Косопад - 7 тема

• 100 253
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, да попитам вие боядисвате ли се, когато сте в това състояние Rolling Eyes
Само един месец пропуснах и то защото още не бях сигурна от какво ми е косопада. Но след това отново отидох на фризьор. През всичките 4 месеца падаше само "мъртва" коса, докато другата си растеше съвсем нормално и не се повлия по никакъв негативен начин от нормалното ми боядисване всеки месец.

# 271
  • Street of Dreams
Боядисвам се редовно - на 4 седмици. Обикновено безамонячна боя. През последните месеци, откакто ползвам Ригейн, се боядисвам по-рядко, косата ми расте още по-бавно, интересен факт Mr. Green

Сешоар ползвам през ден, средна температура, средно силна струя.

# 272
  • София
Magrat*, забеляза ли положително влияние на къната върху косопада ти? Косата ми е нетретирана, обмислям къносване..

# 273
Благодаря ви Hug

При последното боядисване фризьорката ми каза, че няма връзка с косопада, дори е възможно от боята да стане малко по-плътен косъма Rolling Eyes Нямам представа колко е вярно това. За съжаление пак трябва да я наклепам, мисля да сложа безамонячна боя или дори да мина само корените... много ме е страх да не се влоши, но пуста суета Tired

Иначе и аз забелязвам, че най-много пада от сешоара, но какво да правя особено зимно време? Почти всеки ден ходя на фитнес, няма как да изляза оттам немита, още повече няма как да изляза с мокра коса. newsm78

# 274
  • София
Magrat*, забеляза ли положително влияние на къната върху косопада ти? Косата ми е нетретирана, обмислям къносване..

Не влияе на косопада, но косата изглежда по-здрава, плътна и блестяща. Също я изсушава, което за моята мазна коса е добре дошло  Peace

# 275
  • София
Аз все още не мога да си обясня защо не ми расте косата. Разреждането в скалпа не е толкова фрапантно, но от косата, която имах със сред дължина до раменете, останаха косми с дебелината колкото малкият ми пръст. Всичко останало са къси, средни и още по къси косми, които уж са нови растежи, но някак не виждам да растат. Като цяло не ми расте косата, въпреки всички ла*на с извинение, които съм измазала, изпила и тн. Вече две години цялата тая мъка и самочувствие ми отиде на кино и всичко... Tired Ако някой ми даде обяснение на тази ситуация или е в сходна, ще съм благодарна да си бъдем в помощ... Rolling Eyes

# 276
Аз все още не мога да си обясня защо не ми расте косата. Разреждането в скалпа не е толкова фрапантно, но от косата, която имах със сред дължина до раменете, останаха косми с дебелината колкото малкият ми пръст. Всичко останало са къси, средни и още по къси косми, които уж са нови растежи, но някак не виждам да растат. Като цяло не ми расте косата, въпреки всички ла*на с извинение, които съм измазала, изпила и тн. Вече две години цялата тая мъка и самочувствие ми отиде на кино и всичко... Tired Ако някой ми даде обяснение на тази ситуация или е в сходна, ще съм благодарна да си бъдем в помощ... Rolling Eyes

Здравей, на мен също ми опада доста коса и затова се подстригах. Косата ми беше до средата на гърба, а аз я подстригах го раменете. Виждаха се ново растежи, които бяха с различна дължина. Аз пих три месеца витамини  за коса, кожа и нокти, които може би също са помогнали. След посещение при дерматолог си закупих Дюкре - лосион Неоптид и шампоан Анатаз. От както ползвам тези продукти косопадът намаля драстично, появиха се още растежи, а старите израснаха още повече. Косата като цяло ми расте сравнително бързо след подстригване и сега е дръпнала с 2-3 см. На мен това ми помогна, не знам дали си ползвала тези продукти, но ако не си може да ги пробваш. Дано и при теб дадат положителен резултат. Успех!

# 277
И аз препоръчвам употребата на Анафаз шампоан и Неоптид лосион   Peace

# 278
И аз препоръчвам употребата на Анафаз шампоан и Неоптид лосион   Peace
Вие колко време сте ги ползвали? Аз ги ползвам от два месеца и след около месец ще ми свърши Неоптид-а. Въпреки, че има голямо подобрение при мен се притеснявам, че ако спра да го ползвам ще се появи и отново косопада и си мислех да си купя за още три месеца, дали е добра идея? Ще ми бъде полезно, ако споделите вие колко време сте го ползвали  и какво се е случило след като спряхте:)

# 279
Ми и аз горе долу колкото теб, ама може и да се бъркам. Изобщо не обръщам внимание. Аз сега мисля да взема Креастим, че от Неоптида издумках вече втора опаковка. Ама се чудя дали е добре да се сменя или трябва да си караш с това, с което си започнал?  newsm78

# 280
Ми и аз горе долу колкото теб, ама може и да се бъркам. Изобщо не обръщам внимание. Аз сега мисля да взема Креастим, че от Неоптида издумках вече втора опаковка. Ама се чудя дали е добре да се сменя или трябва да си караш с това, с което си започнал?  newsm78
За Неоптид-а пише, че прилагането му трябва да продължи минимум 3 месеца. Аз мисля да си взема още 3 шишенца и да видим какво ще стане, четох за другите продукти на Дюре, явно всички са много добри, но при мен косопада продължаваше много дълго време и може би спада към хроничен и затова ще е добре да продължа с Неоптид.  Другият ми вариант е след като минат 3 месеца да се консултирам отново с дерматолог и да видим какво ще ми кажат Simple Smile Ще го мисля в движение, но съм много доволна.

Ти защо мислиш да минаваш на Креастим? Simple Smile

# 281
  • София
Неоптид не съм ползвала, ползвала съм Креастим. Не бих казала, че имаше някакъв особен ефект и ми омазняваше скалпа. Peace

# 282
Неоптид не съм ползвала, ползвала съм Креастим. Не бих казала, че имаше някакъв особен ефект и ми омазняваше скалпа. Peace

Аз ползвам Неоптид-а всеки ден и не съм забелязала да ми се омазнява повече от обикновено. От както взе да ми капе косата я мия само 2 пъти в седмицата, защото имам страх какво ще се случи след това. Сега въпреки, че я пръскам с този лосион пак си я мия по два пъти, преди да започна да го ползвам ми падаше ужасно много коса - цели топки, а сега са само по 5-10 косъма на ден.  Пробвай го, надявам се и на теб да помогне! Успех!

# 283
Защото, моят косопад е причинен от себорея, която излекувах. Пък и се до питах до Алена и тя ми каза Креастим, понеже моят косопад не се води хроничен. Първото ми шишенце Неоптид ми го дадоха подарък с Анафаз шампоана (в аптеката, от която си пазарувам собстветика ми е клиент в магазина и така като колеги ми го подари) и нямаше смисъл да се набутвам допълнително с Креастим. Пояснявам защо ми е подарък, случайно да не ме разбере някой грешно и да търси такава промоция   Peace Видях ефект от него и пак си взех Неоптид и сега се зачудвам за Креастим. Колко време караш с Неоптида, защото аз не мога да изкарам 30 дни? Извинявай, че малко късно отговарям.  Peace

# 284
Защото, моят косопад е причинен от себорея, която излекувах. Пък и се до питах до Алена и тя ми каза Креастим, понеже моят косопад не се води хроничен. Първото ми шишенце Неоптид ми го дадоха подарък с Анафаз шампоана (в аптеката, от която си пазарувам собстветика ми е клиент в магазина и така като колеги ми го подари) и нямаше смисъл да се набутвам допълнително с Креастим. Пояснявам защо ми е подарък, случайно да не ме разбере някой грешно и да търси такава промоция   Peace Видях ефект от него и пак си взех Неоптид и сега се зачудвам за Креастим. Колко време караш с Неоптида, защото аз не мога да изкарам 30 дни? Извинявай, че малко късно отговарям.  Peace

Да, да сега разбирам. Нормално е да пробваш друг продукт щом си с друг вид косопад. Радвам се, че Неоптид-а е помогнал и на теб, а щом си получила и добри отзиви за Креастим, започвай да го ползваш!! Simple Smile Simple Smile На мен Неоптид-а също не ми стига точно за 30 дни, особено от началото, когато започнах да го ползвам. Впръсквах от много близо и то точно там, където си мислех, че ми е оредяла косата. След това гледах едно клипче в Интернет и видях, че трябва да се впръсква от 5 см и започнах да си деля по- добре косата, да впръсквам от разстояние, да втривам добре, за да може да е разпределен навсякъде. Мисля, че едно шишенце ми стига за около 25 дни, но не съм сигурна.  Като го изразходя ще си купя още 3 шишенца и ще видим какво ще стане.Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт