Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 32 952
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро и от мен!Успешна и усмихната седмица на всички! Grinning

Еркюл Поаро само пасти може да ви носи разгадахте цялата ситуация около наще. Опасни сте.Ейвала. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 361

Вайййййййй  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Е ,как да не ми е хубав деня след такава красота. Целият месец ще ми е хубав и празничен! Нека и на вас да ви е!  Hug Hug Hug

# 362

Да го изядеш с парцалите  нашия  Laughing    Laughing   и другите,де   Hug Hug

# 363

Малко мюзик,за по-добро настроение
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35

# 364
Добро да ви е утрото и прекрасен деня на всичкииии!  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утроооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден и слънчева и успешна седмица  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една "новина"  Joy Joy Joy
наЩи уж са хванати в крачка  Joy Joy Joy Снимката е публикувана в Т с текст, че потвърждава казаното от Чачо в интервюто:
Скрит текст:
За човек, който е пред очите на всички, трудно ли Ви е да опазите личния си живот от външни погледи?
Основното е това: Когато ние се опитваме да запазим нещо и да го скрием, то да се изкарва наяве. Само, че това трябва да се прави в някакви морални рамки и да има уважение. Дори и да сме известни и ние иамме социален живот и понякога искаме да отидем някъде и да се видим с приятели. И се опитваме да правим това далеч от хорските погледи, доколкото е възможно.

Някъде уж на скрито място са били. Пише и името на заведението. И че след като се събирали само по къщите, този път решили да излезнат малко.  Joy Joy Joy И Брадатко бил дошъл да ги прибере гълъбчетата (така са наречени) Joy Joy
А според мен този срещу тях е Али Билгин и това е сет или почивка от сет.  Peace http://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-sarikay … 5513#.VHwSEGdA1LQ

Добро ти утро и взе ми си гледай работата  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Иска ти се този да е Али, ама не е  ppp ppp ppp ppp
  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Туй е в клуба  smile3534 smile3534 smile3534

hahaha hahaha hahaha нЕма начин да не е в клуба.  hahaha hahaha hahaha Този отсреща може да е гнусния ви Крачол под прикритие  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да, на всичко е готов за нас, ppp ppp   ама и той не е  Mr. Green

Сега и аз да се изкажа - Тази изобщо не е Серенай  smile3534 smile3534 smile3534   Доста по-руса е от нея  Rolling Eyes

Сега пък и ти си гледай работата  ppp ppp Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

Ренкооо,  Hug Hug Hug Асе, Hug Hug Hug

# 365

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68

Мимка,  Hug Hug Hug

Даниии и аз в първия момент си казах, че Чачо е  ясен, вижда се добре, ама мацката не се знае коя е.  Joy Joy Може да е новата.  Mr. Green

# 366
нЕма спорите с тези, които имат далекогледи  Naughty Naughty разположени на Клубна тераса  Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy

Party Party Party Party Party

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/cagatay-ulusoy-ve-serenay-s … n-barisma-belgesi

# 367
Добро утро и от мен!Успешна и усмихната седмица на всички! Grinning

Еркюл Поаро само пасти може да ви носи разгадахте цялата ситуация около наще. Опасни сте.Ейвала. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ася, всички дедективи взети заедно могат да ни дишат праха само  Joy Joy Joy Joy Joy само, че в последния случай неяснотите са много.  Joy Joy Joy Ама новината е прясна още, има време да изясняваме.  hahaha hahaha

Статията плъзна навсякъде  hahaha hahaha hahaha
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/cagatay-ulusoy-ve-serenay-s … risma-belgesi?p=1

# 368
нЕма спорите с тези, които имат далекогледи  Naughty Naughty разположени на Клубна тераса  Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3521 smile3521 smile3521

# 369

А Крачо  smile3511 newsm45 newsm45 newsm45

# 370

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тия ще се вземат  Party Party Party
А за Крачо Седеф  Party Party Party Mr. Green

# 371
# 372

Червилото на Халето малко тъмно ми идва.

# 373
  • Яко в Матрицата...

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тия ще се вземат  Party Party Party
А за Крачо Седеф  Party Party Party Mr. Green

Ох, бе Иве... Крачо и Седеф Joy Joy Joy Joy  Не е за него тя, някоя по-АРТ му трябва Joy

На мен Хале ми харесва с това червило  Peace

# 374
Ако е останало нещо непреведено от интервюто на Слънчо newsm47 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт