За тези, които четат любовни романи №13

• 80 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Аз също прочетох "Обсебена от теб", преди малко я завърших. Оставам с противоречиви чувства. Като за начало ми се стори освежаващо да видя гледната точка на Гидиан, така разбрах героя по-добре. Даже ми стана тъпо като следващата глава беше с гледната точка на Ева - помислих, че за разнообразие тази книга ще е изцяло с мислите от неговата страна за случващото се между тях. Дотук добре... имаше драми, нямаше изневяра... Оставам обаче с лошия привкус, че тази  поредица няма да има край... уж са вече женени пък тя не иска и не иска да спре да бяга от него, въпреки че той разбира грешките си  и се старае. Не мисля, че тя се бори за него както прочетох коментарите, смятам че като цяло той си тича след нея... което донякъде е обяснимо след като той е властния, който гафи понякога. Но пък и лесно й  прощава, когато тя е обърканата... та за разнообразие да вземе вече да отстъпи и тя. Иска ми се един път той да дръпне наранен и тя да види какво е... ето това ще нарека борба. И накрая вече да се осъзнае! Не искам Гидиан от властен и секси да се превърне в пълен мухльо, тичащ след нея... трябва да си запази и част от същността...нали за това си го харесваме.Мисля, че Силвия Дей трябва да спре да почива на старите лаври и най-после да намери достоен завършек в тази пета книга!  Naughty Защото единствената причина да я прочета е да не оставям незавършена поредицата и надеждата да завърши всичко както трябва най-после, понеже Гидиан накрая започна да споделя. Ако авторката не го направи, смятам че читателите ще зарежат тази поредица преди тя да успее да я завърши и поредица ще се превърне в пълен провал в крайна сметка! Sick Като сериалите, които издават стотици сезони и накрая забравяш от къде е тръгнало и просто сменяш канала, когато започва поредния епизод.
Ако изобщо е имало някакво съревнование межд тази поредица и 50-те нюанса, смятам, че е в полза на нюансите, защото авторката поне съумя да намери завършека преди да отекчи тотално читателите. Това трябва да направи и Силвия Дей, да завърши нещата между тях и най-после да се съсредоточи към нещо ново, надявам се не по-малко вълнуващо!

# 106
  • София
Хах, има и по-реалистични книги, описани са нощните гърнета и прочие "хубавини"  Laughing
Все пак не говорим за наши дни...

Да де, ама главната стана, плисна си една шепа вода на очите и зъбите нещо ги пропусна.  Sick

Те пак поне са се къпали толкова.

Знам, че по онова време е било така, ама поне в романите да ни излъжат, че е друго.  Wink

# 107
  • Русе/Germany
Katerinkataa, напълно споделям твоето мнение! Трябва Ева да се осъзнае малко, много мразя хора които си мислят, че тяхното не е кой знае какво, а грешките на другите са големи.

Аз продължавам да си стоя без книга  Tired Реших да си довърша "След" та започнах третата книга, но я чета бавно.

# 108
Здравейте,аз също съм маниак на тема книги,преглеждам темата от време на време за да съм в   крак с новите заглавия  Embarassed
Коментира се доста След на Анна Тод много бих се радвала ,ако някой ми я прати
dariididko@gmail.com
Благодаря и желая много интересни книги !!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Здравейте!
Скоро не съм чела ,нямам много време ... Sad
Вчера си купих "Сватбена нощ"- Софи Кинсела и Елоиза Джеймс-"Кулата на Любовта"
Две много любими авторки! Дано да ми донесат и сега положителни емоции. Heart Eyes
Скрит текст:
Купих ги от книжарничката на Сиела (Мол Пловдив ) страхотна е ,но персонала ....нямам думи .Първо ме подминаваха, като  мебел от интериора  smile3555,сакън да не попитам нещо . Второ , голямо чакане за да си заплатя покупките, а бяхме двама клиенти и  трима продавач -консултантанти ,които явно имаха по-важни задачи..... #Crazy

# 110
  • Стара Загора
Момичета,преди време някой беше препоръчал книга за след гражданаската война в Америка,обаче не помня нито рецензия,нито нищо  newsm78 Мислех,че съм си запазила линка,но не...В читанката беше посочена,не е "Като пепел във вихъра" на Катлийн Удиуиз,не е "Роуз" на Лей Грийнууд,давайте други предложения моля  Praynig
Тази поредица чела ли си http://chitanka.info/serie/semejstvo-makkenzi

# 111
Орех, като че ли ти правят лична услуга като продават книги, нали.... Понеже са им все малко парите на издателите, представям си какви заплати плащат на персонала.... аз затова не им купувам книгите  Naughty

# 112
Орех, като че ли ти правят лична услуга като продават книги, нали.... Понеже са им все малко парите на издателите, представям си какви заплати плащат на персонала.... аз затова не им купувам книгите  Naughty
Точно така се почувствах ,като нежелан натрапник  Crossing Arms !Те така ме и гледаха де...

# 113
  • ВАРНА
Момичета,преди време някой беше препоръчал книга за след гражданаската война в Америка,обаче не помня нито рецензия,нито нищо  newsm78 Мислех,че съм си запазила линка,но не...В читанката беше посочена,не е "Като пепел във вихъра" на Катлийн Удиуиз,не е "Роуз" на Лей Грийнууд,давайте други предложения моля  Praynig
Тази поредица чела ли си http://chitanka.info/serie/semejstvo-makkenzi

Започнах я,но нещо не ми допадна....А книгата която търся май не беше от поредица,а само 1 - мисля че момичето трябваше да се омъжи след войната,за да може да оцелее и май точно за янки....

# 114
  • Euskal Herria
Орех, аз съм много доволна от книжарничката в подлеза на гарата. Много добре заредена, ако нещо няма и поръчаш - доставят бързо. Когато се прибирам, не пропускам да я посетя. Винаги добавят и дребни подаръчета - химикалки, календари, книгоразделители. Иначе лятото купувах от Хеликон - на главната. Този път улучих любезни продавачки, за разлика от предишния път.
Лятото си купих "Есенен парфюм" - Лайза Клейпас. Е, снощи вече реших, че е време да я почна.  Grinning

# 115
Яна ,добре ,че ме подсети за гарата  bouquet,бях забравила за нея!Най-често и аз от Хеликона пазарувам.Но въпросната- (Мол) е до нас, та за това.... ,но едва ли скоро ще повторя Mr. Green

# 116
Здравейте, и аз прочетох "Обсебена от теб".Хареса ми!Беше интересно да видим гледната точка на Гидиън.Така по-добре си обяснявам неговото поведение в предишните книги.Обаче малко съм разочарована-нещо почнаха да ми се въртят в един омягьосан кръг и започна да ми доскучава.Вярно е,че Гидиън има много проблеми и трябва да се научи да споделя,обаче и Ева не е идеална.Тя очаква като с магическа пръчка всичко да се оправи и той да започне да се отваря пред нея.Много го притиска и той затова се дърпа още повече.
Сега докато излезе другата част ще има да си почакаме  Sad
Накой да има представа кога да я очакваме?
Сега чета "След" на Ана Тодд.Стигнах до трета книга иии....до там.Охх като начало ми хареса до към 2-рата книга в средата и от там нататък....мъка.Сега започнах третата и отскачих към края-просто от любопитство- и останових,че това не е края  newsm78 Колко още драма ще има питам аз?  Thinking Ще има ли още части или това е края?
Май третата част ще я оставя на изчакване,защото много ми дойде тази цялата драма.Как не се разбраха,как никой не отстъпи? Чесно казано се изморих да я чета,а това рядко ми се случва.

# 117
Здравейте мили дами, нова съм тук и бих искала да ви попитам дали някой има другите книги на Анна Тод -След.Прочетох я и историята ми остана недовършена и затова ви моля ако има продължение някой да ми ги прати.Книгата е е малко странна с доста драми , но ми стана любопитно.
Благодаря Ви
tleonidova@abv.bg

# 118
  • София
Ох, "Дяволче" засега ми върви малко мудно. Дано после стане по-динамична и интересна.

# 119
Третата на Трависите за Джак и Ела наистина ми хареса най-много. Може би защото се изтощих от толкова драма в предишните и тази лека и забавна ми дойде като балсам за душата.

Зоната на сенките на Айрис Йохансен - ужас! Едва я прочетох, толкова пък да ми беше безинтересна, че няма накъде повече. Нямаше нищо романтично, предимно трилър. Гонят се из Европа, после с миниподводници накрая, историята ми беше скучна и тъпа и повечето време я проспах. Въобще не очаквах, че грам няма да ми хареса, а точно напротив - доста залагах на книгата. На всичкото отгоре е втора от поредица и тясно свързана с първата, има много пропуски съответно.

Сега довършвам Пламъци в рая на Елизабет Лоуел. Тази жена се убеждавам, че много Нешънъл Джиографик гледа. Всичките й книги са все с някакви теми, което е добре, интересно е. Едва я оставих снощи да си легна. Много ми харесва, но вместо да ми става коледно сега ми е екзотично - Хавай, вулкани .. пълна идилия. Трябваше да си я оставя за лятото, ако знаех.

Общи условия

Активация на акаунт