SUPERNATURAL: 200 episodes and counting

• 27 031
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Лека нощ  smile3507

# 106
# 107
  • # супернатурална #
Юхуу, написахте ли си писмата до Дядо Коледа? Аз скромно си пожелах да съм Дженсън  Blush

А за добре дошла на Кити и предвид принадлежността и, пожелавам да е Джаред  Laughing

# 108
Ах, ти Гале   Mr. Green Пиши ме и мен.

# 109
  • София
Благодаря за горещото посрещане, направо ме трогнахте  Mr. Green

# 110
  • # супернатурална #
Мдаа, разчитай на още трогателни постове  Laughing

Ах, ти Гале   Mr. Green Пиши ме и мен.
smile3523

Айде, мЕтай се

# 111
След малко пускам новата серия, но ето промо за Season 10 Episode 10 "There's No Place Like Home"

И аз искам Уинчестър... или по-точно не един, а двама! Ако може  Mr. Green

# 112
И аз искам Уинчестър... или по-точно не един, а двама! Ако може  Mr. Green
Може, мо-же и още как Whistling ! Ах, радост за ушите/очите на Импала Flutter .

Страхотно промо за (може би първите няколко епизода от) следващата година. Ще (ги) чакам с огромно нетърпение, доколкото днешния епизод мааалко ме разочарова или просто аз очаквах повече Rolling Eyes .

Season 1 - Season 10 Mid-Season Finales:

# 113
Ох, обичам ви, момичета! Особено заради постове като последния на Импала   Crazy Много ми е приятно да ви чета, надявам се приемате още нови попълнения. Отдавна се каня да се включа, ама пусто след 50+ теми ми е неудбничко...
Принадлежност вече издадох  Mr. Green
Добре дошла и от мен Hug ! Ето ти един прекрасен Дийн от последния епизод:

Ех, ама много е хубав този мъж! Всякак, дори с кръв по лицето и току-що убил няколко човека Crazy .

Юхуу, написахте ли си писмата до Дядо Коледа? Аз скромно си пожелах да съм Дженсън  Blush

А за добре дошла на Кити и предвид принадлежността и, пожелавам да е Джаред  Laughing
За мен остава да си пожелая да съм дребен азиатец - плънка за J2 сандвича Praynig .

# 114
  • # супернатурална #
По Коледа стават чудеса, внимавай какво си пожелаваш  Laughing Нека поне да си азиатка, щото дребен азиатец не знам какво ще го правят. И не искам да знам  Laughing
И аз ще пускам след малко.

# 115
  • Buffyworld
Много ми хареса серията. Толкова беше човешка с тези семейни проблеми. Не мога да повярвам, че Краули се върза на вещицата. И сега ми е интересно какво ще прави Кастиел с това момиче. Повече от ясно е, че той не може да се грижи за нея. Къде ще отиде, какво ще стане с нея ? Кастиел все пак опита да направи нещо и това му прави чест. Добре , че е той, защото след като бастисаха Боби ми беше много тъпо. 

# 116
По Коледа стават чудеса, внимавай какво си пожелаваш  Laughing Нека поне да си азиатка, щото дребен азиатец не знам какво ще го правят. И не искам да знам  Laughing
В така зададената заплювка по картинка това беше единственият ми избор Joy . То да стане веднъж, пък ще му мисля. С изобретателност и може би с един по подаръците за Роб Бенедикт от тазгодишната конвенция в Далас всичко ще мине лееко и глаадко Mr. Green .

Започвам гифчопада с гладен Дийн. Миналия сезон пак така започнаха проблемите му, а има толкова много други видове "глад" Whistling .

# 117

Епизодът имаше и своите свежи моменти, но, както писах вече, сякаш очаквах повече, да е по-Дийн-центричен Rolling Eyes . Иначе съм съгласна с Buffy, че беше много човешки, беше обърнато внимание на позабравени проблеми като съдбата на семейството на Джими, изясни се той самият жив ли е още.
В този смисъл, много ме зарадва сцената със спомена за татко Джон Heart Eyes . Ще ми бъде огромно удоволствие, ако го видим пак. Има, разбира се, такива слухове из социалните мрежи. Дано Peace !

# 118
Гифчопада   Mr. Green
Не съм гледала още. ММ е болен и само се суета около него.

# 119
Бързо да оздравява Hug .

И в този епизод Сам беше красив. И толкова Mr. Green .

"That's every Friday night, for Sam!" Unfortunately, my favorite line of the episode.

Joy

Общи условия

Активация на акаунт