За тези, които четат любовни романи №13

• 80 380
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • в сърцето на един мъж...
Имам, да, благодаря ти! Hug

# 421
Здравейте момичета от Известно време ви чета но несъм писала до сега видях че сте писали че има фен превод на Джъстис от новите видове ако може да ми кажете каде мога да го намеря? 

# 422
  • Бургас
Джъстис го има в МБ, струва ми се че го мярнах и в Чети ме, ама да не лъжа. Мога да го пратя но довечера, че е на комп. в къщи  Peace

# 423
  • Euskal Herria
Някаква пак тийн книга е излязла .
След - Анна Тод . Има ли я онлайн  и някой чел ли я е ?
Две страници по-назад в темата писах за нея. Четох я. В мейлбукс има фен превод. Аз си купих изданието на Егмонт (епуб).

Здравейте момичета от Известно време ви чета но несъм писала до сега видях че сте писали че има фен превод на Джъстис от новите видове ако може да ми кажете каде мога да го намеря? 
Преводите ги качват в бг свят. Скоро би трябвало да се появи и в Читанка. За мейлбукс са ти писали вече.

# 424
  • София

Wantmenow
, можеш да я четеш оттук http://after-fanfic.alle.bg/ - във фен сайт, фен превод естествено.

Отдавна съм прехвърлила тинейджърската възраст, но харесвам така нашумялата напоследък young adult литература и чета доста такава.

Прочетох първата и втората книга. От третата се отказах. Цялата поредица много ми дойде. И изобщо всички тия трилогии, четирилогии и т.н. усещам, че като правило ми писват след втората.

Иначе приятна книжка и си има всичко, което може да развълнува по-младите читатели - добро момиче, проблемен младеж, влюбване, колежански живот, партита,  че даже и малко учене.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 23:07 от Medy

# 425

Прочетох първата и втората книга. От третата се отказах. Цялата поредица много ми дойде. И изобщо всички тия трилогии, четирилогии и т.н. усещам, че като правило ми писват след втората.

А на мен третата най-много ми хареса. Peace
Авторката не може да пише /четох я и в оригинал/, но въпреки това историята ми хареса, особено края. Сега, като я пренаписва /предполагам с яка редакторска намеса/, сигурно ще я пооправят. И каза, че краят на официалната книга няма да е както на публикуваното в интернет.

# 426
Благодаря ти, но не ползвам мейлбукс. Ако някой ги има, може ли да ми ги прати? Благодаря! Hug
Имаш ли регистрация в ескейп ?
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=15065
(През телефона съм надявам се е правилен линкът,ако не напиши в търсачката на сайта Jessica Hall)

Аз ''Изпепеляване'' си я имам книжката и много си я харесвам! Heart Eyes Обаче първата книга не мога я намеря...Не ползвам мейлбукс, а в еscape я има на английски! Така че и аз се включвам с молба да ми я пратите на hristina_tserovska@abv.bg   bouquet

# 427
  • Euskal Herria
Прочетох "Тежко изпитание" - Лора Кей, книга първа от "Хард Инк". Много ми хареса - любовен роман с крими и екшън елементи, без обаче да е прекалено. Краят, естествено, е щастлив и същевременно е отворен - сформира се отрядът "Хард Инк". Предполагам, че следващите книги ще са за останалите от екипа. Нали бившите бойци от спецчастите трябва да изчистят имената си. А и все още не е разплетена загадката от първата книга.
Надявам се Тиара да не разтеглят много във времето издаването на останалите книги от поредицата.

# 428
  • Sofia
Изпратих, в epub.

# 429
Аз прочетох "Сензацията", беше в режим изчакване от лятото насам.Много харесвам как пише Джули Гарууд и дори сюжетът да не е нещо кой знае какво ми е удоволствие да я чета.Май вече цялата поредица Бюкянън-Ренърд съм чела, само за "Сладки приказки" не съм сигурна и трябва да погледна...май няма скорошни изгледи за новата с Корди, но аз си чакам  Crazy
В частност за "Сензацията"-хареса ми определено, макар че в престъплението нямаше никаква изненада, до последно очаквах нещо по-така, та в това отношение само ме разочарова.И още нещо, което аз определям плюс, за някого може и минус да е, беше пълно с второстепенни образи и събития около тях, които не влияят на основната линия, но пък я обогатяват.

# 430
Благодаря за отговора ще я чакам от читанка защото несъм ползвала майлбукс до сега а неможе през телефона Grinning

# 431

Wantmenow
, можеш да я четеш оттук http://after-fanfic.alle.bg/ - във фен сайт, фен превод естествено.

Отдавна съм прехвърлила тинейджърската възраст, но харесвам така нашумялата напоследък young adult литература и чета доста такава.

Иначе приятна книжка и си има всичко, което може да развълнува по-младите читатели - добро момиче, проблемен младеж, влюбване, колежански живот, партита,  че даже и малко учене.  Simple Smile

Сега се сещам като даде линка, че говорихте за тази книга . Но не свързах "След" с "After" Simple Smile

# 432
  • София
Хмммм, резюмето на "Изпепеляване" не е лошо. Записвам си я за четене.

# 433
  • София

Авторката не може да пише /четох я и в оригинал/, но въпреки това историята ми хареса, особено края. Сега, като я пренаписва /предполагам с яка редакторска намеса/, сигурно ще я пооправят. И каза, че краят на официалната книга няма да е както на публикуваното в интернет.

Сега чувам, че книгата се пренаписва. Това http://www.amazon.co.uk/After-Book-1-Anna-Todd-ebook/dp/B00MS0I9 … s=after+anna+todd дали е пренаписаната? Няма откъде да ги сравня. Чела съм само фен превода.

# 434
Скрит текст:

Сега чувам, че книгата се пренаписва. Това http://www.amazon.co.uk/After-Book-1-Anna-Todd-ebook/dp/B00MS0I9 … s=after+anna+todd дали е пренаписаната? Няма откъде да ги сравня. Чела съм само фен превода.
Фен превода е това, което авторката е публикувала в Wattpad. А това, което издава Егмонт под името "След" е преработената и официално издадена история.

Общи условия

Активация на акаунт