Цветята в нашия дом -Тема 69

• 58 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
За много години и от мен, момичета! Да сме живи и здрави, всичко друго се постига!

Моите цветя са на самоотглеждане, нямам много време за тях, да ги снимам пък съвсем. Имам покарали кокичета и един набол зюмбюл, за първа година ще ги мъча да цъфнат, дано успея.

# 241
  • на североизток от Рая
Месечинко, ти ми идваш като подарък за новата година. Simple Smile Чувствай се прегърната и да знаеш, че те споменавам тук, не знам защо ни изостави. Липсваш осезаемо, дори и с кратки включвания. Същото се отнася и за Кучо. На мен ми липсвате безкрайно много. Прегърни Борето и ми го доведи най-после. Heart Eyes Hug

# 242
Приемете моите най-светли пожелания
за здраве, много слънце и вдъхновение
през новата година!
Нека в дните й да ви съпътстват
любов и много истински неща!
Нека да има много нови начала ,
щастието да е ваша сбъдната мечта!
Честита нова година!

# 243
  • Русе
Честита Нова година! Бъдете здрави и щастливи! Желая Ви късмет и много хубави моменти през 2015-та година!

# 244
  • Варна
Нели Hug
много за кратко и много нарядко идваме към Шумен напоследък. По рождените дни щяхме да идваме, но и аз, и Борко се разболяхме и се размина. Сега преди Коледа Заро се разболя и без малко пак да ни се размине, накрая все пак отидохме, но за 2 дни само... И аз те мисля и все се каня да се обадя, но все не остава време за нищо Tired Като се постопли се надявам да се видим, Борко е много пораснал, ще го нацелувам от теб Heart Eyes

# 245

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

# 246
  • на 90 км от морето
За много години на всички  Hug Желая Ви най-вече здраве, много късмет, хъс за преследване на мечтите, обичайте и бъдете обичани, слънчеви усмивки и щастливи мигове!  Heart Eyes Hug

# 247
  • Пловдив
Хайде да ви побутна малко с едно не съвсем цъфнало и едно прецъфтяло.

# 248
Хайде да ви побутна малко с едно не съвсем цъфнало и едно прецъфтяло.

Големи са красавици  smile3501

# 249

t_tabakova, много са ти красиви теменужките   bouquet .

Имам един въпрос. Много се запалих и искам да си купя луковици от амарилис. Знаете ли по кое време ще се появят по магазините?

# 250
виж в сортови семена,ако не към началото на март започват да пускат луковици.

# 251
  • Пловдив
Ако не се лъжа те са есенни луковици, може да е вече късно за тях. Растение с пъпки иначе може да си купиш- в Кауфланд примерно зареждат горе-долу по това време. Но тук със сигурност има по-разбиращи от луковици момичета, нека се включат те да кажат.  Peace

# 252
Аз от луковици не разбирам много,но работя в цветарски магазин и амарилис в саксия носят сега зимата и по принцип по това време цъфти.

# 253
  • Бургас
По принцип хипеаструмите цъфтят пролет.Зимата луковицата е в покой.Зависи обаче кога е купена и колко е форсирана,аз есента си взех две луковици,едната беше с тръгнал цветонос,другата извади два по-късно и скоро очаквам да се отворят цветовете. От магазин съм купувала само веднъж,мисля февруари месец.Вече би трябвало да започнат да зареждат в саксии и с тръгнали цветоноси.По сайтовете мисля се предлагат март месец.
Прегледах няколко сайта,в сортови в момента не предлагат,в ботаника е с предварителна поръчка.
http://www.botanika.bg/products.php?pid=80674

# 254
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дни преди Коледа докараха почти цъфнали  Peace за два дена изчезнаха  Laughing

не мога да снимам сега, но не мога и да не се похваля  Blush
цветарката искаше да изхвърли десетина саксии, нямали вече търговски вид - стайни теменужки 2, коледни звезди - 2, азалии 3 ...
изхвърли ги Simple Smile в нашия багажник  Blush

Общи условия

Активация на акаунт