За тези, които четат любовни романи №13

• 80 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Напоследък съм се отдала на коледна вълна но на филми...и не ми върви Седмината братя...почти на края съм на Роуз...обаче тази омраза към бащата и постоянното неискане на деца от Джордж направо ме вбесява....Поне Соления се появи Mr. Green

Мецано...що не пием едно предколедно кафе викам аз Mr. Green

# 166
Дами, някой може ли да сподели "Горещи страсти в рая" на Сандра,
че ми стана любопитно Simple Smile
Скрит текст:

Изпратих я. Приятно четене.
Възможно ли е да я изпратите и на мен,моля.Заинтригува ме ,а не успях да я намеря в електронен вариант.Благодаря предварително.
eki75@abv.bg

# 167
  • Разпиляна във въображението
Почнах снощи Горещи страсти в Рая и ме е яд на заглавието. Никакъв Рай не е, поне да не се смята, че е буквалния Рай Stop

# 168
  • София
Ох, завърших "Дар от съдбата". Много приятна книга. Така хубаво се разтоварих.  Heart Eyes

Сега се чудя, дали да започна "Ловен сезон"?

# 169
  • Плевен / София
Скрит текст:
Ох, завърших "Дар от съдбата". Много приятна книга. Така хубаво се разтоварих.  Heart Eyes

Обичам Линда Хауърд, но тази книга не е от най- добрите.... ooooh! Naughty
Но си я купих....защото е Линда Хауърд....

# 170
  • София
Ох, значи ще задържа малко с "Ловен сезон".

# 171
  • ВАРНА
Скрит текст:

Обичам Линда Хауърд, но тази книга не е от най- добрите.... ooooh! Naughty
Но си я купих....защото е Линда Хауърд....

Peace Споделям,тази беше с доста смотана героиня  Crossing Arms Не може да ме убедите,че в наши дни има жени,които не знаят да си сложат спирала за мигли !!! Не че е животоспасяващо,ама чак пък толкова... Rolling Eyes

# 172
  • Стара Загора
Извинете но..."Ловен сезон" за лейдита ли е?

# 173
  • Плевен / София
Извинете но..."Ловен сезон" за лейдита ли е?
Това е Ловен сезон...

Скрит текст:
ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ...
Когато навършва тридесет и четири години Дейзи Майнър решава, че трябва да си намери съпруг и открива ловния сезон за мъже. Мис Дейзи е уморена да води скучния живот на библиотекарка, да бъде добро момиче и да живее с овдовялата си майка и леля си, която е стара мома. Затова преди да започне личното си преследване, тя се превръща в бляскава и забележителна красавица, която желае да вкуси от живота и любовта, да изживее приключения и забавления, каквито винаги са й липсвали.
Скоро Дейзи прекарва нощите си навън, танцува и флиртува с мъже, наслаждавайки се напълно на новия си освободен начин на живот… Докато една нощ не става свидетел на убийство, което я поставя в смъртна опасност и я превръща в новата мишена на убиеца.
Със задачата да защити Дейзи се заема началникът на полицията Джак Русо, чаровен и мъжествен ерген, чийто интерес към нея надхвърля служебните му задължения.
Ще успее ли Джак да спаси живота на Дейзи… и може би да го изживее заедно с нея?
Прочетох Съблазнителката....хареса ми и ме успокои, че по-пухкавите дами също могат да накарат мъжа да се влюби въпреки, че е заобиколен от най красивите манекенки анорексички.... Joy Joy Joy

# 174
  • София
Ох, освен да дочета новелата и да приключа с Блайдън.

После ще се разровя за нещо хубаво, романтично и вероятно съвременно.  Heart Eyes

# 175
  • В къщурката на хълма на феите
аз вчера тръшнах 4тата част от Войните - мии какво да ви кажа - бозица, яко, ама за отмора върши чудесна работа и най-важното финала беше неочакван или поне за мен, но за сметка на това пък краааайно приятен .. 6/10 за книгата Peace

# 176
morgana07, в наши дни точно какви ли не жени има, свят безумно шарен. По повод коментара се сетих за една книга дето главната беше къде-къде по-зле и дори я пратиха при някакъв хомо да я научи да се гримира. Коя беше тази книга? Загложди ме и не мога да се сетя.

Зарязах на половината "Аз преди теб" след като почти 4 дни се мъчех да я чета. Пффф, без коментар! Ненавиждам такива хора като всички описани /с изключение на Нейтън/. Добре, че се спрях навреме, че докрая вероятно и аз щях да искам да се самоубия вече.

# 177
  • София
Какво ще кажете за "Мъжът от сънищата"? Някой тук я беше чел.

# 178
  • ВАРНА
morgana07, в наши дни точно какви ли не жени има, свят безумно шарен. По повод коментара се сетих за една книга дето главната беше къде-къде по-зле и дори я пратиха при някакъв хомо да я научи да се гримира. Коя беше тази книга? Загложди ме и не мога да се сетя.

Зарязах на половината "Аз преди теб" след като почти 4 дни се мъчех да я чета. Пффф, без коментар! Ненавиждам такива хора като всички описани /с изключение на Нейтън/. Добре, че се спрях навреме, че докрая вероятно и аз щях да искам да се самоубия вече.

Май точно Ловен сезон си е тази  Mr. Green Амииии какво да ти кажа - Линда по принцип ми пише доста увлекателно,има голяма тръпка между героите,а тази ми беше....ядосваше ме  Crossing Arms Кримито го биваше,но някак необосновано беше привличането между героите...незнам,не е моята книга явно  Peace И аз се настроих на Коледна вълна,май съм си заделила една книжка,да взема да си я прочета,давайте идеи с Коледна тематика,моля  Praynig На Линда Хауърд Закъсняла Коледа съм я чела,нещо друго?

Мъжът от сънищата
е много интересна,много образно се описват ясновидските способности на жената...напрегната,добра интрига,малко романтичната част сякаш набързо се случи,но като цяло я изчетох на един дъх 9и то през нощта,за да се успокоя кой е убиеца и да не сънувам кошмари Joy )

# 179
  • В къщурката на хълма на феите
Какво ще кажете за "Мъжът от сънищата"? Някой тук я беше чел.
обожавам я .. 3 дни след като я прочетох още ми беше в главата .. страхотна книга Peace

Общи условия

Активация на акаунт