X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 6

• 35 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Не давам Мирян да си ходи, особено не и след този концерт Simple Smile!

Иначе мисля, че утре на елиминации ще бъдат Бенчев и Михаела. Бих предпочела обаче да са Траян и Невена... тези четиримата вече са били сред двамата с най-нисък вот. Мисля си, че веднъж озовеш ли се на елиминации, времето ти е преброено Simple Smile макар че със сигурност се сещам за едно щастливо за мен изключение и това е Преслава Мръвкова, която в крайна сметка отиде на финал.

# 31
За Кристина и аз съм на мнение, че е малка и за всичко има време, не и е сега момента да пробива. Ще остане без детство това дете, а и в България не виждам място вече за нови таланти, пазара е достатъчно наситен мисля.
Относно победителя - СЛАВИН!!!
За пръв път чакам с нетърпение концертите и по-специално него, наистина е някакъв феномен. Не мисля, че до сега финалист се е откроявал толкова рано, Саня е права, че блести над другите! smile3501

# 32
Целта на това шоу е да има малко иху-аху, да се порадваме, да се повеселим, да се поядосаме, продуцентите да се нагушат с парички, а пък на участниците да им останат спомени за цял за живот. Това е общо взето. Е, може и да излезе някоя хубава песничка след това, ама нищо повече.

# 33
Благодаря за новата тема  Simple Smile
Не мога да предвидя кои ще са на елиминации днес, но се надявам това да не са триото, Мирян и братя Добреви.

# 34
Еми, за съжаление в България няма как да направиш кариера, не само в Х-фактор, и в другите формати. То всичко си зависи от участниците, дали ще успеят да пробият наново след края на шоуто. Май за сега най-успели са Ангел и Моисей (поправете ме ако забравям някого), а те НЕ бяха победители, че дори и на финал не стигнаха... Не разбирайте, че не ги харесвам - напротив, просто доказателство, че Х-фактор и всички други не гарантират нищо. Naughty

# 35
Целта на това шоу е да има малко иху-аху, да се порадваме, да се повеселим, да се поядосаме, продуцентите да се нагушат с парички, а пък на участниците да им останат спомени за цял за живот. Това е общо взето. Е, може и да излезе някоя хубава песничка след това, ама нищо повече.
Е то излиза точно една песничка де.Жана със Самурай, Рафи  той с една  инфантилна песен и до тук.После ги пращат да пеят по барове и офис партита.

# 36
Благодаря за новата тема!  bouquet

# 37
  • Пловдив
Благодаря за темата.   bouquet

Аз лично нямам проблем с песента на Кристина. Форматът е за такъв, че гледам пеене и сценичното присъствие. Тематиката на песента би имала значение, ако е Детската Евровизия. А и гледайки Кристина да ви кажа честно хич не виждам 15-годишна. Може би диоптрите са ми малко де.
И аз не виждам 15 годишна като я гледам... което е и добре и зле. Честно казано, в началото никак не я харесвах, но сега й симпатизирам! Освен това обсъждането за моралната страна и особено за последната песен, за мен е малко излишно. Просто сегашните 15 годишни далеч не са като тези по моето време (аз съм на 42). Момичетата сега от много рано са по-отворени, немалко от тях правят даже секс на тези години. Освен това Кристина е такава само когато е в образ, а тя все пак е артист и от нея се очаква точно това. Мен лично много повече ме смущава поведението на Гери-Никол. Даже да е нормално облечена, пак има някакво вулгарно излъчване. Което обаче явно си е на мода, имайки предвид популярността на Ники Минаж. И изобщо, според мен границата за еротичността в държанието на изпълнителите вече далеч не е както преди. Пак ще дам за пример Ники Минаж, та даже и Дженифър Лопес, която има две деца.
А сега пак за нашия Х фактор. За мен, тези които ме докосват са : Славин, братята и Кристина. Останалите са там и ги виждам, но просто не стигат до мен.

# 38
И на мен ми се вижда твърде преувеличен този морализъм. Напълно съм съгласна с последния пост!

За мен на елиминации трябва да са братята, Михаела или трите моми.

# 39
А аз си мисля, че може да пратят Криси на елиминации.Има доста консервативни хора в България и според мен да нея гласуват доста такива, които сега ще са разярени от песента.Най-интересното е, че ако не го бяха направили на въпрос, доста хора нямаше да разберат изобщо какво пее.

# 40
  • Сливен
Запис и от мен , за темата   bouquet
Аз продължавам да подкрепям Траян и Михаела -  особено страхотно се справиха на последния концерт. Михаела си изпя много добре песента, беше артистична и танцуваше. Траян също беше на ниво. Славин го изпуснах. Кристина - пее перфектно, обаче не я харесвам, дразни ме,  дразнят ме и триото - много са малки всички, а напират да се правят на големи, никак не им отива такова поведение. И Михаела е малка но подобни песни, танци и облекло не е имала. Няма да забравя на един концерт деколтето на Кристина  Sick
Жоро ми е безразличен, според мен не му е мястото тук, Мирян го харесвах, но сега не толкава.
Като цяло са ми интересни концертите.

# 41
Благодаря за новата тема Grinning
Вчера след второто прослушване на слушалки, както е вече модерно Laughing , Мирян ми беше ок, Михаела пак не ми хареса, останалите бяха приятни за слушане. Днес на елиминациите предпочитам някои от девойките, само да не ми пипат Бенчев, за останалите нямам претенции Laughing

# 42
Моите фаворити са: Кристина, Невена и Славин. Криси може да е малка, но за таланта възраст няма...или го можеш, или не. За вечерта можеше да подберат много по-емблематични песни, тази на Кристина Агилера ми е много просташка   bouquet

# 43
Само се отбелязвам, ще пиша утре за елиминациите  Peace

# 44
Не знам какво ѝ харесвате толкова на Кристина  Tired
Победител този сезон ще бъде сигурно някой от отбора на Мария Илиева или на Заки, такива са моите пророчески виждания  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт