За тези, които четат любовни романи №13

• 80 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте   bouquet
Отдавна не съм писала тук, но ви чета с интерес  Hug
Реших и аз да споделя мнение за Блайдън, понеже съвсем наскоро прочетох трилогията. Книгите са много завладяващи  Heart Eyes Харесвам Дяволче, обичам Великолепно, но моят личен любимец е Среднощен танц. Обожавам историята на Бел и Джон. Толкова много се забавлявах с тях  Mr. Green

Сега чета Шепотът на розите на Тереза Медейрос, книгата е интересна, но главните точно в момента страшно много ме дразнят Close

# 76
  • В къщурката на хълма на феите
аз пък Тайнствения пазител прочетох и докато чаках да се случи преломния момент, в който той да осъзнае колко тъпо разсъждава и тя книгата свърши .. дет се вика като в небрано лозе съм ..

Започнах да я чета преди малко.
 newsm78
Дали да я продължавам, или да започна След...
симпатична е книгата, ама просто както Онзи беше запънал краката, че няма да се влюбва, щото ми кофти икспириънс с баща си неговата мъка по жена му и в сдващия момент смъкваше едни звезди от небето на кило ..

# 77
На мен нещо не ми допадна After  Tired Хари на моменти се държа като невменяем, никак не ми допадна характерът му. Уж bad boy ала-бала, ама то неговото понякога на психария наподобяваше  #Crazy И с тези често изкуствени караници, стават много досадни. Ще прегледам и третата само, защото не обичам да изоставям недовършени истории.

# 78
Аз съм решила да прочета въпреки противоречивите коментари "Обсебена от теб", но преди това реших да си припомня в детайли предните 3 книги, защото съм ги чела когато излезнаха... та стигнах до 3-та книга "Опиянена от теб", но файлът ми е неподходящ, някоя от вас може ли да ми изпрати епуб или моби файл? Благодаря предварително   bouquet heilly@abv.bg ми е мейла Simple Smile

# 79
  • Варна
Пратих ти, по погрешка цялата папка с всички части:)

# 80
Сега чета Шепотът на розите на Тереза Медейрос, книгата е интересна, но главните точно в момента страшно много ме дразнят Close

Само да се коригирам... книгата е страхотна... Има си всичко интрига, любов, страст, хумор, романтика и нежност. Завладя ме и не можах да я оставя, докато не я прочетох... Препоръчвам ако на някой му се чете за диви, неопитомени, твърдоглави шотландци...

# 81
Момичета,видях че е излязла книгата на Лора Кей ,,Тежко изпитание,,  , първата от поредицата Хард Инк.Някой вече прочел я ?.Понеже става дума за бивш военен (според резюмето) ми е интересно дали няма пък да блесне на небосвода като Тюлените на Марлис Мелтън.Ще се радвам, ако някой сподели впечатления и много,ама наистина много се надявам да са положителни ,че ми се чете нещо точно за военни,спец-части и от сорта.

# 82
Момичета,видях че е излязла книгата на Лора Кей ,,Тежко изпитание,,  , първата от поредицата Хард Инк.Някой вече прочел я ?.Понеже става дума за бивш военен (според резюмето) ми е интересно дали няма пък да блесне на небосвода като Тюлените на Марлис Мелтън.Ще се радвам, ако някой сподели впечатления и много,ама наистина много се надявам да са положителни ,че ми се чете нещо точно за военни,спец-части и от сорта.

Книгата все още не е излезнала. Освен ако някой не я е чел на английски....

Иначе аз започнах Лесна  ooooh! Да им имам превода, очаквам следващата книга да е Евтина
Но пък книгата ми харесва за сега....

# 83
  • Кърджали
"Лесна/Еasy" на мен ми хареса. Не е някаква свръх добра книга, но за мен е от тези, които са за добре изкарано време. Иска ми се да прочета и "Breakable", втората част от тази поредица, но не съм сигурна колко ще се справя с разбирането и. Правила съм опити да чета на английски, но определено това, че не го владея толкова добре езика си казва думата...
Продължавам да чета "Оникс", втората от поредицата "Лукс", и се чудя да я продължавам ли изобщо или да я зарежа....
Каня се и на "Клара и сянката" на Сомоса, но покрай коментарите тук останах с впечатлението, че ще  ми дойде прекалено шантава...

# 84
  • Разпиляна във въображението
BlackRose, и аз харесвам авторката. Имаше една книга, която не ми допадна много, но съжалявам, че няма много преведени книги от нея.

# 85

Благодаря!   bouquet Hug

# 86

Благодаря!   bouquet Hug

Бихте ли пратили и на мен - aleks_k@abv.bg
Благодаря   bouquet

# 87
  • Плевен / София
който иска коледен или новогодишен подарък.....
Скрит текст:
на 9.12.2014 излизат:
от Братството на меча кн.4- Да опитомиш планинец
от Хард Инк                  кн.1- Тежко изпитание от  Лора Кей -освен любов обещава и крими елемент....
Какво се случи в Лондон - Джулия Куин
Да не забравяме и поредната книга 5  от поредицата на Керелин Спаркс- Коледно желание
Party Party Party Party

# 88
  • В къщурката на хълма на феите
рааааааааааааааазгеле .. доживяхме ..

# 89
  • Русе/Germany
Четох "След" на Ана Тод, ноооо толкова ядосана не помня да съм била и на двамата главни в нито една книга ooooh!. През 5 стр. се ядосвах или на Хари или на Теса, пуууу не можах да дочета докрай поредицата, каня се да я дочета, че мразя да оставям така книга  Tired

Прочетох "Обсебена от теб", не е чак толкова отвратителна както четох по коментарите. Малко нищо не се случи в тази, като знам в предните 3 как бързо се развиваха нещата, но не съжалявам, че я прочетох.

Общи условия

Активация на акаунт