SUPERNATURAL: 200 episodes and counting

• 27 015
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен. Тук съм и предимно чета, тъй като не мога да правя гифчета... Hug

# 16
Мария, Йори  добре дошли   bouquet

# 17
  • # супернатурална #
Йори,  Hug

Страхотен епизод с толкова много развръзки !  Hug

Накрая  не ми стане ясно - как изобщо е възможно Краули да има майка ? нали е демон от Ада ? Или това е майката на човека, който краули е обладал. Този човек може да е живял преди стотици години преди Краули да се е вселил в него. И след като беше заразен с човешка кръв, може би затова човешкото в него разпозна майка си. Не знам , не ми стана ясно, но нямам  търпение за следмащия епизод да разяснят нещата.  Grinning

Краули е демон от Ада, но е станал такъв, като е продал душата си. За 10 см. отгоре май беше  Laughing Преди това е бил човек. В предишни  сезони показаха и синът му, и гробът му, и кокалите, които си отнесе някъде, за да не ги палнат Сам и Дийн. Даже беше споменал, че майка му е вещица, когато използва вещерски торбички за да шантажира братята чрез приятелите им. Как не се сетих, че червенокосата е майка му, хем ми направи впечатление акцентът и - същия като на Краули. Сега вече ще има с кой да вие срещу луната, горкият самотник. НО не знам дали ще му хареса, с това човешкото в него...

# 18
Хелоу Hug ! Напомням, че гласуването за PCA 2015 приключва на 04 декември. Погласувайте, ако имате време.

- Supernatural

- Jared/Jensen/Misha

- Jared & Jensen

# 19
  • Buffyworld
Йори,  Hug

Страхотен епизод с толкова много развръзки !  Hug

Накрая  не ми стане ясно - как изобщо е възможно Краули да има майка ? нали е демон от Ада ? Или това е майката на човека, който краули е обладал. Този човек може да е живял преди стотици години преди Краули да се е вселил в него. И след като беше заразен с човешка кръв, може би затова човешкото в него разпозна майка си. Не знам , не ми стана ясно, но нямам  търпение за следмащия епизод да разяснят нещата.  Grinning

Краули е демон от Ада, но е станал такъв, като е продал душата си. За 10 см. отгоре май беше  Laughing Преди това е бил човек. В предишни  сезони показаха и синът му, и гробът му, и кокалите, които си отнесе някъде, за да не ги палнат Сам и Дийн. Даже беше споменал, че майка му е вещица, когато използва вещерски торбички за да шантажира братята чрез приятелите им. Как не се сетих, че червенокосата е майка му, хем ми направи впечатление акцентът и - същия като на Краули. Сега вече ще има с кой да вие срещу луната, горкият самотник. НО не знам дали ще му хареса, с това човешкото в него...

Благодаря !  Hug Наистина бях забравила този епизод със сина му . Интерсено обаче - Краули позна майка си, а тя него - не  Joy Или не показа поне в началото , че го познава .

# 20

Благодаря !  Hug Наистина бях забравила този епизод със сина му . Интерсено обаче - Краули позна майка си, а тя него - не  Joy Или не показа поне в началото , че го познава .

Все пак той е демон и обсебва, когото си поиска  Sunglasses А от неговото истинско аз, продало си душата са останали само тленните останки, които той скри някъде далеч от Уинчестър Simple Smile

# 21
# 22
Опа,здравейте,гледам нещо във ФБ ,че сезон 11 е потвърден ? Crazy Тъй ли е ?

# 23
  • София
Много пораснала Джей Джей   Simple Smile

# 24
Епизодът беше доста добър.Имам някои неща да кажа по основните сюжетни линии.
Първо, Кол.Беше ми забавно как толкова усилено учеше за демоните, а като срещна Дийн и вече на него не му действаше светената вода Laughing.Стори ми обаче, че много бързо се отказа от ловуването на Дийн.Може би, защото аз като съм вярвала в нещо дълго време и ми трябва повече време да приема, че е било грешно, понякога дори поради инат.Но може би просто това съм аз.А смятате ли, че след като Кол научи за чудовищата, сценаристите ще го включат в евентуален спин офф и, че те са го приготвяли за нов спин офф на СПН след неуспеха на предишния?
Радвам се за развръзката с Хана, но си мисля дали приемното тяло на Кастиел Джими е още жив.Аз смятам, че трябва да е в рая.Приемното тяло експлоадира два пъти и не ми се много вярва, като Кас възкръсне, да възкръсва и Джими.
Интересно е какво ще стане с Краули и Ровена.
Нещо интересно.Тук има нещата, които досега знаем за вещиците.
http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/the-history-of-wi … atural-98116.aspx

# 25
# 26
# 27
In 2012, Miro, this amazing young boy died. His dream was to get smiles from around the world. Over 10000 came in.

With their legendary big heart, Jansen and Jared wanted to be part of this message of hope.

# 28
10.08 "Hibbing 911" Clip 1:

# 29
Добре дошли на новите момичета !  Hug

Първата ми краси десктопа в офиса  Heart Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт