Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 32 993
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Ох, бе, сладкиш... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Славата пречи ли на живота ви? Можете ли да се движите свободно по улиците?

Да, понякога ми пречи. Но всъщност това, че не мога да ходя свободно по улиците, не е беда. В някои отношения тази работа изисква жертви. Например, нужно е повече внимание към това, което си направил, към стъпките, които си предприел. Хората могат да те приемат като модел за подражание. Хората, който създават тенденциите в обществото, неизбежно (искат или не искат) се натоварват от това.  Но в най-общ смисъл интересът, загрижеността и любовта, която ми показват, когато ме видят, не ме притеснява.
Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

# 166

Яман в Т беше писла за тази сцена, че искал и себе си с роза да закичи, но парите му свършили.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и още: Искаш ли моята майка да стане твоя майка, Мира?  Joy Joy Joy Joy Joy

Оххххххххххххх беееее, голям сладур  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 167
Aз гледам това от миналия петък насам и нищо от 50-та серия не ми хареса толкова. Танци-манци .. нищо. Joy Joy Joy наизуст запомних вече и песента и кадрите и всичко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе и особено Яман накрая пред вратата като вика на Мира: Ще заспиш ли веднага?  Joy Joy Joy Joy т.е. "Ще те хване ли сън след като допреди малко съм тя пял на ушенце?"  Joy Joy Joy Joy с този секси глас ... ах, бееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
# 169
И една песен от Лалето, която пак шее Серенай. Много, много е добра.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Трябва да запишат нещо с Чачо, иначе ще е жалко.  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=-RAuM3B5tJg&feature=youtu.be

И това сме го гледали, ама е много, много хубаво направено.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes все едно Мира пее на Яман наистина.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И песента е страхотна.  Peace Неслучайно са ги събрали двамата в сериала.  Joy Joy Joy

# 170
Aз гледам това от миналия петък насам и нищо от 50-та серия не ми хареса толкова. Танци-манци .. нищо. Joy Joy Joy наизуст запомних вече и песента и кадрите и всичко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе и особено Яман накрая пред вратата като вика на Мира: Ще заспиш ли веднага?  Joy Joy Joy Joy т.е. "Ще те хване ли сън след като допреди малко съм тя пял на ушенце?"  Joy Joy Joy Joy с този секси глас ... ах, бееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Вярно тази сцена е прекрасна, а Чачовия глас.............  Crazy Crazy Crazy Crazy неустоимо секси. Пак започна да мърка  Crazy Crazy Crazy 
Ама как не ти хареса нищо от 50-и, яяяяяяяя ooooh! ooooh! ooooh!

# 171
  • София
И една песен от Лалето, която пак шее Серенай. Много, много е добра.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Трябва да запишат нещо с Чачо, иначе ще е жалко.  Peace

И това сме го гледали, ама е много, много хубаво направено.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes все едно Мира пее на Яман наистина.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И песента е страхотна.  Peace Неслучайно са ги събрали двамата в сериала.  Joy Joy Joy

Страхотно пее Сери. Дори в нейно изпълнение ми харесват повече песните, защото не прави характерните им извивки. А в дует с Чачо са супер.

# 172

И това сме го гледали, ама е много, много хубаво направено.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes все едно Мира пее на Яман наистина.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И песента е страхотна.  Peace Неслучайно са ги събрали двамата в сериала.  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нищо случайно няма. Браво на този, който ги е събрал. Страхотен избор. Party Party

# 173
Aз гледам това от миналия петък насам и нищо от 50-та серия не ми хареса толкова. Танци-манци .. нищо. Joy Joy Joy наизуст запомних вече и песента и кадрите и всичко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе и особено Яман накрая пред вратата като вика на Мира: Ще заспиш ли веднага?  Joy Joy Joy Joy т.е. "Ще те хване ли сън след като допреди малко съм тя пял на ушенце?"  Joy Joy Joy Joy с този секси глас ... ах, бееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Вярно тази сцена е прекрасна, а Чачовия глас.............  Crazy Crazy Crazy Crazy неустоимо секси. Пак започна да мърка  Crazy Crazy Crazy  
Ама как не ти хареса нищо от 50-и, яяяяяяяя ooooh! ooooh! ooooh!

нищо не ми хареса толкова, колкото песента и сцената от 49-та.  Изобщо 49-та е моята серия от 2-ри сезон. Докато от 1-ви сезон няма серия, която да не ми харесва, във втори ми хареса само 49, малко и 48-ма и малко 50, ама много по-малко.  Joy Joy Joy Joy То преполовихме сезона почти, а имам една любима серия.  Joy Joy Joy  Ама за следващата няма да се надявам да ми хареса, пък може да ме изненада Едже.  hahaha hahaha Да не повярваш.  Joy Joy Joy
Но преди малко четох в Т, че някой бил на сета и видял как снимат наЩИ хванати за ръце.  Joy Joy Явно Крачола не е казал нищо. Засега.  Joy Joy Или пък Едже ще го прави Жентълмен.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 174

И това сме го гледали, ама е много, много хубаво направено.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes все едно Мира пее на Яман наистина.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И песента е страхотна.  Peace Неслучайно са ги събрали двамата в сериала.  Joy Joy Joy

Страхотно пее Сери. Дори в нейно изпълнение ми харесват повече песните, защото не прави характерните им извивки. А в дует с Чачо са супер.

Да, точно пее без характерните им там извивки.  Peace Има хубав глас и ако се позанимава сериозно ще има успех.  Peace А бе гладни нЕма да останат наЩИ.  Joy Joy Joy Joy

# 175
  • София
А ако Оркун чака удобен момент, за да каже на Мира? Когато отново са заедно.... но тогава е под въпрос и Мира как ще реагира. Може да си помисли, че баща й му е казал...
Ще видиме Едже как ще ни изненада

# 176

Party Party Party Party Party  Обновен    Crazy

# 177
А ако Оркун чака удобен момент, за да каже на Мира? Когато отново са заедно.... но тогава е под въпрос и Мира как ще реагира. Може да си помисли, че баща й му е казал...

Дано ме изненада приятно този път.  Joy Joy Joy

Чачо и той да не види нещо от Ивето и от Ренка, преоблякъл се е и във фейса и в Т  Joy Joy Joy Joy

# 178

Но преди малко четох в Т, че някой бил на сета и видял как снимат наЩИ хванати за ръце.  Joy Joy Явно Крачола не е казал нищо. Засега.  Joy Joy Или пък Едже ще го прави Жентълмен.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Party Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Че той си е Жентълмен  Party Party Party

# 179

Дано ме изненада приятно този път.  Joy Joy Joy

Чачо и той да не види нещо от Ивето и от Ренка, преоблякъл се е и във фейса и в Т  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пък аз те изпреварих    ppp ppp ppp  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт