Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 050
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Hug Hug Hug Hug Hug

48-и епизод + Bg subs

Превод - MedCezir Bg-Mamma Team+

Лили   Hug Дани   Hug Вики   Hug Ани   Hug Ники   Hug Рени   Hug Вени   Hug Синан   Hug

Субтитри - Ани,  bouquet  Вени   bouquet и аз    bouquet  Party

Редакция на превода - Лили     bouquet  bouquet  bouquet

MedCezir 48 епизод + вградени Bg subS

Спешъл благодарности пак за Ани  Heart Eyes и Вени,  Heart Eyes  както и за Лили, която преведе почти половината епизод   bouquet

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 91

Модния фотографски гуру  Mr. Green Мерт Алас, е харесал снимките на Чачи Party Party Hug  Whistling

# 92
Момичета търся една мелодия от филма тази дето е много тъжна яман дето казва на мира оркун да си я взима там на яхтата дето е много гадно там я пускат и на много други тъжни сцени някой може ли да ми помогне да я намеря Praynig Praynig Praynig Praynig

# 93
Момичета едно огромно БЛАГОДАРЯ за поредния преведен епизод и за всичко което правите...Много ви ОБИЧАМ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

И от мен същото х10000000000
  love001

# 94

От миналата седмица  Crazy Crazy Party Party

# 95
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug

48-и епизод + Bg subs

Превод - MedCezir Bg-Mamma Team+

Лили   Hug Дани   Hug Вики   Hug Ани   Hug Ники   Hug Рени   Hug Вени   Hug Синан   Hug

Субтитри - Ани,  bouquet  Вени   bouquet и аз    bouquet  Party

Редакция на превода - Лили     bouquet  bouquet  bouquet

MedCezir 48 епизод + вградени Bg subS

Спешъл благодарности пак за Ани  Heart Eyes и Вени,  Heart Eyes  както и за Лили, която преведе почти половината епизод   bouquet
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Чичек и от мен

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ренкоооо, много си хубава  Crazy Crazy Heart Eyes Wink

love001  love001  love001

# 96
Момичета търся една мелодия от филма тази дето е много тъжна яман дето казва на мира оркун да си я взима там на яхтата дето е много гадно там я пускат и на много други тъжни сцени някой може ли да ми помогне да я намеря Praynig Praynig Praynig Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=xY51fGzJ6_c&list=PL-cg10LDz7 … L7wW&index=15

тази ли е?

# 97
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рениии, много красив подпис  Crazy Crazy Crazy Crazy

Hug Hug Hug Hug Hug

# 98

Hug Hug Hug

https://www.youtube.com/watch?v=y838-8p_oKQ

https://www.youtube.com/watch?v=xY51fGzJ6_c

# 99

Сладурите ни!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Мира и Яман са главната и ,съответно ,любимата ни двойка в сериала и ни се иска да гледаме само тях ,ако може, ама не става .  До края на сезона има поне 25-26 епизода и колкото и да й работи фантазията на Едже,не може да ги напълни само с Ямира.  Не ,че на нас ще ни омръзне да ги гледаме, но все пак е сериал ,развиват се и други сюжетни линии и герои и т.н.

Не знам кое ви накара  да се настроите за нещо повече от танц ? Е , аз очаквах и поне една целувка,признавам ,но не и повече. Но не е вярно,че нищо не се случи,напротив- Ямира с малки стъпки се приближават един към друг, стават все по-близки  - допира на ръцете на Яман до гърдите й, облизването на лъжичката, разсъбличането, макар и само на якето ....във всеки епизод има подобни  , наглед малки и несъществени ,но доста интимни  за тях моменти . В първи сезон се бяха  доближили много до интимността ,но обстоятелствата изтриха всичко или поне повечето. В момента те бавно,но сигурно отново вървят един към друг и ще стигнат там ,за където са тръгнали и където ние вече ги чакаме отдавна. Peace

Пардон, отплеснах се!  Blush Пък и не казах нещо  ново  и необсъждано тук  Peace

newsm10 newsm10 newsm10
И аз не съм очаквала нещо повече от танц. Даже бях сигурна, че ще има само искане и даване на прошка и затова не съм разочарована. Напротив насладих се на всичките сладки и смешни моменти. И на танцовите умения на Яманко  Laughing Laughing Laughing Laughing И колкото повече я гледам тази сцена с танца, толкова повече ми харесва.  Flutter Flutter Flutter Да не говорим пък за разкопчаването и разсъбличането  Crazy Crazy

# 100
 smile3518 smile3518 smile3518 [я smilie=smile3518.gif]Днес цял ден на тръстиката,че и утре пак...................... smile3511 Ся се връщам да ви чета............ Peace Видях само,че имаме превод................. Heart Eyes Благодаря от все сърце на момичетата............  bouquet  bouquet  bouquet Страхотни сте............ Hug Hug Hug Hug Hug

# 101

Модния фотографски гуру  Mr. Green Мерт Алас, е харесал снимките на Чачи Party Party Hug  Whistling
Супер  Party Party Party Party

# 102
# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт