Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 731
  • 595
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте красиви дами! Как сте? Настроението пролетно ли е вече?

Отчитам се с много неща...както не съм правила скоро  Joy Joy
Епилиране, оправени вежди, безцветен лак на ноктите, обърсан прах, почистено с мицеларна вода (най-сетне се престраших да си купя) лице, на околоочния контур сложих масло от грозде и походих доста пеша.
Опитвам се да карам и колело. Като малка съм паднала лошо от колело и след това не съм карала повече. И преди известно време се заговорихме с МП за колоезденето и той предложи да ме научи да карам старото, но стегнато от МП колело на татко. Та учим се тези дни.. Дано свикна, за да ми помогне това в борбата с излишните и упорито задържащи се наколко кг.
Да кажем, че е достатъчно за днес   Rolling Eyes

Десиссслава чудесна разходка! Много много харесвам самия манастир, а и природата около него! Заслужава си!

Mimeto74 доста се замислям за този зелен чай...

Спокойна нощ красиви и свежи момичета!  Hug Hug

# 391
  • София
Здравейте Simple Smile
 Пролетно е настроението,хубаво.Миналата седмица си изкарахме прекрасно на почивката в Банско.Върнахме се отпочинали и заредени.Там бях редовна единствено с маските за коса,ползвах Еластисайзъра и влизах с него в парната баня.
 Днес ми е ден за Зумба,но ще се наложи да пропусна,имам работа до късно.Иначе отскоро ходя и много ми харесва,а и бих казала че си е интензивна тренировка,доста си подскачаме,поне аз много се раздавам.
 Трябва да сменя лака на ноктите днес,дано ми остане малко време.Маска също не съм слагала скоро и на лицето и на косата.

# 392
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!

Последен почивен ден, прогнозата за времето е много слънце...
Мен ме очаква домакинстване.
Е, ще се разходим с Марти, ще хапнем сладолед.
Как минаха вашите почивни дни?

Хубав, слънчев неделен ден!

# 393
Здравейте, красавици!
Не съм се включвала скоро, но е време поне да направим Коледната тема- Лятна  Hug
Как сте?
Аз съм добре, започнах работа и съм много щастлива! В университета вече сме към края на годината и имам куп задачи- курсови, изпити, но ще се справя. Тренирам си и се храня добре  Peace Поддържам и блога- ето тук можете да видите и последния ми пост: http://dilyanatabakova.com/its-all-about-that-blue/

Днес се отчитам с всевъзможни масла, тренировка и вкусна закуска  Peace. Тъй като навън е толкова слънчево и топло, смятам следобеда да отида в парка и да си работя от там. Много се радвам, че имам такава възможност  Party.. А и да се попека малко, ихихи  bouquet

Надявам се днес да си починете добре, да се насладите на празника със семейството и да помързелувате на воля  Heart Eyes

# 394
  • Пловдив
   Здравейте, коледни момичета!

От седмица ползвам сутрин гела за отслабване на Леокрема
и вечер антицелулитния на  Кройтерхоф/ няма такова парене/.
Съчетавам с режим на хранене и упражнения.
За сега съм доволна.Ще кажа какви са резултатите след още
седмица ползване.За сега виждам видимо заглаждане и минус
само един сантиметър от обиколките.

# 395
  • Пловдив
Отчитам се с маска на лицето, масло на краищата на косата, маникюр и педикюр, епилатор, грим и парфюм  Sunglasses...и аз мазах Кройтерхофа...отвратително пари, крайно време е да си купя вендуза и да започна масажите.

# 396
А добър ден, да помислихте, че съм се затрила някъде.  Grinning Grinning Grinning Grinning
Идва лятото, незнам дали ще ми дадат отуска лятото точно и съм в някакви чуденки накъде да поема.
КОлкото повече време съм в чужбина, толкова заобичвам родината. Някои страни просто ги спасява силните им икономики, иначе не блестят с колко знае какви способности.
Иначе съм красива, даааа - антицелулитни масажи с утайка от кафе, разни маски на косата, тривитаминол, арганово олио, ала бала.......
То, братче, не ти ли е природа, мажи каквото искаш. Съгласни ли сте?  Joy Joy Joy Joy
Страхотен ден ви пожелавам!!!

# 397
  • София
 Добро утро!Малко временце имам и сядам с кафенце да прегледам,че отдавна не съм го правила Simple Smile
 Разписвам се с лак за смяна.Разкрасително преди два дни бях на козметик,днес ще ходя на зъболекар,че един зъб ми се обажда  Sad Как не обичаааам!
esi_jo ,то и това е така,ама колко са красавиците които имат и перфектната коса,лице,тяло,нокти?Все за нещо имаме да се погрижим ние жените  Laughing
 Ти сега в коя държава си?

# 398
  • София
Хей,хей хвана прах тази темичка!
 Намазала съм еластисайзър на косата,като влезна в банята планирам и ексфолиация.Имам една мостричка на скраб и лосион на Веледа,мисля да ги пробвам.Планирам и епилация.
 На ноктите съм с Essie - peach daiquiri ,много любим мой цвят.И утре смятам да изкарам с него и после ще видя какво ще мацна.

# 399
Наистина замря темата... Ще дойде следващата Коледа, докато я изпишем  Simple Smile
Вчера правих маска на лицето и ексфолирах тялото и аз. Днес щях да се лакирам, но ме домързя...

# 400
  • София
Добро утро!Сядам с кафето и чакам и другите на отчет!
 Вчера скрабчето миришеше хубаво,но като ефект не ме впечатли,много миниатюрни частички изобщо не ги усетих.Не обичам такива,харесвам тип захарните ексфолианти,вярно че са по-хард,но веднъж в седмицата кожата си има нужда от нещо такова.Лосиончето пък ми стигна едва за двата крака.
 Сега ще сложа лек грим,ще дръпна косата с пресата,ще се пръсна с Modern muse на Есте Лаудер и това ще ми е сутрешното разкрасяване.Всичко в мен спи Simple Smile

Вие на какви парфюми смятате да заложите това лято?

# 401
Привееет!
Моля, ако модератор чете темата, да махне това "коледна" от заглавието. Grinning Някак си не се връзва с 30те градуса навън...  hahaha

Бабълче, Мodern Muse e страхотен! Много добър избор си направила.  Heart Eyes
Аз имам от миналата година малко от залената ябълка на DKNY, още не съм си избрала с какво ще го подновя. Той си ми е класика в жанра.  Mr. Green Искам нещо плодово, свежо, но и трайно. Харесах една Aqua Allegoria на Guerlain, ама забравих коя...  hahaha Ще го мисля. Simple Smile

Иначе чета и разкрасяването е около критичния минимум. Седя си вкъщи, ама след малко мисля да се лакирам с ето това сладурче, много готин цвят е, лесно се превърна в любимец за лятото:
Скрит текст:

# 402
Здравейте и от мен! Хайде всички на отчетите, нещо темичката ни наистина замря  Thinking

Аз се отчитам с много тренировки миналата седмица, много витамин Д (разходки), работа и балове. Сега си допивам чая и ще започвам работа, а по-късно ще тренирам и ще уча, че утре ми е един от последните изпити. Стискайте палци!
А след това само разкрасяване ме чака  Peace
За парфюми през лятото - Dolce на Dolce&Gabanna, Marc Jacobs и Her на Just Cavalli  Heart Eyes

Тази седмица съм и на маникюр, наскоро се подстригах, но само връхчетата. Трябва и да се епилирам, хихи- сега лятото трябва повече внимание да се отделя на кожата. Постоянно се мацам с някакви мазила и си правя самичка скраб с кафе, захар и масла  Peace

Полудяла съм по бялото. Това е любимият ми цвят за лятото! Ето тук може да видите и последната ми такава визия  Peace http://dilyanatabakova.com/the-perfect-white-dress/

Успешна седмица на всички Hug

# 403

Полудяла съм по бялото. Това е любимият ми цвят за лятото! Ето тук може да видите и последната ми такава визия  Peace http://dilyanatabakova.com/the-perfect-white-dress/

Прекрасни снимки, Дилянка! Точно такива обичам да гледам по блоговете, а не напудрени, изкуствени и кифленски пози.
Много си свежа, много си сладка, чудна!  Hug

# 404
  • Някаде там
Дилянка, как точно си правиш скраб- аз сега се обтривам само с утайка от кафе. И съм е търсене на четка за сухо четкане.

Общи условия

Активация на акаунт