City  също доста намалени са:
LEGO City Police 60046: Helicopter Surveillance   на 30 п.
и
LEGO City Great Vehicles 60060: Auto Transporter  на 17.00 п.

# 634
  • Варна
Аз поръчах това Лего LEGO Disney Princess 41055: Cinderella's Romantic Castle - 45 паунда.

# 635
 ще следя доколкото мога за слоу кукър  Simple Smile

# 636
  • София
За първи път ще купувам нещо такова и моля за мнение!
http://www.amazon.co.uk/dp/B00INYLONC/ref=gb1h_img_c-2_0667_8f5b … pf_rd_p=560250667

Цената в момента достатъчно ли е намалена и мопа добър ли е?
Благодаря Ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 637
Сигурните цени 5 мин преди старта

Domestic by Mäser, Serie Cosmo, Kombiservice 30-teilig mit  … r ideal im Alltag сега 54 евро, а след малко 39.95 евро

# 638
Брита с филтри е интересно оферта Brita 028114 Wasserfilter Halbjahrespaket Marella Cool weiß … sive 6 Kartuschen след малко за 24.99 евро (нормално 32 евро)

Grohe Tempesta neu Handbrause III, 28261001 след малко за 14.99 евро (нормално 19 евро)

# 639
Имам един може би лаишки въпрос. Вчера купих на дъщеря ми това, но се оказа, че нямам достатъчна наличност във виртуалната карта. Достатъчно ли е да я захраня, за да мине плащането или трябва някакво друго изрично действие?
Благодаря

# 640
Имам един може би лаишки въпрос. Вчера купих на дъщеря ми това, но се оказа, че нямам достатъчна наличност във виртуалната карта. Достатъчно ли е да я захраня, за да мине плащането или трябва някакво друго изрично действие?
Благодаря
за какви пари го взе?

# 641
  • София
Благодаря

Можеш, през акаунта в амазон, да влезеш в поръчката и там ще има бутон за промяна/потвърждаване на картата. Натискаш, илзиза меню, в което я избираш и готово Simple Smile

# 642
За първи път ще купувам нещо такова и моля за мнение!
http://www.amazon.co.uk/dp/B00INYLONC/ref=gb1h_img_c-2_0667_8f5b … pf_rd_p=560250667

Цената в момента достатъчно ли е намалена и мопа добър ли е?
Благодаря Ви!  bouquet  bouquet  bouquet
да те успокоя - и аз си купих това и на мен ми е за първи път и не знам как ще е . Доверих се на една съфорумка че сестра и имала такова и е доволна т.к. не оставя мокри след като чистиш пода. Аз го взех в дневна сделка за 49.90п. Не знам дали ще го пуснат пак на тази цена -имаше го и преди - мисля вторник го пускаха пак - но не помня каква му беше цената. Прецени си Wink

# 643
  • София
dorik Отговора на evhen беше за morgana07.
А ти посочваш като валута лира или изключваш конвектора. Peace
Конвектор е печка!!!!!!!!!!!
Моля ви, правете разлика между понятия като конвектор/конектор/конвертор.
Днес дебна и аз Филипс Еърфлоса, от немците, в 15:45 тяхно време.
Цената на парочистачката беше 55П в дневните сделки, аз я взех тогава.

# 644
Здравейте опитвам се да пазарувам от Амазон за първи път и не мога да поръчам това:
http://www.amazon.co.uk/60-Christmas-Carols-Kids-Countdown/dp/B0 … s+carols+for+kids
Пише, че нещо не е наред с адреса. Трябва да е UK и картата да е от UK банка. Някой купувал ли е досега музика. Какво да направя?

Общи условия

Активация на акаунт