За тези, които четат любовни романи №13

• 80 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Четох "След" на Ана Тод, ноооо толкова ядосана не помня да съм била и на двамата главни в нито една книга ooooh!. През 5 стр. се ядосвах или на Хари или на Теса, пуууу не можах да дочета докрай поредицата, каня се да я дочета, че мразя да оставям така книга  Tired

Прочетох "Обсебена от теб", не е чак толкова отвратителна както четох по коментарите. Малко нищо не се случи в тази, като знам в предните 3 как бързо се развиваха нещата, но не съжалявам, че я прочетох.

Последно 5та ли ще е последната  newsm78

На мен изобщо не ми се почва, което не можеше да се каже за предишните  Thinking

# 91
  • Варна
Да попитам може ли някъде да се намери поредицата Блайдън онлайн? Отдавна нищо не съм чела, но след толкова похвали ми се прииска и аз да я прочета.

# 92
  • Под кривата круша
Да попитам може ли някъде да се намери поредицата Блайдън онлайн? Отдавна нищо не съм чела, но след толкова похвали ми се прииска и аз да я прочета.

Това ако е поредицата на Джулия Куин, дай мейл и ще ти пратя. Wink
Имам три книги /Великолепно, Среднощен танц, Дяволче/, от толкова ли е поредицата?

# 93
  • В къщурката на хълма на феите

Имам три книги /Великолепно, Среднощен танц, Дяволче/, от толкова ли е поредицата?

+ една новела "История за две сестри" Peace

# 94
  • Под кривата круша

+ една новела "История за две сестри" Peace

Благодаря, допълних папката. Wink

# 95
  • София
Момичета,

пак да попитам за мнения за "Дар от съдбата" - Джаки д'Алесандро?

# 96
  • В къщурката на хълма на феите
моите са изключително положителни Mr. Green

# 97
  • Стара Загора
Момичета,

пак да попитам за мнения за "Дар от съдбата" - Джаки д'Алесандро?
Много хубаво романче. На мен ми хареса.

# 98
  • София
Много благодаря за отзивите.   bouquet
Записвам я в списъка за търсене и четене.

Започнах "Дяволче". Още в първите глави почти ме отказаха да продължа и то с нещо, което мразя в книгите- липса на хигиенни навици.   Sick

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 14:26 от missence

# 99
  • Русе/Germany
Много благодаря за отзивите.   bouquet
Записвам я в списъка за търсене и четене.

Ако искаш дай имейл и ще ти я изпратя Simple Smile

Аз не мога да си харесам нищо за четене  Tired

# 100
  • София
  bouquet

Сега да продължавам с "Дяволче", че да видя,

Скрит текст:
дали наистина ще се къпят веднъж седмично.  Sick

# 101
Хах, има и по-реалистични книги, описани са нощните гърнета и прочие "хубавини"  Laughing
Все пак не говорим за наши дни...

# 102
  • Разпиляна във въображението
Те пак поне са се къпали толкова.

# 103
Привет и в новата тема  bouquet
На мен Травис на Лайза ми харесаха доста - и трите, с всичката драма и истории и дори бебето Simple Smile Само прекалено медицинските и подробни описания на всички детайли по време на горещите сцени са леко досадни  Crazy  Продължавам на вълна Лайза с Хатауейс-ите. Същите впечатления - забавно, също изненадващо на места и интересно.

# 104
  • ВАРНА
Момичета,преди време някой беше препоръчал книга за след гражданаската война в Америка,обаче не помня нито рецензия,нито нищо  newsm78 Мислех,че съм си запазила линка,но не...В читанката беше посочена,не е "Като пепел във вихъра" на Катлийн Удиуиз,не е "Роуз" на Лей Грийнууд,давайте други предложения моля  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт