За тези, които четат любовни романи №13

• 80 283
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Започнах преди малко ''Лондон Роуд''! От месец събира прах книгата, но все не ми идваше смелост да я започна! Ако съдя по Дъблин стрийт щях да похабя хиляди нерви и една безсънна нощ за да я завърша за 1 ден!  Mr. Green
Радвам се, че още в началото се споменават Джос и Брейдън, моите любимци и предполагам, че ще се намесят в събитията! Харесва ми как пише авторката, още от началото ми стана интересно, макар че ми е гадно когато и двамата герои си имат други гаджета! Та даже и се описва как Джо прави секс с гаджето си Малкълм!  Sick Вярно, модерна история но романтичната ми душа възнегодува! #Crazy
Още съм съвсем в началото, но ще се опитам да чета лека по лека, най много още час, два тази вечер!

# 601
veselina_s_p   Книгите са Нещо като любов и Любовни престрелки. Доколкото знам.

Има ли ги някъде он-лайн. Доколкото виждам са доста стари. В Читанката не ги напирам...

# 602
veselina_s_p  Книгите са Нещо като любов и Любовни престрелки. Доколкото знам.

Има ли ги някъде он-лайн. Доколкото виждам са доста стари. В Читанката не ги напирам...
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=15327 Любовни престрелки

''Най-сексапилният мъж'' на същата авторка интересна ли е ?

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 23:04 от валия

# 603
  • София

Имам ги в PDF . Ако решиш пиши и ще ти ги пратя.

# 604
  • Кърджали
Имах намерението да си легна рано тая вечер. От скука захванах да чета поредицата "Седем невести за седем братя", още съм на "Роуз". Ми очевидно, не си легнах рано  Laughing

# 605
  • ВАРНА
Имах намерението да си легна рано тая вечер. От скука захванах да чета поредицата "Седем невести за седем братя", още съм на "Роуз". Ми очевидно, не си легнах рано  Laughing

За мен Роуз беше най-интересна от поредицата,нататък ми харесваше как се развива сагата на цялото семейство,но спецялно от невестите Роуз като женски образ най- ми допада

# 606

Имам ги в PDF . Ако решиш пиши и ще ти ги пратя.

Мерси, но вече ги изтеглих от Ескейп  Hug
Бях забравила за този сайт...

# 607
Здравейте искам да ви питам как вървят подред книгите от воините на Посейдон защото неможах да се ориентирам тази за шийпшифтърите кога трябва да.се чете

# 608
  • В къщурката на хълма на феите
Моля за помощ, че не мога да се сетя как се казва една книга....

Звучи ми като Южняшки огньове - Мерилин Бакстър

Интересна ли е?  newsm78
миииииииииии Mr. Green на мен твърде драматичен ми дойде сюжета и прекалено описателен стила на авторката, но като цяло идеята е хубава Peace

# 609
veselina_s_p  Книгите са Нещо като любов и Любовни престрелки. Доколкото знам.

http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=15327 Любовни престрелки

''Най-сексапилният мъж'' на същата авторка интересна ли е ?

На мен лично много ми хареса! Peace И бих си я препрочела отново... Историята е доста интересна: за по-младата версия на Брад Пит, (или в моите представи нещо подобно на Джерард Бътлър Mr. Green) който е на пиадестал в Холивуд,имал е само неангажиращи връзки,всички му падат в краката, но взема че се влюбва в адвокатка,която хич не е впечатлена от него...и това го обърква! Party Тя е въвлечена в неговия лъскав свят,но му отнема доста време докато я спечели! Много увлекателна съвременна любовна история!  Heart Eyes

# 610
Почти до половината съм на Лондон Роуд и най-после Джо и Кам се разделиха с предишните си гаджета! Wink Много ми беше неприятно,особено историята с този Малкълм... Crossing Arms Но се оказах права,че ще се увлека и си легнах по никое време...добре че не се бях амбицирала да я завършвам днес! Mr. Green
Тя си ми остава за уикенда, ще си има бая ревност и недоразумения, също както в Дъблин Стрийт...

Видях в читанката,че са качени само 3 книги от тези прословута поредица за новите видове-ще си ги дръпна и ако случайно се увлека ще помоля за помощ откъде се теглят останалите. Все на поредици попадам напоследък!  ooooh! Вчера споделих, че прочетох "Спомни си" на М.Бекет, но от историята ми стана ясно,че това е втора книга от поредица и тъй като нищо не намирам за тази авторка явно ще си остана само с тази книга!  newsm78

# 611
Аз прочетох Бедствие на високи токчета.В началото малко се чудих дали да я започвам,но беше интересна и сега мисля да погледна и другите от серията.
Гледам,че и за Усукани бяхте писали по-назад.И нея я прочетох преди Бедствието.Еми Заплетени ми хареса повече,някак по-забавна беше.А във втората само драми,драми.И в момента,в който се появи бившият ми беше ясно,че ще има някаква интрига,за да се запълнят страници.Общо взето не знам дали ще прочета третата като излезне

# 612
  • Стара Загора

Абе то лошо няма, обаче сексът там, по спомени, направо си беше нон-стоп. а и там подивяваха не котките, а жените май
сексът в Новите видове направо си енищо в сравнение с Породите вярно  Mr. Green В Породите котките се разгонваха /мъжка, женска няма значение/ и като се целуват за първи път нещо някакви жлези се поддуваха...и какво беше вече позабравих. И секса свършваше със забременяването....секс до дупка баси..."умираха" ако не им дадът да се чифтосват:) В Новите видове сякаш по-нормално

# 613
  • В къщурката на хълма на феите
ма то всичкото е така, само дето се случваше, ако се нацелят двете половинки, за които съдбата е предопределила, да бъдат едно цяло и дрън дрън дрън .. нещо на поезия ме избива днес и така нататък Mr. Green Mr. Green

# 614
Ехаааа, mecani , каква кукла си имаш   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нещо се обърках..." Сладки приказки " част ли е от поредицата Бюкянън-Ренърд ?
Скрит текст:
Ако да, има ли я качена някъде (без мейлбуук)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт