Косопад - 7 тема

• 100 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
tartaleta123,

Благодаря за съвета.

Търся точно в тази насока - минала съм през всички споменати от теб доктори, изчела съм де що има в нета на тема "субфебрилна температура" и нищо - уж всичко ми е наред.

Температурата започна след антибиотика. Пих го за аднексит (възпаление на яйчника), който след това не се е появявал Praynig

Trust me,
Стресът при мен е овладян до нормални нива (юрист съм и си го има), но подобрението никога не идва насила, а леко и сякаш неочаквано (като всички хубави неща). Просто един ден ще се събудим и това ще е в миналото  Hug

# 106
Ха, така, мерси, Алена, спести ми 100 и кусур лева Peace. А и за зъбите ме замислихте, сега са в ремонт моите, пък да видим. Момичета, както казва клишето ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА Hug, пожелавам на всички от все сърце хубави, здрави и лъскави гриви!

# 107
Ха, така, мерси, Алена, спести ми 100 и кусур лева Peace. А и за зъбите ме замислихте, сега са в ремонт моите, пък да видим. Момичета, както казва клишето ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА Hug, пожелавам на всички от все сърце хубави, здрави и лъскави гриви!
А дано  Peace

# 108
  • София
Angela, а как наваксахте цинка при положение, че добавките не са били достатъчни? Увеличили сте дозата или сте минали на друг източник на цинк?

Дерматоложката ми изписа Цинк от 15 мг на Валмарк. Откакто започнах да го пия омазняването се регулира още на първата седмица.

Цитат
И аз правя тази маска. Много съм доволна! Горчица на прах си купих от Руски магазин.
Само да вметна - тази маска е опасна. Аз седя към 10 минути,иначе има шанс с горчицата да си изгорите скалпа и тогава да се чудите, не за ампули, а за перука направо.. Трябва да се внимава много, не знам как някои седят по 30мин., моя скалп е изключително чувствителен.
white jasmine, благодаря че сподели за сухата горчица в Руския магазин. Честно казано да се мели този синап е доста изтощително. Иначе си права за изгарянето, но 10-15 мин. макс се търпи, косата много ми живна и новите растежи ускориха растежа си Wink

# 109
Да,аз я купих за 5-6 лв. някъде..вътре е голямо количество.

# 110
  • София

Дерматоложката ми изписа Цинк от 15 мг на Валмарк. Откакто започнах да го пия омазняването се регулира още на първата седмица.

Ще си го купя още днес, пък да видим дали ще се повлияе омазняването. Смятам да си набавя още и GNC и Омега 3. Нещо друго според вас?

Веднага след НГ мисля да си пусна една ПКК и да изследвам хормони, само не знам кои.
Кажете, моля, кои хормони се изследват за косопад, че от много четене се обърках  #Crazy

# 111
Аз си пусках ТСХ хормон  newsm78

# 112
  • София
Аз си пусках ТСХ хормон  newsm78

white jasmine,   :bouquet, той не е ли показател за щитовидната жлеза?
после на какъв лекар отиде, на дерматолог ли или на ендокринолог?

# 113
  • София
Меденка,

ТСХ хормон е за функцията на щитовидната жлеза. Много често причината за косопад са проблеми с щитовидната.
Аз освен него пусках и пакета женски полови хормони+тестостерон - предлага се в по-големите лаборатории.
В темата са се давали съвети за изследване на хормона кортизол - доколкото знам нивото му се увеличава при стрес.

# 114
тук да не ви изпускам по петъчните намаления си взех на Чи шампоана с коприва

# 115
Здравейте. От 4-5 седмици имам косопад, определям го като силен, преди това не съм имала - или поне не толкова сериозен. Накратко - не съм бременна, раждала, пълна кръвна картина правих лятото по друг повод, всичко беше наред, ходих преди седмица на ендокринолог - и там няма повод за притеснение. Дерматоложката ми предписа ревалид капсули, цинк и биотин на абофарма, себамед против косопад и алпикорт. Вярно, че не е минал месец от използването на тези продукти, но не виждам кой знае какъв ефект. Вчера я посетих пак - препоръча ми регаин или ампули юкапил, задължително да взема едно от двете. С редовен цикъл съм, попитах я не е ли възможно да е сезонен - каза, че е, но обикновено сезонният протичал по леко... Да съм била спокойна, то няма как да си виждайки постоянно косми около теб...

# 116
Аз ще се похваля, че забелязвам ефект от шампоана на  Ducray Anaphase и лосиончето Neoptide. Даже снощи се боядисах след 4 месеца прекъсване и замязах на човек  Crazy

# 117
Аз ще се похваля, че забелязвам ефект от шампоана на  Ducray Anaphase и лосиончето Neoptide. Даже снощи се боядисах след 4 месеца прекъсване и замязах на човек  Crazy
Аз ползвам същите продукти от около 20 дни и също забелязвам сериозно подобрение. Освен, че капе по- малко коса, а имам и много нова коса, която ме боцка, а  има и такава, която израсна много бързо.  Новите коси са с дължина от 2,3,5,.. 10 см и стърчат навсякъде, но и така така се харесвам. Факт е, че от както ползвам тези продукти новите растежи са видими, косата е по- жизнена и обемна.
За първи път от 7-8 месеца съм спокойна и със самочувствие. Успех и на теб! Аз силно препоръчвам тези продукти, независимо, че са малко по- скъпи!! Simple Smile

# 118
  • Street of Dreams
За мен - поредното разочарование. Почти месец използвам прехваления Ригейн, толкова се надявах нещо да се промени, изгледах милион обнадеждаващи клипчета, изчетох два милиона позитивни мнения - моята коса пак не ще. Сега включих и лосион Себорал, 3 пъти в седмицата. Използвам спрей за обем, който ми слепя косата и когато се къпя, виждам за 2 дни колко коса ми е паднала - приплаква ми се от резултата...

# 119
Здравейте. От 4-5 седмици имам косопад, определям го като силен, преди това не съм имала - или поне не толкова сериозен. Накратко - не съм бременна, раждала, пълна кръвна картина правих лятото по друг повод, всичко беше наред, ходих преди седмица на ендокринолог - и там няма повод за притеснение. Дерматоложката ми предписа ревалид капсули, цинк и биотин на абофарма, себамед против косопад и алпикорт. Вярно, че не е минал месец от използването на тези продукти, но не виждам кой знае какъв ефект. Вчера я посетих пак - препоръча ми регаин или ампули юкапил, задължително да взема едно от двете. С редовен цикъл съм, попитах я не е ли възможно да е сезонен - каза, че е, но обикновено сезонният протичал по леко... Да съм била спокойна, то няма как да си виждайки постоянно косми около теб...

Аз също използвах "алпикорт" за 1 седмица преди около 2-3 месеца, но не видях никакво подобрение, а даже скалпа взе да ми става много чувствителен и имам чувството, че косата започна да ми капе още повече. Сама реших да го спра, защото много ме сърбеше главата от него, пареше ме и т.н. Пробвай с продуктите на ДЮКРЕ малко са скъпи, но дават резултат. Аз ги ползвам от около 20 дни и имам подобрение, а също така нямам никакви проблеми  със скалпа. Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт