Косопад - 7 тема

• 100 220
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
OnDiNe_, резултатите от Регейн се предполага, че трябва да дойдат след първия месец. През първия - засилен косопад и после спиране и нови растежи. Аз съм по средата на втория месец с него, косопадът напълно спря, но нови растежи нямам.
За втори път го ползвам, първият път беше същото.

# 121
Ще пробвам с чесън. Периодично без проблеми с косата съм си втривала скилидка или най-често сок от него и бях много доволна. Все се надявам да е временно и да предстоят едни хубави празници за всички ни!

# 122
  • София
Меденка,

ТСХ хормон е за функцията на щитовидната жлеза. Много често причината за косопад са проблеми с щитовидната.
Аз освен него пусках и пакета женски полови хормони+тестостерон - предлага се в по-големите лаборатории.
В темата са се давали съвети за изследване на хормона кортизол - доколкото знам нивото му се увеличава при стрес.

AllegraA, благодаря за отговора   bouquet
Ще изследвам всичко, пък да видим какво ще излезе  Whistling

Някой дали е ползвал Plantur 21?

# 123
Меденка,
На дерматолог отидох,тъй като ми беше всичко в норма. Така и не разбраха проблема при мен. Сам си отмина.. беше много страшно.

# 124
  • Street of Dreams
OnDiNe_, резултатите от Регейн се предполага, че трябва да дойдат след първия месец. През първия - засилен косопад и после спиране и нови растежи. Аз съм по средата на втория месец с него, косопадът напълно спря, но нови растежи нямам.
За втори път го ползвам, първият път беше същото.
Мерси много. Разкажи за първия ти опит с Ригейн. Колко време го ползвползва, как се развиха нещата след първия месец, косата растеше ли по-бързо? Аз имам още 2 флакона.

# 125
  • София
OnDiNe, не се отчайвай. Така само задълбочавао порблема. Каквото а лечение да си предприела или да предприемаш, изчакай поне 3 месеца преди да заключиш, че не работи. Дори нова коса да е тръгнала да расте, ти няма как по-рано да я видиш, защото има период да израстне толкова, че да пробие скалпа и да стане видима.

Не съм сигурна дали ти беше, но нещо ми се върти в главата, че преди регаина, пак беше пробвала нещо за месец и се беше отказала. Не скачай от продукт на продукт, а просто заложи на нещо,повярвай си, че ще помогне и не се втилясвай колко косъма са пйднали днес и колко са пораснали. Ако не си ти, извинявам се много.

Стига си го мислила - ако трябва измивай косата със затворени очи да не гледаш колко пада, но наистина, не си причинявай това сама на себе си.

Надявам се да не ти е прозвучало като лекция, не искам да те поучавам или нещо. Просто съм била на твоето място, разбирам те и също така знам колко вреди това мислене. Hug

# 126
  • Street of Dreams
Имах нужда да го чуя  Hug Hug
Точно аз бях и си права, но една от причините беше,  че продуктът струваше 120 Евро, а свърши за 3 седмици. И аз като Кубрат, продължавам напред.  Mr. Green

# 127
  • гр. София
Включвам се и аз да ви чета, защото от близо две години имам косопад, който ту намалява, ту се увеличава. Не си го обяснявам с друго освен стрес. През последните три години много ми се събра. В момента косата вече ми е толкова тънка и хвърчаща, а имах такава тежка и гъста коса...... Sad През тези години съм си правила маски с тривитаминол, поливах се с тинктура от коприва, пила съм разни таблетки /вече не помня всички/.....Всичко е временно. Оня ден си взех таблетки и шампоан Приорин, промоционален пакет, масла на Икаров /едно за стимулиране растежа на коса и едно за краищата на косата/. Фризьорката ми препоръча да си взема  крем за коса без отмиване /за краищата/, а в аптеката ми казаха че същата работа върши и маслото. Чак сега прочетох, че сте много доволни от Анафаз на Дюкре, гледах го и се чудих дали да не взема, накрая взех Приорин. Но той е за един месец, така че после мога да продължа с Анафаз. Мисля и за някакви ампули, но не знам какви още....... newsm78 Косата не я подлагам на никакъв тормоз като сешоари и тем подобни. Само я боядисвам, колкото се може по-рядко и то с безамонячна боя.

# 128
Има ли ползвали и доволни от чесъна, интересува ме дали прекомерната му употреба би могла да навреди на скалпа, снощи се намазах със сок от чесън и обмислям и довечера да повторя. Навън такова хубаво слънце грее, но ще го гледам през прозореца, че... миризмата е адска!

# 129
  • Казанлък
Момичета, някоя от вас ползвала ли е лосиона против косопад на Фитовал да ми каже да очаквам ли нещо положително от него?

# 130
Ще пробвам с чесън. Периодично без проблеми с косата съм си втривала скилидка или най-често сок от него и бях много доволна. Все се надявам да е временно и да предстоят едни хубави празници за всички ни!

А остатъчната миризма с какво я бориш? Аз след последната маска с чесън, 3 месеца по-късно миришех, когато си намокрех косата.
Даже не влизах поради тази причина в морето тази година, да не взема да разваля плажа на хората с мириса ми на таратор  Crossing Arms

# 131

А остатъчната миризма с какво я бориш? Аз след последната маска с чесън, 3 месеца по-късно миришех, когато си намокрех косата.
Даже не влизах поради тази причина в морето тази година, да не взема да разваля плажа на хората с мириса ми на таратор  Crossing Arms

Абсолютно вярно! Миризата си остава с месеци след процедурите с чесън или пък с лук, защото аз и лук съм пробвала. Просто е ужас при намокряне! Не ме питайте какъв срам съм брала след изпотяване по време на групова тренировака Embarassed. Grinning. И май няма никакъв начин да се отстрани този нежелан ефект.  newsm78

# 132
Неприятната миризма си остава, особено ако употребата върху скалпа е честа. Но пък ефектът си е ефект. Но е кофти да те надушат околните  hahaha Joy
Я ми кажете вие колко често употребявате чесъна, за какъв период от време - цяла нощ, час-два?

# 133
То след тези миризливи неприятности повече не повторих. Но мисля, че около 30 мин. или 1 час бях стояла с "маската".

# 134
Аз слагах чесън два пъти средата на юли и чак средата на ноември спря да мирише.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт