За тези, които четат любовни романи №13

• 80 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз съм в голям застой напоследък, цяла седмица мъча вече "Тайните дневниците на Миранда Чийвър". Голямо разочарование, не го очаквах от Джулия Куин!  Crossing Arms Толкова скучна история, без никаква динамика и емоция, дразнещи герои...след 2 дни няма да си спомням нищо от тази история!

Другата книга, която прочетох е "Тайният пазител", която за жалост се оказа най-скучна от поредицата на Оливия Паркър!  newsm78 И в нея не се случваше почти нищо интересно, нямаше драми и интриги, а просто героя се страхуваше от любовтта!  #Crazy Нищо не ме грабва в момента, май ще заложа на коледните филми!  Heart Eyes

Подкрепям напълно "Дневниците" просто ги зарязах, а "Тайният пазител" я изчетох, но със зор!

# 226
  • В къщурката на хълма на феите
На мен ми се чете нещо от Джули Гарууд... Thinking
на всички ни се чете Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 227
  • Русе
Здравейте, днес довърших третата книга на Анна Тод - след. Това ли е края, до погребението на баща й или има нещо недовършено в превода, или друга книга?

# 228
  • ВАРНА
И аз известно време не попадах на книга - започвах и не довърших Честни излюзии на Нора Робъртс и Целуни ме ако можеш на Карли Филипс - ще поотлежават за някой друг ден.Започнах Как да се омъжиш за маркиз и доста се посмях,хареса ми,забавна - не мога да се откъсна от нея.После ще трябва да прочета и 1вата част от поредицата,но тази с децата ми се стори много забавна  Mr. Green

# 229
  • София
И аз, ако премъча "Прелъстен", ще потърся нещо забавно.  Heart Eyes

# 230
И аз известно време не попадах на книга - започвах и не довърших Честни излюзии на Нора Робъртс и Целуни ме ако можеш на Карли Филипс - ще поотлежават за някой друг ден.Започнах Как да се омъжиш за маркиз и доста се посмях,хареса ми,забавна - не мога да се откъсна от нея.После ще трябва да прочета и 1вата част от поредицата,но тази с децата ми се стори много забавна  Mr. Green
Честни илюзии докъде я докара?Защото и аз в първата част нещо ми беше мудна и почти бях решила за някой друг път да я оставя,но от втора част нататък е многооо интересна  Peace

# 231
Честни илюзии ми е една от любимите на Нора Heart Eyes

# 232
  • ВАРНА
о,аз на 2рата или 3тата глава още я поизоставих,ще я прочета някога,но някак не ме грабна от 1вата страница  Blush Изобщо ми се четат в момента книги с хумор - в последно време изобщо не ми е весело,уж празници идват,а такова ми е едно....  Rolling Eyes

# 233
Предпразнична депресия те гони .. аз като си видях разходите за подаръците и реших, че ми се чете нещо за отвратително богат херцог .. не знам що така се получи Mr. Green Mr. Green

# 234
  • София
Предпразнична депресия те гони .. аз като си видях разходите за подаръците и реших, че ми се чете нещо за отвратително богат херцог .. не знам що така се получи Mr. Green Mr. Green

Сподели избора си.  Wink

# 235
все още го издървам, не съм го намерила Mr. Green

# 236
  • София
все още го издървам, не съм го намерила Mr. Green

Когато го намериш, задължително пиши.  Wink

# 237

Уби ме с коментар!  omm omm omm   А аз се чудех какво ми куца в коледното настроение .  Laughing  Трябва ли да е херцог? Сърце от лед  на Деверо дали ще свърши работа?

# 238
  • Разпиляна във въображението
След ужасния вкус от книгите на Сюзън Джонсън отворих Киндъла и реших да започна първата книга на български, на която попадна. И така започнах

# 239

Уби ме с коментар!  omm omm omm   А аз се чудех какво ми куца в коледното настроение .  Laughing  Трябва ли да е херцог? Сърце от лед  на Деверо дали ще свърши работа?
непременно ли да е със синя кръв  Mr. Green аз сега чета за един ... варварин или как се казва commoner? https://www.goodreads.com/book/show/109580.Where_Dreams_Begin
ужасно ми е интересна newsm68

Общи условия

Активация на акаунт