Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 152
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Ох, пак бисери и смях Joy

Дев страхотно си зарадвана, а от шоколада и на мен ми се прияде Embarassed Евилан браво момиче, виж колко страхотно се справи, още на първата ти игра даже smile3501
Сега ще издам една малка тайна и ще попитам другарчето си - ти харесваш ли такива коледни сувенири/преспапиета? Че съм ти опаковала един, та ако го не щеш да ходя да го вадя от кашона и да го сменям с нещо бухленско newsm78

В интерес на истината съм готова с подаръка, само трябва да стигна до БГ и да го пратя Embarassed Другарче, знам, че си нетърпеливо, но моля те  Praynig за отсрочка Blush

Нези и Петя сърчицето после ще поздравя, ще чакЕм първо снимки Grinning

# 676
Кости , много обичам преспапиета , на вади нищо и не заменяй  smile3521 smile3521   Laughing   Hug   Търпеливо съм , спокойно  smile3521    Joy

# 677
Ох, олекна ми на душата ooooh! Laughing

# 678
Дев, страхотни подаръци! Всичко много ми хареса.
Евилан, постарала си се много, адмирации!  bouquet

# 679
Милеее,образ такъв! Ще ме умориш от смях!  Joy
Венка,съчувствам ти,въпреки че се посмяхме на твой гръб!  Hug
Мижжжжче,радвам се,че си тук!
Девичка,честит ти подарък!
Браво на Евилан! Simple Smile
Сливче,честит ти и на теб! Моля те,донеси ми "Птича песен",ако се класирам за следващата среща., Hug
Мери,имам желание за "После"- "Сестра" много ми хареса.  Peace
Нарчеее,мила,не очаквах, че отново ще ми бъдеш другарче! (Не че съм била против Peace ),много приятно ме изненада.
Аз отидох в пощата да пращам и понеже имам загубена пратка от размяна,отидох на гишето за получаване да попитам за нея. И те ми казват:
-Ето,пратката ви е тук -и ми показват кашонче,опаковано в хубава хартия.
-Ааа-казвам-няма да е това изгубената пратка.
А като видях името на Нарчето и вече всичко ми стана ясно.  Wink
Прибрах се,проявих търпение да ви изчета и сега ще отварям.  Crazy
Скоро ще ви покажа и на вас!  Mr. Green

# 680
  • На планетата Земя
Нези, чакем, чакем  Flutter

# 681
  • USA, Steak State
Прекрасни книжки и подаръци!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чакаме още снимки!

Имам едно бебе в мен, което ми пречи да пиша и ще се включа по-късно пак.

# 682
Хей Дев страхотна изненада от Евилан  Hug  bouquet
Честито Дев и браво Еви! Невероятна емоция цари тук. А довечера ще има още снимки и подаръци  Crazy ЧакЕм и аз  Flutter

Вени оправяй се бързо, че Милето ще ни залее с ла*няна поезия  Joy Joy Joy

Кости дружке пращай всичко! Подаръци не връщам. Особено от всички тук  Heart Eyes

Мижи  Heart Eyes

Нелка идвай да видиш какви емоции има в рожбата ти!

# 683
  • София
Мерси, момичета, не е нищо сериозно. Явно съм настинала леко. А и нали знаете какво се случва, когато човек си вземе почивен ден и е у дома с компютър и интернет - всичката възможна работа се изсипва точно в тоя момент  ooooh!.

# 684
  • на североизток от Рая

Нелка идвай да видиш какви емоции има в рожбата ти!

Hug Heart Eyes Heart Eyes

Върнах се на своя почва най-после. Дълъг ден, тююю, уморих се. Успях да ви прочета преди час от чужд компютър, запозната съм с емоциите и нямам думи да изкажа огромната си радост, че вече толкова теми тук са най-щастливите и позитивни хора, които познавам. Радвам се, че сте в живота ми, налага се да ви го кажа пак.

Евилан, страхотно вписване в играта направи. Евала!  bowuu

И аз чакам другите подаръци. Страх ме е да не пропусна да спомена някого, затова ще се отдръпна леко настрани, но само докато си почина.

Вени, що така бе, душко?!  Hug

Миле, направо къртиш. Обаче аз ей сега ще ти пиша на лични. Ще видиш ти.  Naughty

# 685
  • София
Вени, що така бе, душко?!  Hug

Миле, направо къртиш. Обаче аз ей сега ще ти пиша на лични. Ще видиш ти.  Naughty
Що написах разстройство в розово ли  hahaha Hug? Мина ми всичко вече  Hug.
А на Милето защо й се заканваш, ще й се караш ли за нещо  Mr. Green?

# 686
  • София
леле, как се смях.... не е истина ....  Joy Joy Joy Joy Joy
Дев, ти си с най-страхотната коса тук, ама и аз не свързах жокера "обича да си глези косата" с това - ей моята, колкото и да я глезя, все три косъма стои  Mr. Green Страхотен подарък, Евилан  Party
чакаме още снимки, писъци, и разбира се, стихове и оди Flutter

# 687
Ехаааа, туква хвърчат подаръци, голям ден днес Grinning   bouquet

Нези, значи после Мариша дава на теб После, Сестра отива при Нара. Ок, ама следете и вие, че ще забравя  Laughing

# 688
  • София
запомних  Whistling ама ше взема и да си запиша...  Laughing

# 689
  • в огледалото на живота
Дев, ти си с най-страхотната коса тук, ама и аз не свързах жокера "обича да си глези косата" с това - ей моята, колкото и да я глезя, все три косъма стои  Mr. Green Страхотен подарък, Евилан  Party
чакаме още снимки, писъци, и разбира се, стихове и оди Flutter
Ауууу,какъв комплимен Маришка... Embarassed Embarassed Embarassed
Хич не мисля,че е кой знае каква,просто има дължина и това е.... Blush
Сега я подкъсих леко и нямам търпение да си я поглезя с подаръците от Еви.. Crazy

Хайде де ,къде се губите останалите зарадвани с подаръци......изгубихте ума и дума ли..... Grinning
Чакам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт