Косопад - 7 тема

• 100 175
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Street of Dreams
Как така най-малко накъсване? Имаш предвид краищата на косата, а не косопад, нали?

# 226
Според мен направо си пада една идея по-малко.  Rolling Eyes

Не знам как да ги разгранича. Просто при мен се събират снопчета косми след сресване с четка, докато с гребен са по-малко (като май за пръв път ползвам гребен изобщо, предпочитам четки). Това накъсване или косопад се води Embarassed

# 227
  • гр. София
Според мен при ресане с четка просто повече се забелязва колко коса е паднала, защото космите се заплитат около зъбците на четката. Като се решиш с гребен голяма част от космите просто падат на пода, а по-малко остават по самия гребен.

# 228
  • Street of Dreams
Според мен при ресане с четка просто повече се забелязва колко коса е паднала, защото космите се заплитат около зъбците на четката. Като се решиш с гребен голяма част от космите просто падат на пода, а по-малко остават по самия гребен.
Peace

# 229
  • София
Здравейте и Честита нова година   bouquet!

Искам да питам лосионите на Дюкре (Креастим и Неоптид конкретно), могат ли да се използват по време на бременност? Същото искам да попитам и за таблетките Анакапс, но за тях съм почти сигурна, че не се препоръчват.
Благодаря.

Креастим може. Другите не  Peace

OnDiNe, мъх ми звучи като да има ефект. Стискам палци да стане още по-видим резултатът.  Praynig Ти с 2% ли мажеш?

# 230
Аз искам да попитам по- компетентните от мен, каква е разликата между Неоптид и Креастим на Дюкре? В момента използвам Неоптид и ми привършва и съм се зачудила за Креастим. Може ли да се използват паралелно или трябва само с едното като си започнал?

# 231
  • гр. София
Аз искам да попитам по- компетентните от мен, каква е разликата между Неоптид и Креастим на Дюкре? В момента използвам Неоптид и ми привършва и съм се зачудила за Креастим. Може ли да се използват паралелно или трябва само с едното като си започнал?

Не че съм много компетентна по темата, но тези дни гледах точно тези два продукта в аптеката.  Grinning Неоптид е за хроничен косопад, Креастим е за реактивен косопад /така беше написано на рекламата/.  Peace Доволна ли си от Неоптид? Аз чувам само добри отзиви за него и изобщо за продуктите на Дюкре. Чудя се дали да не си взема хапчета и/или Неоптид?  newsm78 В момента съм на Приорин, но ми привършва. Ползвам също и шампоана на Приорин. А как се определя дали косопада е хроничен или сезонен/реактивен/временен? Аз имам от около 2 години косопад, който е на приливи и отливи. Пила съм какво ли не, мазала съм се също с много неща, но проблема окончателно не се реши. В момента, въпреки че съм на първата опаковка Приорин, сякаш косопада намаля. Та затова се чудя дали да продължавам с добавки и/или лосиони или да заложа на ампули за сгъстяване на косата, която по принцип ми расте, не е спирала................ newsm78 И като цяло ми изтъня, преди имах доста повече коса на главата си  Sad

# 232
  • Street of Dreams
5%

# 233

Кой вариант точно ползва? Аз мислех Регаин, а той е 2 %

# 234
  • Street of Dreams

Кой вариант точно ползва? Аз мислех Регаин, а той е 2 %
Regain 5% лосион за мъже.

# 235

Не че съм много компетентна по темата, но тези дни гледах точно тези два продукта в аптеката.  Grinning Неоптид е за хроничен косопад, Креастим е за реактивен косопад /така беше написано на рекламата/.  Peace Доволна ли си от Неоптид? Аз чувам само добри отзиви за него и изобщо за продуктите на Дюкре. Чудя се дали да не си взема хапчета и/или Неоптид?  newsm78 В момента съм на Приорин, но ми привършва. Ползвам също и шампоана на Приорин. А как се определя дали косопада е хроничен или сезонен/реактивен/временен? Аз имам от около 2 години косопад, който е на приливи и отливи. Пила съм какво ли не, мазала съм се също с много неща, но проблема окончателно не се реши. В момента, въпреки че съм на първата опаковка Приорин, сякаш косопада намаля. Та затова се чудя дали да продължавам с добавки и/или лосиони или да заложа на ампули за сгъстяване на косата, която по принцип ми расте, не е спирала................ newsm78 И като цяло ми изтъня, преди имах доста повече коса на главата си  Sad
Да доволна съм. Наистина има ефект и то забележим.  Peace

# 236
a.l.e.n.a, Приемах витамини за коса 3 месеца и сега си направих един месец почивка. Чудя се дали да започна отново да ги приемам?! Доволна съм от приема на витамини, но забелязах, че резултатът се вижда към средата на 2рия месец и знам, че са с натрупване. Искам пак да започна да ги пия, но се притеснявам да не се получи обратен ефект, а при мен вече има огромно подобрение, т.е много нова коса и косопада е незначителен и не искам да прекалявам.
 Вие каква схема на прием бихте ми препоръчали, защото виждам, че сте запозната с тези неща. Благодаря ви предварително за отговора Simple Smile

# 237
  • Казанлък
Аз да се самоцитирам...

Момичета, за много години! Да сте живи и здрави и мнооого щастливи! Да попитам таблетките Приорин подходящи ли са при андрогенен косопад и евентуално какво мога да очаквам от тях при мен ( за повишените андрогени трети месец взимам и хормонални контрацептиви) ?

# 238
Реших да пробвам Дюкре хроностим в комбинация с шампоан Дюкре, масло от вечерна иглика, цинк и биотин на Абофарма. Добавките за косопад според мен не могат да излекуват хроничното опадане на косата. Търся нещо, което вътрешно да ми подейства благоприятно и реших, че вечерната иглика може да помогне.

# 239
  • София
 StopХм, много странно. Трябва да има активен проблем, за да не усещаш подобрение. Проверила ли си всякакви инфекции? Ако да, може пък от стрес. Ти изглежда, че наистина много тежко го изживяваш. Виж ако трябва да ти изпишат нещо, малко да се поуспокоиш - било то и хомеопатия.
Добави някаква хранителна добавка и примерно маска с горчица или чесън или люти чушки.
Имай предвид, че спирането на регаин би могло да доведе до косопад - на някои хора това лекарство почнат ли го и е доживот... та не бързай да го спреш. Надявам се да имаш подобрение скоро  Hug
Дори и да нямаш, не забравяй, че това е просто коса. Не си заслужава да си съсипеш здравето заради нея.

Общи условия

Активация на акаунт