Утробата - освен другото и дозатор за единични сперматозоиди:

• 11 713
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
Да проверим с анкета колко от нас по колко пъти са били онодени масонската Thinking

Eто за това тук искам снимка!  Crossing Arms Току виж се докаже, че аз редовно съм се ... таковала де, масонската и ДОРИ НЕ СЪМ ПОДОЗИРАЛА!  Shocked
Не разбирате ли колко кардинално, колко значимо и разтърсващо е това!?! Аз си мисля, че са ме .... е такова де, а те са ме ... масонствали! Ха!  Crossing Arms
Вед-на-га снимка моля!

# 91
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...

Има, но с дозаторчетата внимават, за да не стане "беля"(момиче).

Значи с ММ или сме супер-дупер красиви ... Или имаме три "бели"  newsm78 Дайте съвет - как да разбера?

... Уф ... Що не мА бИ мама на времето да сА явявам на конкурси за красота? Гле'й к'ва "беля" след "беля" раждам ...

Янтра ... дай да сА вземаме, душо ... Ти свекърва, аз тъща ... Ти с три перфектни момчета ..., аз с три "бели" ... Па мо'е да са и супер-дупер красиви според последно прочетеното Simple Smile К'ат почнат да Са бият и карат, ке затворим и на двете къщи вратите и да сА опра'ат младите Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 06:40 от Почти безобидн@

# 92
А как да разберем дали сме износили семето на Граала?
Масоните само синове ли имат? Няма ли някой масон с дъщеря?

Норма Джийн е сред първите доячки към армията, с цел изготвяне на спермограми за Вътрешни нужди.

Синовете на Граала ГИ пише в био-чиповете и био-платчиците ИМ за репродукция например.

# 93
Отсега нататък ще практикуваме мАсионерска поза..

# 94
мел Гибсън в една конкретна роля притича из темата. чакам с нетърпение следващите номинации Mr. Green

# 95
мел Гибсън в една конкретна роля притича из темата. чакам с нетърпение следващите номинации Mr. Green

Ами пишете сценарии, но да не го избиете на "извънземни" и др. удобни ТЯМ!

# 96
Да позная ли, с RFID чипове го правят. Във ваксите Гардасил ги слагат, и в противогрипните.

Също и ежегодната цитонамазка си е масонско заплождане, не се и съмнявайте, вече имате стволови клетки от Юрий Гагарин. Защо- не знам. 

RFID всъщност е няк'ва масонска абревиатура, която значи Rex Fiat Imprimatur Deus, което е нещо като латински и току-що си го измислих, ама мяза на нещо от Дан Браун, та така...

# 97
Божеее! Аз си мислех, че децата се раждат след едно "голо еВане", а то било много сложно. Добре, че вече не съм в детеродна възраст. Да му мислят внуците ми.

# 98
Да позная ли, с RFID чипове го правят. Във ваксите Гардасил ги слагат, и в противогрипните.

Също и ежегодната цитонамазка си е масонско заплождане, не се и съмнявайте, вече имате стволови клетки от Юрий Гагарин. Защо- не знам. 

RFID всъщност е няк'ва масонска абревиатура, която значи Rex Fiat Imprimatur Deus, което е нещо като латински и току-що си го измислих, ама мяза на нещо от Дан Браун, та така...

Спрягаш ТЕХНИТЕ разкрасени и разтръбени небивалици.

Почистват от пакостите СИ, опитват се:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/628023

# 99
Аз да попитам понеже първо имам момиче, а после момче - към коя категория спадам? И ако се раждат само момчета, тогава кой ще ражда следващите поколения? Както се оказа в някои части на Китай и Индия след масовите аборти на женски бебета.

# 100
Аз да попитам понеже първо имам момиче, а после момче - към коя категория спадам? И ако се раждат само момчета, тогава кой ще ражда следващите поколения? Както се оказа в някои части на Китай и Индия след масовите аборти на женски бебета.

Ще пуснат специална реколта женски, поствоенни бебета.

Някои от ТЯХ са много склонни даже, голяма тайфа да си ползват няколко общи жени. Хем няма да ИМ разбулват тайните в забързаното ежедневие на народни майки.

# 101

Някои от ТЯХ са много склонни даже, голяма тайфа да си ползват няколко общи жени. Хем няма да ИМ разбулват тайните в забързаното ежедневие на народни майки.
В Индия и Непал знам, че практикуват на някои места многомъжството, ама все пак.

ПП Някоя съфорумка да не реши, че на жената и е много хубаво така. В този случай жената няма особен глас с колко и какви мъже да бъде. При тази форма на брак родителите омъжват момичето за един от братята в дадено семейството, ама всички останали също по график имат сексуални права над нея. Дали и харесва или не, няма значение.

# 102
В Индия и Непал знам, че практикуват на някои места многомъжството, ама все пак.

ПП Някоя съфорумка да не реши, че на жената и е много хубаво така. В този случай жената няма особен глас с колко и какви мъже да бъде. При тази форма на брак родителите омъжват момичето за един от братята в дадено семейството, ама всички останали също по график имат сексуални права над нея. Дали и харесва или не, няма значение.

Да - полиандрия.
 И в България е разпространена де факто.

Ще реши, че оставят голямо генетично наследство, ама нейсе.
 Сурогатки за специалните ИМ синове са.

# 103

Кой ще реши? Кои оставят генетично наследство? Кои са ИМ?

Без майтап говориш като психично болен човек, който си има там тема дето го вълнува и го влече все натам  Crazy

# 104

Кой ще реши? Кои оставят генетично наследство? Кои са ИМ?

Без майтап говориш като психично болен човек, който си има там тема дето го вълнува и го влече все натам  Crazy

Някоя си, примерно.

За "нормални" БРЪЩОЛЕВЕНИЯ има теми, с фадрома да ги ринеш.

Общи условия

Активация на акаунт