За тези, които четат любовни романи №13

• 80 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен / София
Някой да е чел "Какво се случи в Лондон?" на Дж. Куин? Пропуснала съм коментарите за книгата.

Ето я.
Трябваше да излезе на 09.12.2014 г.  поръчах си я, но не съм я получила още... ooooh!

# 151
Оо май гош, такава щуротия като "Такава, каквато си" на Кристина Дод не бях чела въобще! Хилих се на глупостите в тази книга и през цялото време си мислех, че чета исторически роман. Ако това й е стила на писане ще ми е първи и последен досег с нея.
Почнах Аз преди теб, приспах се още на втора глава, не очаквах да е тип чиклит.

# 152
  • Разпиляна във въображението
Момичета, моля помагайте. Търся да препрочета исторически любовен роман, в който главната беше със скандална репутация и се опитваше да предпази сестра си от брак с главния. Помня сцена с някаква лодка и как пада във водата и един куп мъже се опитват да й помогнат. Надявам се да ми помогнете. Имам толкова много книги в компютъра, че не мога да я открия.

И тогава ти дойде - Лайза Клейпас

# 153
  • Бургас
Здравейте с удоволствие ви чета коментарите и реших да се включа в темата искам да попитам къде мога да открия книгите на Лорета Чейс

# 154
  • Разпиляна във въображението
Аз съм чела само тази в Читанка - Лорд Безупречност

# 155
  • София
Здравейте с удоволствие ви чета коментарите и реших да се включа в темата искам да попитам къде мога да открия книгите на Лорета Чейс

Това не е тема за търсене на ел. книги. Ето я, в началото има и линкове - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802010.0;topicrefid=19

# 156
  • София
Някой да е чел "Какво се случи в Лондон?" на Дж. Куин? Пропуснала съм коментарите за книгата.

Ето я.
Трябваше да излезе на 09.12.2014 г.  поръчах си я, но не съм я получила още... ooooh!

Мислих, че ще я има в книжарниците "Хеликон", но онзи ден не я видях. Ще споделиш ли, когато я получиш? Освен и аз да я поръчам и да чакам.  newsm78

# 157
Аз съм я чела и я харесвам, но аз харесвам всички книги на Джулия Куин, с може би едно две изключения, та май не съм критерий...

# 158
  • В къщурката на хълма на феите
днес ходих да си купувам Войните и книгата беше в Хеликон Peace

# 159
  • Плевен / София

Ето я.
Трябваше да излезе на 09.12.2014 г.  поръчах си я, но не съм я получила още... ooooh!

Мислих, че ще я има в книжарниците "Хеликон", но онзи ден не я видях. Ще споделиш ли, когато я получиш? Освен и аз да я поръчам и да чакам.  newsm78
Разбира се с удоволствие....тази сутрин в онлайн книжарницата на Хермес откъдето поръчах всички книги за които споделих, че излизат на 09.12.2014 стоят още като предстоящи....а в store.bg вече са обявени като излезли от печат....... newsm78 ще чакам....

# 160
  • София
Благодаря ви за отзивите и мненията.   bouquet

mecani, значи пак ще отскоча тези дни.

# 161
  • Бургас
Благодаря !

# 162
  • София
Започнах "Дар от съдбата" и се смея с глас.  Joy Главната е голяма скица.  Laughing

# 163
  • ВАРНА
Аз пък чета Карли Филипс целуни ме ако смееш .... Thinking нещо не съм очарована,май се чудя какво друго занимание да си намеря,за да се разсейвам  Mr. Green

# 164
Дами, някой може ли да сподели "Горещи страсти в рая" на Сандра,
че ми стана любопитно Simple Smile
Скрит текст:

Изпратих я. Приятно четене.

Общи условия

Активация на акаунт