За тези, които четат любовни романи №13

• 80 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Колкото съм експанзивна, толкова и лиглата Кейт ми лазеше по нервите. То не бяха самолети, балони, сърца ..., пффффф, само лексикон не й даде да попълва. Та направо тези 50 ми се сториха като 500, Фри. Ако можех и аз да прескачам като Хриси, ама пусто чета и запетайките. Simple Smile
Хриси, има, имаа. Третата поред е за братовчедка май й беше - Дий, но четвъртата е пак за тях - уж сватба пък да видим на каква депресия ще ги избие.

# 556
Ще им объркат цвета на поканите и небето ще пропадне  Wink

# 557
Колкото съм експанзивна, толкова и лиглата Кейт ми лазеше по нервите. То не бяха самолети, балони, сърца ..., пффффф, само лексикон не й даде да попълва. Та направо тези 50 ми се сториха като 500, Фри. Ако можех и аз да прескачам като Хриси, ама пусто чета и запетайките. Simple Smile
Хриси, има, имаа. Третата поред е за братовчедка май й беше - Дий, но четвъртата е пак за тях - уж сватба пък да видим на каква депресия ще ги избие.

Хихи, ако ги преведат ще се позамисля дали да ги чета изобщо... Особено пък ако има книга посветена на сватбата им...  ooooh! Да я опишат в 10 страници и толкова...пък и не съм особена фенка на стила на авторката! Първата книга ставаше заради това,че разнищваше мислите на Дрю, макар и доста вулгарни. Втората ми се видя излишна, да не говорим за следващите... #2gunfire

# 558
  • Euskal Herria
Има разказ за сватбата на ДиДи и Мат, четох го на руски. На мен ми хареса - доста хумористично беше написан. През цялото време мислех, че това е сватбата на Кейт и Дрю и чак на края се разбра кои са младоженците. ДиДи беше на висота, както винаги - такова отмъщение измисли...
Харесват ми книгите, само дето ми е трудно да приема, че една жена би говорила така (за "Усукани").

# 559
еее evencee ...., 50 страници.... много ли са  Joy как беше - търпението е добродетел Party нормални ли 50 страници или такива на четеца  Grinning
аз чета 4-та книга на Fortune hunter на Кристина Дод, благодаря на romanti4ka   bouquet интересна ми е. Някои има ли впечатления от нейната серия Загубени сърца - заслужава ли си? - нещо били свързани тези две поредици накрая.

Предполагам че четеш книгите й на английски, защото серията Загубени сърца аз я знам като сестрите Прескът! Купих си първите 2 книги "Такава каквато си" и "Почти влюбени". Не си спомням да има връзка с Fortune hunter...засега!  newsm78 Първата книга ми хареса, нищо претенциозно, интересна история (скучаещ милионер се увлича по секси гласа на телефонистка и е приятно изненадан след като се запознават и разбира,че тя не го познава!  Mr. Green) .Края е леко загадъчен!  Peace Втората книга обаче за по-малката сестра Прескът не ми допадна-странна ми беше връзката между героите, намесата на терористи и криенето... Но ще си купя третата книга, ще си довърша поредицата!  

# 560
hrisi04 да, за сестрите Прескът е тази поредица. Но доколкото подразбрах там някъде около тях е имало и един "брат" - Гейбриъл Прескът, който е полубрат на "братята" от Търсачи на съкровище или както се превежда там - звучи като тотална сапунка  Laughing но книгите дотук ми харесаха. Имало една последна книжка, в която двете серии се свързват - казва се Gabriel's gift - http://christinadodd.com/book/gabriels-gift-a-lost-hearts-christmas-story/

# 561
Да, и аз ги имам двете книги.Бях писала по-назад каква е връзката, Гейбриъл от последната книга, "Опасност в червена рокля", е доведен брат на трите сестри от Загубени сърца и всъщност  Fortune hunter e поредица след Lost Texas Heart. В книгата за Гейбриъл вече се е събрало цялото семейство.

Радвам се, че и други чакат книгата за Корди и Ейдън с такова нетърпение като мен и дано скоро я има и на български език.На мен също са ми любими "Списък с убийства" и "Огън и лед".

# 562
hrisi04 да, за сестрите Прескът е тази поредица. Но доколкото подразбрах там някъде около тях е имало и един "брат" - Гейбриъл Прескът, който е полубрат на "братята" от Търсачи на съкровище или както се превежда там - звучи като тотална сапунка  Laughing но книгите дотук ми харесаха. Имало една последна книжка, в която двете серии се свързват - казва се Gabriel's gift - http://christinadodd.com/book/gabriels-gift-a-lost-hearts-christmas-story/

Явно си вникнала по-добре от мен в историите! #Crazy Гейбриел се появява още в "Такава каквато си"! Героинята търси двете си сестри и брат си Гейбриъл (който е осиновен)след като ги разделят от малки, когато родителите им са убити...но изобщо нямаше да свържа онзи Гейбриъл с този!  Mr. Green А тази последна книжка в която двете серии се свързват може би трябва да прочета след като излезе и третата книга от сестрите Прескът, но ще те помоля ако я имаш да ми я пратиш на hristina_tserovska@abv.bg!

# 563
валия значи на теб трябва да благодаря за препоръката   bouquet - бях си ги записала и си чакаха реда за четене...
Хриси имам я само на английски ако я искаш
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=3ad5db52fa

# 564
  • Варна

Явно си вникнала по-добре от мен в историите! #Crazy Гейбриел се появява още в "Такава каквато си"! Героинята търси двете си сестри и брат си Гейбриъл (който е осиновен)след като ги разделят от малки, когато родителите им са убити...но изобщо нямаше да свържа онзи Гейбриъл с този!  Mr. Green А тази последна книжка в която двете серии се свързват може би трябва да прочета след като излезе и третата книга от сестрите Прескът, но ще те помоля ако я имаш да ми я пратиш на hristina_tserovska@abv.bg!

Освен "Такава каквато си", кои са другите книги за сестрите?
... че и аз в момента съм на четвъртата от поредицата за братята Simple Smile

# 565
  • Стара Загора
Добро утро...искам да кажа, че съм впечатлена от Новите видове. Този път обаче не от секса Mr. Green Много са ми забавни...диалозите им са един път  Joy Днес чета Валиант вече....
- Аз да не съм лошят вълк
- А аз да ти приличам случайно на Червената шапчица
 Joy Joy Joy Joy край на цитата
Много се забавлявам. Харесва ми чувството им за собственост и защита. Малко прибързани са ми мислите им за влюбване. Видиш ли за два дена са влюбени и обичат до края на живота си Mr. Green

# 566
  • Кърджали
На тия Нови видове и аз им се чудя от известно време. Още повече, от Нова година насам не съм чела нищо. Нещо само седим и се гледаме със списъка...
Иначе уж започнах поредицата Седем невести за седем братя, с първата книга. И още си седя там. Не, че не ми хареса, ама и аз не знам какво искам.

# 567
  • Враца
Тиара Букс ще издават тази пролет Making Faces на Ейми Хармън.
Направо не мога да повярвам. Страхотна история, много емоционална, просто страхотна. Изключително се зарадвах на новината.

# 568
  • София
Уффф, като ви чета изобщо не ми се започват усукани, заплетени и т.н.  Tired Четох една от книгите и не бях нещо въодушевена.  Blush

Защо така в последно време не мога да прочета нещо, което да ме завладее. Не искам да е нещо нечувано и невиждано. Просто историята да е написана увлекателно и да са свестни героите. Да взема да прочета пак "Синеокият дявол" ли, поне да си оправя вкуса, докато намеря нещо свястно. Толкова книги не съм чела, а трудно попадам на нещо качествено.

# 569
  • Стара Загора
Защо така в последно време не мога да прочета нещо, което да ме завладее. Не искам да е нещо нечувано и невиждано. Просто историята да е написана увлекателно и да са свестни героите. Да взема да прочета пак "Синеокият дявол" ли, поне да си оправя вкуса, докато намеря нещо свястно. Толкова книги не съм чела, а трудно попадам на нещо качествено.
Ох не съм ги чела и тези три книги...нали Синеокия дявол е от поредицата Травис?

Общи условия

Активация на акаунт