Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 225
  • 745
  •   1
Отговори
# 285

На среднощния сет е било интересноооо  Hug Hug Hug  Аз също ги следих до 1.30 ч някъде ,после май затихнаха   Thinking
Обаче се коментираше и някаква кавга между Оркун и Мерт  newsm78 , говореха за някакво петно- дали било  от кръв  или от вино  ooooh! ,ако правилно съм разбрала  Rolling Eyes  Кой епизод снимат в момента , 52 ?  newsm78

Дано да е било кръв по Крачола  Party Party Party Надир да го е гръмнал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Още не се появило и пак взе да гърми по Крачо  ooooh! ooooh! И все той й е в ума  Mr. Green

Ще взема вече да си помисля, че си тайно влюбена в него
Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ами като прочетох, че имало петна от кръв и вИднага си представих как някой стреля по Крачола.  Party Party Party

Толкова тайно съм влюбена, че чак аз не знам.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама в клуба всичко се знае  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 286
# 287

На среднощния сет е било интересноооо  Hug Hug Hug  Аз също ги следих до 1.30 ч някъде ,после май затихнаха   Thinking
Обаче се коментираше и някаква кавга между Оркун и Мерт  newsm78 , говореха за някакво петно- дали било  от кръв  или от вино  ooooh! ,ако правилно съм разбрала  Rolling Eyes  Кой епизод снимат в момента , 52 ?  newsm78

Дано да е било кръв по Крачола  Party Party Party Надир да го е гръмнал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Още не се появило и пак взе да гърми по Крачо  ooooh! ooooh! И все той й е в ума  Mr. Green

Ще взема вече да си помисля, че си тайно влюбена в него
Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ами като прочетох, че имало петна от кръв и вИднага си представих как някой стреля по Крачола.  Party Party Party

Толкова тайно съм влюбена, че чак аз не знам.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама в клуба всичко се знае  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Изобщо не  е тайно, всички отдавна го разбрахме .  Laughing Laughing  

# 288
# 289
# 290
# 291

Много високо нащу.Ма и стройно и красиво. Heart Eyes

# 292

smile3521 smile3521 smile3521
Тази снимка е от Yusa. Написал е "Нашите пак са на сета".  Peace

# 293

Точно щях да питам това цяла фамилия ли са?  Joy Joy Joy А то били родата на Чачо.  Joy Joy Joy Ама вярно стърчи над всички.  Joy Joy Joy

# 294

Май има редовни фенове по сетовете доколкото разбирам.Абе и аз искам да ида веднъж поне сигурно е много интересно.От вас някой ходил ли е?

# 295

Точно щях да питам това цяла фамилия ли са?  Joy Joy Joy А то били родата на Чачо.  Joy Joy Joy Ама вярно стърчи над всички.  Joy Joy Joy
Ама това на Чачо родата ли е пак не съм разбрала newsm78

# 296

Май има редовни фенове по сетовете доколкото разбирам.Абе и аз искам да ида веднъж поне сигурно е много интересно.От вас някой ходил ли е?

Ася, това са му роднини на Чачо, Юса му е братовчед.  Peace Ама него го няма на тази снимка.

Ето го на тази снимка го има с брата на Чачо. Брат му е този, който се е обърнал кум камерата, а иначе е с гръб, а Юса е отсреща.

А това е сестрата на Юса със Серенай.

Фенчо и Надето са били на сета.  Peace

# 297

Yusa е братовчед на Чачко. Тези явно също са роднини. Момиченцето до Ча май е сестрата на Yusa.  Peace
Фенчо е ходил на сета. Пусна ни и снимки. Но пък не е видял Чачко.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 298

Ей, ама много хубав беее  Crazy Crazy Crazy

# 299

Yusa е братовчед на Чачко. Тези явно също са роднини. Момиченцето до Ча май е сестрата на Yusa.  Peace
Фенчо е ходил на сета. Пусна ни и снимки. Но пък не е видял Чачко.  ooooh! ooooh! ooooh!
Много ви благодаря за разясненията.Интересно ми стана.Даже не знаех че Ча има брат по-малък доколкото виждам.Сладурки сте всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт