Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 155
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ей, никой не е писал да иска нещо от мен  Crossing Arms Как може така !!??!?!?  Cry Само аз ли няма да дойда с чанта, пълна с книги...  Tired Face
Отивам в народната библиотека да бачкам, от там ще дойда директно на Хепито  Hug

едит: имате 20 минути да кажете какво да донеса  Hug  Flutter

# 16
  • в огледалото на живота
Привет и от мен  wavey
Миле,благодарности за темата   bouquet
Да ни е коледно,уютно,топло и щастливо в нея  Hug

Мойто другарче да се озърта в понеделник и да си носи по голяма торба,че армагана е тип колет.... tooth

Зори,много си тайнствена,ми сподели де... Crossing Arms

Пожелавам ви хубави и незабравими емоции на срещата днес и да сте така  lalalala

# 17
  • на североизток от Рая
 Добро утро и от мен, твърде съм закъсняла, за да ви сервирам кафето. Някои вече са го изпили даже, ранобудничките ми те.  Hug

Много хубава тема, личи си старанието, което е вложила Милето. Благодаря ти, Мил!  Hug Heart Eyes

Зори, аз си мислех за теб, но си знаех, че ще се включиш по някое време. Ама ти твърде късно си се появила, а аз тогава вече бях отнесла.  smile3524 Пиши и по-рано, че да мога `да те срещна`.  Hug

Кабошар и Лоренка липсват.  Thinking

Мариетко,  и аз имах кофти сънища. То не стига единия, че после още един. В първия сън се чувствах толкова безсилна, ощетена, обидена на мъжа си. Беше дал документите на колата ми на някакъв, пък тоз е един пройдоха, дал и колата ми, че оня да ходи да си вари ракията. И аз като се мъча да викам насън, а глас не излиза, направо щях да се пръсна от напрежението. Другият сън не е за разказване, като един лабиринт е, луда работа, сега съм омаяна още, даже не чувам с дясното ухо. Толкова ми е некомфортно.

Сливче, нещо не те намирам тук с настроение, мило.  Hug Аз имам усещане защо е, но има време  и ще кажа. Ти си човек, който е като пружинка, винаги с настроение, но сега това не  е точно така. Покажи ни Саске!  Simple Smile

Много ми се иска да съм на срещата в Софето. Но винаги съм в мислите си с вас!  Hug

Мижжж, ти накъде отпраши днес, че ни четеш от телефона? Опознаваш родината май.  Grinning

Камиче, приятно четене днес! Това кога ли ще ми се отдаде и на мен.  Crazy

# 18
ДУ Hug
Миле, благодаря за темата, много добре си се справила Hug   bouquet

Момичета, пожелавам ви приятно изкарване на срещата и да мислите за нас неприсъстващите Hug

Хубав уикенд на всички Hug

# 19
  • Пловдив

"Животът е шахматна дъска, Амели.Всяка фигура има своя статут.Своето предназначение.И своето място.Всеки се движи според установени канони.И царицата почти никога не се мотае в краката на пешките....
Знаеш ли кога свършва играта? Когато пленят царицата.Когато я предадат. В живота това се случва,когато делничните грижи те погълнат.Когато сивотата те удави в мръсната си пяна.Когато рутината те задуши."
-  Силвия Кристъл "Ловът на пеперудата"

Лоренка е на изпит по статистика - да й стиснем палчета.

Мариета в тоя сън да не си била и ти на някакви хапченца /хора се превръщат в буболечки/  hahaha  Hug

Софиянки  Hug Hug Hug искам при вас...

Днес вече наистина съм решила да чета книжка  Crossing Arms

# 20
  • на североизток от Рая
 Късмет на Лоренкаfingerscrossed Дано да намери време и за нас после.

# 21
  • В Балкана
Добър ден и от мен!   bouquet

Кафе-пила, тренирала, куче-разходила, прала и простирала (истинско пране  tooth ) и нещо друго правила, ама  вече забравила.  hahaha

Миле, благодаря за темата!   bouquet

Деси, честита годишнина!   bouquet Ако това е Твоят човек, ти пожелавам цял живот разбирателство и любов!
Добре си се постарала за празника! Осем години ли правите заедно?

Камиче и аз мен си победител!   bouquet  Ще се радвам да се видим, когато си тук и понеже НДК е до мен разчитай, че ще дойда.

.♥.Петя.♥., Токораз Исто има две многотомни поредици - "Ятаган и меч" (5 части) и "Тангра" (до момента издадени до 11 том). Има няколко по-тънки книжки - "Притча", "Нова притча" и "Пътуването". Т.к. само "Притча" е в мен, ще ти я взема. Тъничка, тъничка, чете се бързо и можеш да добиеш представа за духовната насоченост на автора. С уговорката, че тази малка книжка е нищо.  Laughing Доколкото помня ти също имаш афинитет или поне не те дразни "присъствието на религии" в книгите.
Първата част от "Ятаган и меч" не е в мен, дала съм на брат ми да я чете. Затова ще ти взема първият том от "Тангра". Не съм започнала да чета поредицата, планирала съм я за догодина, януари и не мога да дам мнение, но от прочетените откъси и познавайки вече автора знам, че на мен ще ми хареса.
В кратце - освен историята, като сюжет и историята, като исторически събития, идеята е за Пътя на човека/война, усъвършенстването, мисията и т.н. и т.н. Но каквото и да кажа е малко, трябва да се прочете... от който е готов и иска.

Маришка, ти казваш само с подаръка си ще дойдеш, днес!?  Sunglasses
Айде сега да кажа за първите тройки - в три игри си участвала - на три девойки си подарявала и три на теб.  Heart Eyes Пакетчето "ще пътува" по обратния път на някой, който е подарявал на теб.  Flutter
Вторите тройки няма да ги казвам сега, че ако първия вариант не е верния, ще разваля изненадата.   Laughing Или ще се изложа.  tooth

Евилан, ще се радвам да успееш да дойдеш!  Hug

А бе, Нарче, какво е това кафе в 21:30 ч.?  Shocked И не за първи път те чета, как вечер ти се пие кафе и пиеш. 9:30 вечерта е подходящо време за други неща.. Например пиене на чай.  Heart Eyes

Слив, гушки и забава с бабите и дядовците!  Hug

На Мижжж, приятно спа.  Whistling  Hug

На Лоренка успех на изпита!  Hug

Толкоз... май не е лоша идея преди срещата, да побърша малко прах из нас.  Mr. Green  ooooh!

# 22
  • София
Ку ку, ДД  Hug!
Второ кафе пия, изкъпала съм се, изсушила съм се, мързи ме да чистя и ще чакам да стане време за срещата  Flutter.

Миле, мерси за темата! Ще те цункам после  Wink.

# 23
  • на североизток от Рая

Вени, и от мен я цункай. И нагушкай и нацелувай всички от мен!  Hug Hug Hug

# 24
  • София
Добре, Нелчо! Обещавам, сички ще ги налигавя, защото и без това днес ми е едно такова любовно.
Имах няколко кофти дни и трябва да ви кажа, че тази сутрин единствената причина да се надигна с настроение е заради това, че ще ви видя.

# 25
  • В Балкана
Оооооо, Вениии!!  Hug  Hug  Hug
Задръж любовното настроение, докато те обхване коледното!  Hug

# 26
  • София
Държа го звраво, Рейни  Hug! На мен заради вас ми е любовно, много сте ми мили и винаги ми действате позитивно, когато се видим  Grinning.

# 27
  • Пловдив
Rain*, да, 8 години правим...ами на приливи и отливи сме, понякога хем не може да се траем, хем си стоим заедно - мисля, че скоро трябва да има някаква развръзка, защото не може да я караме вечно така...вярвам в намесата на съдбата и знам, че ако ни е писано да сме заедно ще ми се удовлетвори желанието, ако не всеки ще поеме по различен път...

# 28
Мойто другарче да се озърта в понеделник и да си носи по голяма торба,че армагана е тип колет.... tooth
Споко, пощата ми е на 5 минутки  Heart Eyes

И аз нямам търпение да ви видя  Blush Crazy

# 29
ДУ и от мен! ( утро ли е още? )  Wink
Миле,благодаря за новата тема! Много е уютно и коледно!   bouquet
Шансовете да дойда на срещата се увеличават. Стискайте палци!  Peace
Евилан,дано да успееш да дойдеш и ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт