Косопад - 7 тема

• 100 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
На GNC за коса, кожа и нокти  Peace

# 541
  • Street of Dreams
ИИ аз, да не остана назад, си поръчах вечерна иглика, но никъде не виждам да пише да помага ссрещу косопад. Някой ще ми каже ли как точно влияе по тази линия. И колко да приемам на ден от капсулите по 500 мг?

# 542
  • в 1001-та нощ
Имаше публикации, че помага в случай на косопад, провокиран от Хашимото  Peace

При мен елиминира ПМС и я взимах за това, но сега не мога, освен, ако не я намеря в течна форма Simple Smile

# 543
  • Street of Dreams
Че каква е разликата? Обяснявят, че гел капсулата единствено предотвратявя оксидацията на продукта, която е пагубна след 2 седмици. Тук се намира и в двата варианта.
Ако ви се намира линк към статиите, ще съм ви благодарна.

# 544
Накратко: оправих се с хапчета цинк и хапчета СЯРА, Фитовал и лосион на Криста. Косата ми спря да пада, сгъсти се и ми олекна на душата. Успех на всички, които се борят с този неприятен проблем!  Simple Smile
Здрасти, би ли ми казала лосиона на Криста откъде го купуваш?

Момичета, да ви питам някой ползвал ли е ампули КРЕСЧИНА RE-GROWTH 500? Това е поредното, което ми изписаха... За първи път си имам и диагноза - дефлувиум, която аз почти си бях самопоставила след изчитане на нета.. Wink Само че нещо ми закъснява оправянето, както го пише, че минава за няколко месеца, аз вече съм 3 години така... А, и също така, ако някой знае кои капсули са по-добри Анакапс или Ревалид?

Благодаря и успех на всички!  bouquet

Здравей,

от фирмения им онлайн магазин го взех. Ама май и в други онлайн магазини го има http://kristag-bg.com/product_info.php?prod_id=62

Относно хапчетата сяра - има ги в аптеките, не само в магазините за добавки.

# 545
Здравейте, момичета   bouquet  

си пуснах два хормона на щитовидната и се оказа, че имам Хашимото - въпросното автоимунно заболяване от което ми опада и косата, но тогава ендото  ми не се беше сетила да ми пусна въпросните хормони.

Кой са въпросните хормони? На мен дали са ми ги пускали  newsm 78 Напиши да погледна в изследванията си  Praynig

# 546
Аз пък си взех Фито на капсули за вътрешно приемане за заздравяване на косата. Има ли доволни от този препарат?

# 547
Здравейте, момичета   bouquet  

си пуснах два хормона на щитовидната и се оказа, че имам Хашимото - въпросното автоимунно заболяване от което ми опада и косата, но тогава ендото  ми не се беше сетила да ми пусна въпросните хормони.

Кой са въпросните хормони? На мен дали са ми ги пускали  newsm 78 Напиши да погледна в изследванията си  Praynig

ТАТ и МАТ са въпросните хормони   Peace

# 548
  • София
ТАТ и МАТ са антителата, а за първоначално диагностициране на Хашимото освен тях се пуска и TSH хормон.

# 549
ТАТ и МАТ са антителата, а за първоначално диагностициране на Хашимото освен тях се пуска и TSH хормон.

Не мога да се съглася с това  Peace    Където и да съм ходила с ТСХ и ФТ3 и ФТ4 не са ми открили Хашимото, но след като си ги пуснах и при ехографски преглед се видя. И навсякъде пише, че това са хормоните, които са показателни за Хашимотото  Peace

# 550
  • Street of Dreams
И аз се включвам в тази дискусия - иначе пишех на лични на Облачето. Четох в нета за Т3 и Т4 хормони, за ТСХ ми каза познат. На мен ми правиха кръвна картина и без да ми я покажат, ми казаха, че всичко е в норма. Не знам дали тези два хормона са включени в изследването по default. Гледаха ме и на ехограф и изключиха проблем с ЩЖ. И все пак симптомите ми са толкова подобни...

# 551
  • София
Magrat е права, че ТАТ и МАТ  са антитела, а не хормони. Но това е без значение. Наистина, те са достатъчни за диагностирицане на хашимото. Обикновено лекарите пускат тсх, фт3 и фт4 само. Но те може да са в норма, ако хашимотото е в начален стадий. Тогава отклонение в антителата може да го хване.

# 552
  • Street of Dreams
Magrat е права, че ТАТ и МАТ  са антитела, а не хормони. Но това е без значение. Наистина, те са достатъчни за диагностирицане на хашимото. Обикновено лекарите пускат тсх, фт3 и фт4 само. Но те може да са в норма, ако хашимотото е в начален стадий. Тогава отклонение в антителата може да го хване.
А ултразвук?

# 553
  • София
Ултразвукът може да открие нехомогенни места в щитовидната. Отново, ако хшимотото е в начлен стадий, няма да го хване ехограф, особено ако не е добър.

# 554
  • Street of Dreams
Мерси, ще се наблюдавам.

Общи условия

Активация на акаунт