За тези, които четат любовни романи №13

• 80 287
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Аз спечелих книжка от Тиара. Избрах си новата с някакви татуировки - "Тежко изпитание" от Лора Кей. Останалите бяха все продължения. Тази поне е първата.

# 121
  • Русе
Здравейте! Искам да помоля за Усукани и Разкритието на древния ръкопис, ако някой ги има в електронен вариант. Благодаря предварително!
nadi.yakimova@gmail.com

# 122
Здравейте момичета, по повод темата - миналата седмица прочетох двете книги на Саманта Йънг - Дъблин стрийт и Лондон роуд. Препоръчвам първата (Дъблин) - много ми допадна и от гледна точка на любовна история и на сарказъм и хумор  Peace . Лондон Роуд не се оказа моя тип истории...

# 123
  • Кърджали
Аз приключих с "Breakable"/Няма кой да доживее превода/. Интересно ми беше, въпреки че заради недоброто ми познаване на езика губих нишката на моменти. Но я дочетох. Може би ми дойде малко шизофренично това непрекъснато прехвърляне на историята в миналото му като Ландън и настоящето, като Лукас. Хареса ми, въпреки че определено можеше и повече.

# 124
  • София
Аз приключих с "Breakable"/Няма кой да доживее превода/. Интересно ми беше, въпреки че заради недоброто ми познаване на езика губих нишката на моменти. Но я дочетох. Може би ми дойде малко шизофренично това непрекъснато прехвърляне на историята в миналото му като Ландън и настоящето, като Лукас. Хареса ми, въпреки че определено можеше и повече.

Това и мен ме дразнеше. Даже се чудех дали да не прочета първо главите от гл.т. на Ландън, а после останалите.

# 125
Здравейте момичета,реших и аз най-сетне да се включа в групата,че много интересни теми има Laughing
Дали няма да е много нахално да помоля някой да ми прати ''Усукани'',че нямам търпение да я прочета.Благодаря предварително и желая на всички  Ви един страхотен ден .
magdalena_sta@abv.bg

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 13:23 от magdalenasta

# 126
Напоследък не ми остава време за четене, само си записвам разни заглавия и сега искам да попитам за мнение относно една книжка, която не намерих в читанката, а ме заинтригува като я видях в една книжарница. Казва се "Спомни си" на Мейси Бекет. За две гаджета от гимназията, които се разделят, но той иска да си я върне след години..?  Wink

# 127
  • Стара Загора
Два дена се мъчих да започна някоя книга от свалените ми и удрях на камък...все не ми харесваха. Накрай снощи реших да започна Седем булки за седем братя...или нещо такова. Започнах първата книга - Роуз...за сега ми е доста забавна. И да питам...в Читанката са осем книжки в поредицата...едната няма номер - Единствено за теб...или нещо такова беше...тя последна ли се чете?

П.П свалям когато нещо ми хареса от вас...и в един момент блокирам кое за какво е Crazy и се оказва, че някой не ми харесват и...направо блокирам.

# 128
  • София
Искам да попитам, успяхте ли да прочетете След..... аз зациклих на втората книга. Главните се гонят до безкрай, почти без никакво развитие. След Лекарство против северния вятър, тази книга ми се струва огромна боза  Sick

# 129
  • ВАРНА
Два дена се мъчих да започна някоя книга от свалените ми и удрях на камък...все не ми харесваха. Накрай снощи реших да започна Седем булки за седем братя...или нещо такова. Започнах първата книга - Роуз...за сега ми е доста забавна. И да питам...в Читанката са осем книжки в поредицата...едната няма номер - Единствено за теб...или нещо такова беше...тя последна ли се чете?

П.П свалям когато нещо ми хареса от вас...и в един момент блокирам кое за какво е Crazy и се оказва, че някой не ми харесват и...направо блокирам.

Единствено с теб е за Солти - помощника от Роуз.Хронологично по-добре да я прочетеш след Роуз  Peace За мен Единствено с теб беше добра отначало и тотално прецакана след средата  ooooh! Иначе като цяло поредицата ми харесва,кои повече кои по-малко,но тип семейна сага е супер  Peace Любимите са ми Роуз и Айрис,най-малко ми хареса Фърн  Peace

# 130
  • В къщурката на хълма на феите
тази книга ми се струва огромна боза  Sick
вероятно защото всъщност е такава Mr. Green

ох аз вчера с 300 мъки тръшнах последната част от поредицата Лукс и с ръка на сърцето смятам, че можеха да ни спестят книги номер 2 и 5 .. направо накрая все едно новините гледах .. то що убийства, що тероризъм, що чудо беше .. чак да се запиташ аджеба тва лЕбовен роман ли е, какво е ..

най-малко ми хареса Фърн  Peace
мхмм имаше нещо ненормално в тая женица .. твърде хем я болеше, хем я сърбеше ..

# 131
  • Стара Загора
Солти още не ми се е появил на хоризонта Mr. Green Твърде малко съм прочела...още ги възпитава г-ца Торнтън след първия си шок Mr. Green
Благодаря ви

# 132
  • Кърджали
Аз бях почнала да чета поредицата Лукс, с идеята да дочета цялата поредица. Да, ама втората книга едва я дочетох. Третата даже не я започнах...

# 133
  • София
Два дена се мъчих да започна някоя книга от свалените ми и удрях на камък...все не ми харесваха.

Това сякаш аз съм го писала Embarassed
 Ама нищо не мога да си харесам, ни "Дневниците...." новата на Куин, камо ли на Оливия Паркър някакъв пазител беше. Надявам се временно да е това състояние и при втория опит да ги изчета. Иначе вчера, като се рових в читанка установих, че Пленница на Джоанката не съм чела, но и тя мудно ми върви.

# 134
  • Sofia
Привет на всички!
Често ви чета, но нямам време да пиша.
Искам да споделя какво четох последно и ми хареса:
 "Аз пред теб" на Джоджо Мойс -  една малко по-различна любовна история.

"Красив негодник", "Красив непознат" и "Красив играч" на Кристина Лорен - не знам дали по скоро не трябва да се казват секс романи, но са хубави, свеж хумор и готиното е че във всяка следваща книга се преплита част от предишната Simple Smile

А за "Тайнственият пазител" и аз бях шах с края  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт