Косопад - 7 тема

• 100 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Street of Dreams
Здрасти, момичета. Покрай мен има една добра и една лоша новина и пак ми трябва съвет. Не знам дали от добавата на Себорал и масла паралелно с Ригейн, но с косопада се свърши, засега(о, Боже, най-после!). От седмица насам не ми се запушва ваната, не ми се пълни четката и не полепват паднали косми по всеки един продукт в банята, както беше до сега. Това е чудесно...ОБАЧЕ...запознах се с нов проблем, който до сега никога не съм имала - нежелано окосмяване. Споменах ви вече за ръцете и друго на ръка че се занимавам ден през ден с веждите си, но се появява и по лицето, макар и само мъх засега. Започвам много да се плаша, макар че приятелки ме успокояват, че не се забелязва. Но това едва сега започва. Не искам да спирам Ригейн, защото непременно искам да запазя резултата, но и не искам да се окосмявам като арабка и да ми ги махат с конец в студиото всяка седмица. Проблем ми е, че никак не държа на болка и не бих могла да ги дърпам с кола маска, епилатор (визирам ръцете) или пинсета за лицето... Някой има ли съвет?

# 286
  • София
OnDiNe_ , много, много се радвам за теб  Hug Окосмяването е страничен ефект от Ригейна, бих ти предложила да минеш на 2%, който си е за жени. 5% е много силен.

# 287
  • в 1001-та нощ
В темата някой бе споменал, че като спреш ползването и допълнителното окосмяване си заминава  Peace

Ти колко още ще го ползваш?

# 288
  • Street of Dreams
Мнозина писаха, че целият ефект си заминава, косопадът се връща и т. Н. Нещо,  което в никакъв случай не искам и трябва да продължа някак. Имам още за 2 седмици интензивно, както до сега.

# 289
  • Street of Dreams
OnDiNe_ , много, много се радвам за теб  Hug Окосмяването е страничен ефект от Ригейна, бих ти предложила да минеш на 2%, който си е за жени. 5% е много силен.
Много мерси  Grinning Hug Hug  bouquet
Харесва ми идеята за 2 %, или може би да ползвам по - рядко 5?

# 290
Косопада намаля ама се появи друго... Започна да ми се омазнява косата много бързо. Възможно ли е да е от постоянната употреба на един шампоан? И ако трябва да сменя Анафаз по тази причина какво да си взема със същото качество?

# 291
https://epharm.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0 … %BA-1-detail.html

Поръчвали ли сте от тук? Подозрително евтино ми изглежда...да не са с изтекъл срок?

# 292
Аз тези хапчета ги купих за същата цена и в аптека. Промоционален пакет са за това едната кутия излиза безплатна.

# 293
Аз тези хапчета ги купих за същата цена и в аптека. Промоционален пакет са за това едната кутия излиза безплатна.

Да ама в моя град ги няма никъде, коя е аптеката, да търся същата верига, щом са на тая цена

# 294

Да ама в моя град ги няма никъде, коя е аптеката, да търся същата верига, щом са на тая цена
От SUBRA ги купих  Peace Но съм ги виждала и в други аптеки на тази цена

# 295
Нямаме такава, благодаря ти все пак  Peace
Някой спомена и Марешки, но нашия никак не е зареден  Confused

# 296
Ами този сайт epharm.bg честно казано ми изглежда напълно читав. Иначе може да поръчаш примерно и от Ремедиум, те също го имат комплекта http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=104219

# 297
Ами този сайт epharm.bg честно казано ми изглежда напълно читав. Иначе може да поръчаш примерно и от Ремедиум, те също го имат комплекта http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=104219

Благодаря ти   bouquet
Ще проверя на още 2 места и поръчвам.

# 298
  • на острова на мечтите
Само да се запиша!(иначе не намирам лесно темата Thinking) Не успях да ви изчета. Но си преписах няколко рецепти. Домашни. Иначе ползвах едни капсули, не им помня името, за косопад. Но не бива да се ползват повече от три месеца(имаше схема как да се прилага) и сега забелязвам пак леко оредяване на косата ми на темето. Не се забелязва много, но ме плаши. Ще пробвам с горчицата и ще продължавам да ви чета!

# 299
Прехвърлям си поста от темата за дражетата:
В един сайт за природосъобразен начин на живот, който следя, намерих следната рецепта за серум, който подпомага растежа на косата.
Не съм изпробвала рецептата все още. Публикувам я само защото всички съставки са безвредни:

Natural Hair Growth Serum Ingredients

1 cup distilled water - 1 чаша дестилирана вода
    2 Tablespoons Dried Nettle Leaf - 2 с.л. сушена коприва
    2 Tablespoons Horsetail Leaf (optional) - 2 с.л. хвощ /по желание/
    2 Tablespoons Natural Aloe Vera Gel - 2 с.л. гел от алое
    10 drops of Clary Sage Essential Oil - 10 капки масло от градински чай /салвия/
    10 drops of Rosemary Essential Oil - 10 капки масло от розмарин
    10 drops of Lavender Essential Oil - 10 капки масло от лавандула

How to Make Hair Growth Serum

Boil the distilled water and add the dried nettle leaf and horsetail leaf.
    Let the herbs sit in the water for at least 10 minutes or until water cools.
    Strain the herbs out and pour the herb infused liquid in to a spray bottle.
    Add the aloe vera and essential oils and shake well.
    Store in the fridge for up to 3 months and shake well before us.

How to Use this Hair Growth Serum

Spray liberally on hair roots once or more per day. I found that it was easiest and worked the best to spray on before bed each night.

Източник: http://wellnessmama.com/3593/hair-growth-serum-recipe/

Общи условия

Активация на акаунт