Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 305
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
Г-не, колко сте шик.
Колко си шик, живот мой.
Благодаря, ти също.

# 258
Г-не, колко сте шик.
Колко си шик, живот мой.
Благодаря, ти също.

Hug Hug Hug HugБлагодаря ти!

# 259
# 260
# 261
# 262
Скрит текст:

Не харесвам Оркун , но не отричам , че Метин се справя перфектно с персонажа си .Добър е , много е добър .

И по-добре, да не го харесваш, има си кой да го харесва Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

virdid,
остави ги да си харесват и Метин и героя му  Stop то още малко ще продължи ... скоро ще изчезне от сериала  Party Party Party Party Party Party

# 263
# 264
Aз гледам това от миналия петък насам и нищо от 50-та серия не ми хареса толкова. Танци-манци .. нищо. Joy Joy Joy наизуст запомних вече и песента и кадрите и всичко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе и особено Яман накрая пред вратата като вика на Мира: Ще заспиш ли веднага?  Joy Joy Joy Joy т.е. "Ще те хване ли сън след като допреди малко съм тя пял на ушенце?"  Joy Joy Joy Joy с този секси глас ... ах, бееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug Hug

А аз си помислих, че я пита: "ще повървиш ли с мен". А тя каза че е станало късно.
Още два пъти го слушах и аз така го чувам  newsm78 newsm78 и рускините така са го превели.  Peace

# 265

пак ли на сватба е бил?  Joy Joy Joy Joy Не пропуска събота без сватба  Joy Joy Joy Или това е от миналата седмица?  Joy Joy Joy

# 266

ай че е сладка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes снимката била от вчера  Peace

# 267

Още работят нашите,и те като мен нощни птици.  Smile
 Какво ли се случва тук , newsm78 да не ги сгодиха? Joy

http://instagram.com/p/v_19Rjk_wS/

На среднощния сет е било интересноооо  Hug Hug Hug  Аз също ги следих до 1.30 ч някъде ,после май затихнаха   Thinking
Обаче се коментираше и някаква кавга между Оркун и Мерт  newsm78 , говореха за някакво петно- дали било  от кръв  или от вино  ooooh! ,ако правилно съм разбрала  Rolling Eyes  Кой епизод снимат в момента , 52 ?  newsm78

Дано да е било кръв по Крачола  Party Party Party Надир да го е гръмнал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 268
Брей ние откога се чудим дали са заедно пък виж къде бил ключа от палатката #Crazy.Аз дрога още не съм видяла в тоя сериал ама явно не съм гледала задълбочено пък и осиновяването ми бяга.Трагичен край на връзката малко страшно ми звучи.Да бяха ни извикали ние да драснем някой ред за сериала.
Спорд мен с бг аудио ще си загуби очарованието филма но пък ще могат и други хора да му се порадват.
Не само дрогата и осиновяването си пропуснала, то цялото послание на филма ни се губи  Whistling Whistling Whistling
Наистина с дублаж ще се загуби част от очарованието, но дано поне им подберат хубави и изразителни гласове.  Peace Peace

Що се чудите?  Joy Joy Joy Може би става дума за друг сериал.  Joy Joy Joy Joy аз нЕма да го гледам с дублаж.  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 269

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сладурковци бееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт