Косопад - 7 тема

• 100 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
С две думи е експеримент с лекарство одобрено за лечение на рак. За 3 месеца има почти пълно възстановьване при пациенти, които са били с години без коса. Тепърва предстоят още ксперименти, но това е първият подобен успех

# 256
С две думи е експеримент с лекарство одобрено за лечение на рак.

Shocked Shocked Shocked

Стига де, съвсем ме шашна вече  Confused

# 257
  • София
То и регаина е първоначално одобрен за лечение на високо кръвно...аспиринът преди да почнат да го дават за сърце, си е бил за главоболие.

# 258
  • гр. София
То и регаина е първоначално одобрен за лечение на високо кръвно...аспиринът преди да почнат да го дават за сърце, си е бил за главоболие.

От аспирин, високо кръвно и главоболие до лекарство одобрено за лечение на рак има ОГРОООООМНА разлика.  Peace По-добре не експериментирайте с такива неща. Още повече, че от лекарствата за рак не расте коса, а пада.  Peace

# 259
  • Street of Dreams
От химиотерапията пада коса,  а не от лекарства  Crazy
Възможно е да израства коса като страничен ефект, както при съставките в ригейн, които  наистина първоначално са  били разработени като препарат против високо кръвно.

# 260
Записвам се и аз да ви следя Wink

# 261
  • гр. София
От химиотерапията пада коса,  а не от лекарства  Crazy
Възможно е да израства коса като страничен ефект, както при съставките в ригейн, които  наистина първоначално са  били разработени като препарат против високо кръвно.

А химиотерапията какво мислиш че е? Лекарството за рак. При различните видове рак химиотерапията е с различни лекарства, от които някои се вливат венозно, има на хапчета.....

# 262
  • София
Успокойте топката, никой не е тръгнал да го пие. Първо го няма в бг, второ струва хиляди итрето се дава срещу рецепта.
Те работят да го направят локално за мазане. Просто споменах, че надежда има дори за най-безнадеждните случаи

# 263
  • гр. София
Успокойте топката, никой не е тръгнал да го пие. Първо го няма в бг, второ струва хиляди итрето се дава срещу рецепта.
Те работят да го направят локално за мазане. Просто споменах, че надежда има дори за най-безнадеждните случаи

Peace

# 264
Някой спомена, че в Марешки Анакапс е на промоция. Купували ли сте скоро?

# 265
Някой друг пробвал ли е Брилиант лук? А съм много доволна, но искам и други мнения, защото приятелка, която има анемия, се чуди дали може да ги пие.

# 266
http://kosaistil.bg/alfaparf-milano/910--alfaparf-energizing-lot … air-loss-10-.html доволна съм от тези ампули.Дори забелязвам ,че косата ми расте по бързо...Най вероятно заради тях не знам.Пада ми коса но не е каквото беше.Имам да използвам още 4 седмици до тогава може и да спре да пада и малкото количество.Поне така се надявам Simple Smile

# 267
Момичета, да попитам вие боядисвате ли се, когато сте в това състояние Rolling Eyes

# 268
Аз не се боядисвам. Не използвам стилизиращи продукти и избягвам да използвам сешоар.

# 269
  • София
И аз не се боядисвам с боя, но слагам къна+касия. Сешоар се налага да ползвам почти всеки ден за съжаление, не мога да изляза с мокра коса за работа  Cry

Общи условия

Активация на акаунт