Косопад - 7 тема

• 100 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Street of Dreams
Признавам, че тази история с косата доста ме потиска и че страшно, ужасно много ми е писнало. Мъчно ми става, като гледам при другите какъв ефект има Ригейн. Сега само това ми липсва, да започне да капе повече при спиране ooooh! Инфекции ако имах смятам, че един от петимата лекари, при които бях през последната година, щеше да установи.

Ако има някаква промяна, ще споделя. А ти си много мила, благодаря  Peace Hug

# 241
Ох, колко е познато това с потискането  Cry
Като те чета направо ме е страх да го почна, но аз 2 % си бях намислила  newsm78

# 242
  • Street of Dreams
Пробвай смело, чела съм страхотни отзиви. Peace
Между другото, тази сутрин за пръв път забелязах резултат - страшно много нови косми - на ръцете  Joy hahaha Никога не съм имала косми там, затова и не ги махам. След като се посмях на маймунските коментари на мъжа ми, започвам да се чудя с какво да ги махна и как са отишли там? На ушите още нямам, за който се интересува Laughing

# 243
Пробвай смело, чела съм страхотни отзиви. Peace
Между другото, тази сутрин за пръв път забелязах резултат - страшно много нови косми - на ръцете  Joy hahaha Никога не съм имала косми там, затова и не ги махам. След като се посмях на маймунските коментари на мъжа ми, започвам да се чудя с какво да ги махна и как са отишли там? На ушите още нямам, за който се интересува Laughing

Стига де.....защо пък на ръцете? Пише ли го някъде като страничен ефект?

# 244
  • София
Да, за съжаление е възможно. Бяхме коментирали и по-рано, че особено при 5% се случва. Между другото ако спреш регаина, ще изчезнат все едно никога не ги е имало.

# 245
Да, за съжаление е възможно. Бяхме коментирали и по-рано, че особено при 5% се случва. Между другото ако спреш регаина, ще изчезнат все едно никога не ги е имало.

Ти пробвала ли си го? Регаин имам предвид?
Не знам защо точно в тази болна тема няма много отзиви за Регаин, а доколкото знам той е най- тежката артилерия  newsm78

# 246
  • София
Да, многократно. То и затова се включвам по темата.

# 247
Да, многократно. То и затова се включвам по темата.

Извинявай, сигурно те карам да се повтаряш, ама то от толкова четене  Crazy
Какъв тип беше твоя? Оправи ли се, регаин 2 % ли ползва, поникна ли нова коса......
Още толкова въпроси ми идват наум, ама ме е срам  Embarassed

# 248
Признавам, че тази история с косата доста ме потиска и че страшно, ужасно много ми е писнало. Мъчно ми става, като гледам при другите какъв ефект има Ригейн. Сега само това ми липсва, да започне да капе повече при спиране ooooh! Инфекции ако имах смятам, че един от петимата лекари, при които бях през последната година, щеше да установи.

Ако има някаква промяна, ще споделя. А ти си много мила, благодаря  Peace Hug

Не съм кой знае колко компетентна по въпроса, научавам някакви неща в движение, но знам как се чувстваш. Аз като видях колко коса ми капеше първоначално и тотално се депресирах, не можех да спя, сънувах кошмари,  гледах се в огледалото и бях сигурна, че ще остана без коса. Много мъка и стрес изживях, но най- много ме дразнеше факта, че всички ми казват, че си въобразявам, после ходих да фризьор и тя ми каза: "мале колко ти е оредяла косата" - искаше ми да потъна в земята, тогава мъжа ми взе да ме разбира и много ме успокой, каза ми, че ще ме обича дори и да съм без коса, каза, че ще ми къпи най- хубавата перука на света и за него аз винаги ще съм красива. Това ми подейства някак успокояващо и започнах да взимам витамини, да правя изследвания, да ходя на какви ли не доктори, но всичко беше нормално и не се откри причина за косопада. След около 2-3 месеца отидох пак на фризьор, защото мислех пак да се подстрижа с надеждата това да реши проблема. Тогава фризьорката ми каза "мале знаеш ли колко много коса ти расте" - това ме успокой. Говорих с нов дерматолог като на ново обясних всичко през, което съм минала, за да се опитаме да открием причина, но пак се оказа, че няма такава и започнах да ползвам продуктите на Дюкре и сега виждам резултат и съм доволна. Пиша ти всички тези неща, за да те успокоя, защото не си сама и има много хора със сходен проблем. Опитай се да си следваш лечението, което ти е предписано и не се взирай всеки ден в огледалото, защото това усложнява нещата. Опитай се да се абстрахираш от ситуацията и мисли позитивно, казвай си че имаш прекрасна, здрава и гъста коса. Живей си живота пълноценно и се радвай, а аз съм сигурна, че подобрението ще дойде съвсем скоро.  Успех!!

# 249
  • София
При мен е кръгов. Оправя се и след време пак. Ползвала съм и 2 и 5%, работи винаги. Пониква нова коса, понякога възстановява напълно, понякога не точно и се влачи с месеци, че и над година. Имала съм от мъничко петънце с размер 2ст, до 80% опадане. Отвратителна история, та и затова разбирам ondine, а и хората, които наистина имат проблем.
Тези, които тази есен са им паднали 51 вместо 50 косъма са друга история и много ме ядосва като посягат към сериозни лекарства

# 250
При мен е кръгов. Оправя се и след време пак. Ползвала съм и 2 и 5%, работи винаги. Пониква нова коса, понякога възстановява напълно, понякога не точно и се влачи с месеци, че и над година. Имала съм от мъничко петънце с размер 2ст, до 80% опадане. Отвратителна история, та и затова разбирам ondine, а и хората, които наистина имат проблем.
Тези, които тази есен са им паднали 51 вместо 50 косъма са друга история и много ме ядосва като посягат към сериозни лекарства
Не знам кого имаш предвид, но всяка жена изживява това доста сериозно. Никоя жена не е готова да изгуби косата си, а когато я виждаш как се свлича по четката само с едно прокарване е отвратително. При мен нещата продължават от една година косата падаше дифузно,но най - оредяла беше отпред, а сега виждам подобрение и искам да вдъхна надежда. Лечението отнема много време, стресът провокира косопад, когато ти капе косата се стресираш отново и така попадаш в омагьосан кръг. Няма как да се видят резултати след 1 или 2 месеца, необходимо е повече време, просто мислете позитивно и се опитайте да не се вглъбявате в проблема, защото това усложнява нещата. успех!

# 251
Абсолютно е така за омагьосания кръг, за отчаянието...за комплексите.
И аз като Тарталета като знам какво е.....повярвайте, няма химия която да не съм ползвала, няма нещо което да не съм изследвала....проблем няма, коса също  Confused

# 252
  • София
Не визирам никого конкретно.

# 253
  • София
Абсолютно е така за омагьосания кръг, за отчаянието...за комплексите.
И аз като Тарталета като знам какво е.....повярвайте, няма химия която да не съм ползвала, няма нещо което да не съм изследвала....проблем няма, коса също  Confused

За безнадеждните случаи има надежда.
Предполагам до 3 години...

# 254
Уф, дай на бг, не знам толкова английски   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт