Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е, че как стратегически другояче да ти отговори  hahaha Толкова сте далече, че ей сега те виждам как й гризкаш от шоколада и си надипляш бретона!  hahaha Mr. Green
Днес съм си у нас, щото имам проблеми с корема (разбирай дрисък). Ако си подам носа вън, не се знае в каква посока ще ме отвее вятъра, отслабнах поради гореописаните проблеми, и е хубаво да знам, че има къде да се подслоня  hahaha.

# 661
Дев, цялата треперя. Благодаря ти!!!

# 662
  • На планетата Земя
Евилан, толкова е хубаво, че се включи в играта! Радвам се, когато има нови попълнения, и то прекрасници като теб, които пишат, споделят и съпреживяват!  Heart Eyes

Оооо, наш'та Вени има дрисък,
т'ва ще да е некъв нов модерен писък,
рошав й бритоня, широк й панталоня,
съчувствам ти, прекрасна Вени,
лекарството е - "Петдесет нюанса освободени".  Mr. Green

# 663
 newsm44 newsm44 newsm44  Gift  Нарчеее,благодаря ти!       
Очаквайте снимки .
newsm18 newsm18 newsm18

# 664
  • в огледалото на живота
Евилан,аз съм тази която ти благодари  Hug Hug Hug
Ох,толкова е вълшебно всичко тук  Hug Hug Hug

Вени,о милата тя.....
Миле,ох...... Joy

Качих снимките в нашето албумче  Party

# 665
Хаххаха не могаааа Миле ти ме уби  smile3532 smile3532 smile3532 Joy Joy Joy Как ти идват такива рими не знам, но продължавай се в този дух  Hug

Дев честит ти подарък, Евилан се е постарала доста   bouquet

Другарчеее ми тук все вали, как да ида до пощата  ooooh!

Ехе докато публикувам и Нези и тя се включи. Днес е ден за подаръци явно  Mr. Green

# 666
Здравейте  wavey

Чудесни подаръци отново видях и много радост  Heart Eyes
Аз днес изпратих пакетчето на моето другарче. Дано да й харесат подаръчетата и книгата, разбира се  Heart Eyes
И дано да прояви тактичност и не снима кутията, защото е отчайваща на фона на тези ваши красоти  Tired Ама като си се знам, че съм с две леви ръце, реших да не рискувам  ooooh!

Вени, да минава дри*ъка  Hug Виж Милето как се вдъхнови от твоята ситуация, бравос на нея!  Laughing

Хубав ден на всички   bouquet

# 667
  • София
Миле, бееее! Аз го написах с малки розАви букви, а ти ода написа Joy.
Избягаха ми римите и не мога да ти отвърна подобаващо Crossing Arms.

Ей, Мижи, здрасти  Hug!

Нези, и ти ли? Днес е голям купон тук  Sunglasses.

# 668
Вени , миличка , ела да те гушна  Hug  Ако имаш под ръка йод вземай пий капки , веднага ще те присече и ще забравиш за това ...... щастие  Hug

Миле  Joy  Joy  Как ги мислиш тези стихове , убийствени са  Joy

Нези Hug

# 669
  • На планетата Земя
О, Незиии, честитка!  Peace

Вени, да минава дри*ъка  Hug Виж Милето как се вдъхнови от твоята ситуация, бравос на нея!  Laughing

Ами то .. от луд човек какво друго да чакаш. Венка, сори, сис  Embarassed, мнооо съм нетактична. Сядам да съчинявам ода на глупостта.  Tired

Ти само кажи защо буквите са точно розови, да не си яла марш мелоуз?  Thinking
Скрит текст:
rotfImbo rotfImao rotfImbo 

Наре, мани, недей, по-добре да не й присича.  Joy Joy Joy Ще изпусне и среща, и всичко.  Laughing

Вени , миличка , ела да те гушна  Hug  Ако имаш под ръка йод вземай пий капки , веднага ще те присече и ще забравиш за това ...... щастие  Hug

# 670
  • София
Честити подаръчета на всички.

Чакеме снимки.

МижчеHug Hug

Миле  rotfImbo rotfImbo

# 671
  • София
 hahaha hahaha hahaha

Миле, тоя дрисък, новият ми моден писък,
прави прагът ми на болка много нисък  hahaha.
Буквите обагрени са в розАво
щото положението е адски бозаво.

# 672
  • Benelux / Varna
Ухуууу, чудни подаръчета си има Дев!!! Браво на Ели за хубавия подаарък, който е изпратила и който стопли сърчицето на Дев!  Hug

Оууу, Вени, страх ме е да си призная, но и аз очаквам подобно примеждие.
Сега да разкажа: днес почнах детоксикацията на д-р Михайлов. Три дена ще съм на нея, прави се три дена, като последния е по пълнолуние винаги. Накратко: сутин пиеш една лъжица анг.сол с малко вода и после цял ден само фрешове, като сока е 6 грейпфурта, 6 портокала и 3 лимона - това го правиш на сок и го разреждаш с 1,5/2 л,вода и това ти е за цял ден! И така три дена! После си има захранване. А познайте къде ще се намирам утре,,,,у тоалетната и аз  hahaha Joy
За първи път я правя, но имам много приятели, които я правят всеки месец вече почти 1 година и са много доволни. Изключително пречистващо!

Така, че Точ,,,ще си ги мечтая тия ми ти принцеси поне още два дена  newsm45

Забравих да поздравя нашата поетеса Милето за чудния стих, който отново е сътворила!  smile3532

Ааа оная кокошка на волана , направо ме разби!  Joy

Аайде Нези, айде Нези,,,,чакаме!

# 673
  • На планетата Земя

Чаке, чаке, ама няяяяяма

Гризат шоколадите, мажат косите, а нас .... мижжжжки ни яли  Mr. Green

ХАХАХА, Вени  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha Глей как вдигнах поетизма ти на крак, голям си ми живак.

Ухааа, Зори, усещам как скоро и за теб ще стихоплетстваме. Успех!  Peace

# 674
  • София

rotfImao rotfImao то вълнение, то чудо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт