SUPERNATURAL: 200 episodes and counting

• 27 014
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
О,супер и аз искам в къща,иначе сме с Голдън ретривър-ка  Heart Eyes

# 91
Каракачанка? Голдън ретрийвърка? Неща с козина! Дайте ги насам!

Върна си го дето те прострелях с големия патлак. Нали, нали?  Crazy
Мнее Whistling ...
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Mr. Green

# 92
Ето една на моята.
Скрит текст:

# 93
ПУХ! Боже, представям си какво е да заровиш пръсти smile3544 .
Тук също бих Flutter :

# 94
Скрит текст:
На тази снимка се борихме с ММ да я вчешем, но изобщо не стоеше мирна.  След това дойде и доктора да и сложи паразитното и стреса за нея беше голям през деня  Joy Милата ми Вики  Heart Eyes толкова ми липсва, но поне знам, че дядо и баба се грижат добре за нея. Само с разхождането им е трудно.
И аз бих заровила пръсти в тази буйна и непокорна коса  Mr. GreenММ е с гола глава и не защото е плешив  Naughty, а защото е къдрав като пудел  Joy Joy

# 95
Скрит текст:
За съжаление разхождането на добитъка е много важно. Аз излизам с моите два пъти дневно за по час - час и половина (в това време "влача" и детето Crazy ) и отделно им мятам пръчки или играчки за по 15-20 минути, с няколко почивки (мисля, че това е добър вариант за твоите по-възрастни хора). Но най-обичам къпането, с цялата "борба" и после бягането навън за изтръскването, което задължително трябва да стане точно, ама плътно до мен ooooh! .
Моят съпруг поддържа дийнова прическа, но и по-дълга коса му отива Heart Eyes . При мен е обратното - по-къса ли е от средата на гърба, все едно я няма, не я усещам Crazy .
Завива ми се свят от този колаж:

При Сам има промени през сезоните и почти всички прически ми харесват. При Дийн няма големи промени и дотолкова съм свикнала с късата му коса, че когато Дженсън си я пусне по-дълга в почивката между снимките, не успявам да го възприема Joy

# 96
Дийн с косата на Сам  Joy Joy Joy
Скрит текст:
То само баба ми я разхожда, защото само нея слуша. Много ми е смешна като тръгне с нея из село  Joy Joy При моята играчки не се задържат. Докато се усетиш и вече ги няма, но за сметка на това много обича да си ръфа къщичката.  ooooh! Зимата спи извън къщичката си на снега, как не му е студено на това куче. Лятото милата умира пие само вода и се храни 1 път на ден. Да не говорим при смяната на козината какво вчесване и метене пада  Joy Joy Отговорност е да имаш голямо куче, но пък и щастието е голямо  Heart Eyes

Аз експериментирам и с много дълга коса съм била /но поддръжката е ужасна/ и с много къса. Сега съм с дължина до раменете.
Сори за спама   bouquet

# 97
О,не мога  hahaha hahaha hahaha

# 98
Можеш, Лиса, можеш. Ето Whistling :

# 99
Те сега се е гътнала  Joy Joy

# 100
Направо се гътнах  Crazy

Импала  Heart Eyes

# 101
  • София
Ох, обичам ви, момичета! Особено заради постове като последния на Импала   Crazy Много ми е приятно да ви чета, надявам се приемате още нови попълнения. Отдавна се каня да се включа, ама пусто след 50+ теми ми е неудбничко...
Принадлежност вече издадох  Mr. Green

# 102
Добре дошла ,Кити   bouquet

# 103
И от мен добре дошла kitty_ls  Hug

# 104

Добрютру  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт