Косопад - 7 тема

• 100 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Забелязали ли сте от продуктите ви против косопад косата да става прекалено суха и заплитаща се, какво правите или ползвате в такъв случай?

# 301
Забелязали ли сте от продуктите ви против косопад косата да става прекалено суха и заплитаща се, какво правите или ползвате в такъв случай?
Аз от Дюкре не съм забелязала. Но си слагам почти винаги балсам или маска  Peace

# 302
  • гр. София

Моята си е суха и по-суха не става. Не се заплита. Не ползвам маска и балсам, след като се поизсуши слагам малко масло. Понякога слагам и от стимуланта на Икаров преди баня и стоя с него. Ползвала съм и ампули с масла на Алфапарф след като я измия.  Peace

# 303
  • София
Здрасти, момичета. Покрай мен има една добра и една лоша новина
Скрит текст:
и пак ми трябва съвет. Не знам дали от добавата на Себорал и масла паралелно с Ригейн, но с косопада се свърши, засега(о, Боже, най-после!). От седмица насам не ми се запушва ваната, не ми се пълни четката и не полепват паднали косми по всеки един продукт в банята, както беше до сега. Това е чудесно...ОБАЧЕ...запознах се с нов проблем, който до сега никога не съм имала - нежелано окосмяване. Споменах ви вече за ръцете и друго на ръка че се занимавам ден през ден с веждите си, но се появява и по лицето, макар и само мъх засега. Започвам много да се плаша, макар че приятелки ме успокояват, че не се забелязва. Но това едва сега започва. Не искам да спирам Ригейн, защото непременно искам да запазя резултата, но и не искам да се окосмявам като арабка и да ми ги махат с конец в студиото всяка седмица. Проблем ми е, че никак не държа на болка и не бих могла да ги дърпам с кола маска, епилатор (визирам ръцете) или пинсета за лицето...
Някой има ли съвет?

Здрасти! Това, което са ти писали да минеш на 2%, не е зле като идея. Макар, че аз бих ти препоръчала да се придържаш към това, което ти е казал дерматолога/ако му имаш доверие/
Това, че започваш да се окосмяваш, ако не си се пипала с ръце намазани с Регаин, може да е нов проблем. Просто единият да е застъпил другият. Пусни си ако можеш хормони. Hug
Скрит текст:
Извинявам се за дългото отсъствие, ама не ми се вкл. темата.

# 304
  • на острова на мечтите
Мили дами, по повод тези маски в домашни условия, аз моята коса я мия веднъж в седмицата. Имам псориазис и не ми се омазнява изобщо. Дали ще има някакъв ефект ако правя маска само веднъж!?

# 305
  • София
Мили дами, по повод тези маски в домашни условия, аз моята коса я мия веднъж в седмицата. Имам псориазис и не ми се омазнява изобщо. Дали ще има някакъв ефект ако правя маска само веднъж!?

Да, защо не. Мога да препоръчам с плацента маските или ампули за твоя проблем.

OnDiNe, аз също мисля, че 2% ще са добро решение, не знам само как плавно да преминеш от 5 на 2. Аз не бих разредила честотата на употреба обаче. Не мисля и че имаш хормонален проблем. На много хора им излизат косми от 5те процента.

# 306
  • Street of Dreams
Идвам си от аптеката и там ми казаха същото.  Peace Изследвания показвали, че необяснимо защо, при жените 2% и 5% дават абсолютно еднакви резултати, а при мъжете 5% действа далеч по-добре. Проверих това инфо току-що в някакъв лекарски форум и се потвърди. А може и аптекарката от там да го е чела Grinning Предупреди ме, че е за цял живот. 2-3 месеца след спирането окапва не само новата коса, но и тази, която е щяла да окапе, ако не беше имало някакво лечение. ooooh!
Другото, което четох, е че действието при руси индивиди е по-слабо. Както се сещате, съм точно такъв индивид Tired
Тези дни ще си поръчам варианта за жени тогава.
Всъщност влязох в аптеката за биотин. Момичето каза, че ако нямам недостиг на биотин, какъвто недостиг имат изключително малко хора на Земята, няма да видя никакъв ефект. Аз пък бях надъхана да купувам, пак от някакви форумни мнения, та прибрах една опаковка за 2 месеца, по 5 мг. Добре ли е?

# 307
Добре е 5 мг., и аз такъв пия от време на време  Peace

# 308
  • на острова на мечтите
Аз не намерих хапчета против косопад в билковата Crossing Arms Бяха се изчерпали. Забравих обаче да питам, дали расте нова коса от тях ooooh! Казаха, че ще заредят идната седмица. И трябва да ги пия поне три месеца. Съдържат коприва и други билки, на които в момента не ми идват на ум имената. newsm78
Утря ще пробвам маска с горчица(синап) Peace Ако не ми изгори скалпа.... Laughing

# 309
Аз не намерих хапчета против косопад в билковата Crossing Arms Бяха се изчерпали. Забравих обаче да питам, дали расте нова коса от тях ooooh! Казаха, че ще заредят идната седмица. И трябва да ги пия поне три месеца. Съдържат коприва и други билки, на които в момента не ми идват на ум имената. newsm78
Утря ще пробвам маска с горчица(синап) Peace Ако не ми изгори скалпа.... Laughing

Аз също знам, че тези таблетки се пият три месеца, защото били с натрупване. Според мен ще се отразят благополучно на косата и ще я подхрани, ако имаш нови коси те ще израснат по- бързо на дължина - поне при мен така се получи. Иначе внимавай колко време стоиш с маските за коса, че ако ти е чувствителен скалпа може и да почне да се бели. Аз от някои шампоани, маски, балсами и т.н получавам сериозен сърбеж по скалпа и някакви бели люспи, които не са пърхот, но това е защото ми е чувствителен скалпа. Не съм си правила маска с горчица, но прочети в интернет колко време е добре да се стои с нея. Успех!

# 310
  • Street of Dreams
На мен бели люспи ми се получават от натрупването на лосиона, нали е 2 пъти дневно. Много е досадно. Нови растежи почти нямам, но косопадът поне спря.

# 311
  • гр. София
Идвам да похваля ампулите на Рене Фюртере - RF80. Чудесно ми подействаха. Първо направих един курс с една кутия ампули на Виши. Слагах по 1 ампула 3 пъти седмично (т.е. след всяко миене на косата - бързо ми се омазнява и я мия през ден). Ефект особен не видях и писах за това и тук. Преди по-добре ми действаха.
След това си взех ампули на РФ. Те се слагат по 1 или по 2 седмично. Първите две седмици слагах по две ампули, сега по една. Много съм доволна, косопадът рязко се редуцира.

# 312
Току що рекламираха по радио 1 някакъв вълшебен шампоан против косопад, който обещава чудеса  Crazy Не запомних името, само препоръчителната цена от 7,80 /ако съм чула правилно де  Wink/. Който го открие за пише  Heart Eyes

# 313
Привет. Ползвали ли сте индийско олио за коса Тричъп или нещо подобно, добри отзиви чета за него.

# 314
  • на острова на мечтите
Не съм си правила маска с горчица, но прочети в интернет колко време е добре да се стои с нея. Успех!
Имам опит с горчицата,или по-точно със синапа. Ползвам го при настинка и не може да се стои повече от 10 минути. Ще разказвам после.
Според мен, колкото и да е "вълшебен" един шампоан, ефекта не може да е като при маски, или олио, защото после се измива. Аз ползвам ленено олио. Става лъскава и гладка, но за косопад не съм забелязала ефект.
Сега съм си закупила и олио от арган, но е май само за лице и тяло. Не знам дали върху скалпа ще има ефект. А и ми идва на ум, олиото не запушва ли порите? Уф, не знма какво да мисля вече. А и нещо съм изморена. Много работа!
Приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт