Black friday, или манията по пазаруването

• 26 911
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
белла дона, благдаря за инфото!

Успех и на останалите, които чакат доставка!

# 271
Хм, момичета, някоя от вас да е отказала също поръчка от еМаг? Писах им и във фейсбук, обясняваха, че са претоварени, а аз им написах да го бяха обяснили това вчера. Дали ще пратят поръчката при това положение, как мислите? Последното, което ми трябва, е да се карам с шофьора от Спиди, че съм отказала още предния ден

# 272
Аз си чакам кротко. Laughing Няма изгледи да я получа днес.

# 273
  • София
Хм, момичета, някоя от вас да е отказала също поръчка от еМаг?
Вчера им писах, но те така или иначе не дадоха ни най-малък знак, че са се заинтересували от моята поръчка.  Wink

# 274
  • София
Аз нищо не съм поръчвала,но ако бях повече ме губят като клиент,недопустимо тъпа организация.Да искаш да им дадеш парите си,а те не знаят как да ти ги вземат.

# 275
Аз нищо не съм поръчвала,но ако бях повече ме губят като клиент,недопустимо тъпа организация.Да искаш да им дадеш парите си,а те не знаят как да ти ги вземат.
Абсолютно. Според мен или нямат достатъчно хора, или наетите са мързеливи.
Любопитно ми е поръчките след 28ми, които са със срок на доставка 48 часа, за колко време ги изпълняват  Tired
Редно е, когато закъсняваш със срока, да уведомиш не в посочения от теб ден на доставка, а в деня, когато би трябвало да е изпращането от склада. Съобразено с куриерите, това значи 2 дни преди датата за доставка.

# 276
  • София
Сигурно разчитат,че до другия им измислен черен петък хората ще са забравили неуредиците около този. Laughing

# 277
Или че до другия черен петък още няколко хиляди човека ще знаят как да поръчат по интернет Simple Smile

# 278
моята поръчка дойде още вчера на обяд и сега й се радвам!

# 279
Те да направят ударна печалба сега, пък за другата Коледа може да са се продали и друг да трябва да ги мисли тези неща.

# 280
  • София
Ден година храни както с еказва.

# 281
Ако има глоби за забавени поръчки, щеше да е чудесно Simple Smile

# 282
Получих имейл с извинение за забавената поръчка и уверение, че всички поръчки от ЧП ще бъдат изпълнени. Simple Smile

# 283
Аз получишх абсолютно всичко вчера.

# 284
Тез тъпаци от Емага са ми объркали поръчката. Поръчах памперси и играчки за детето за 54 лв. А те ми пращат някакво мини пикливо слонче и нищо друго, а фактурата е за 54 лв. Бях по доктори с детето и свекито платила и приела мизерното пакетче. Подадох оплакване, ама дали ще оправят грешката не знам. Да не кажа поръчах няколко артикула миналия петък и ми се влачат през ден. Като не могат да се справят, какво се захващат. Приятелки чакат и те една седмица за поръките си Close

Общи условия

Активация на акаунт