Утробата - освен другото и дозатор за единични сперматозоиди:

• 11 707
  • 151
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Авторката има меко казано странни публикации и постове... Само не можах да разбера как, предвид естеството на всичките й теми, се озова  в раздел като Клюкарника?

# 17
Авторката има меко казано странни публикации и постове... Само не можах да разбера как, предвид естеството на всичките й теми, се озова  в раздел като Клюкарника?

Търсите Мръвката!     chef
 Всъщност цяла софра е, с мноого апетитни... тайни.

Помислете на първо време върху прекалената селективност на "дозаторите" към все по-оредяващите сперматозоиди!

bouquet

# 18
Що бе, под 40 не са оредяващи сперматозоидите.
А селективността е винаги налична. Кой не иска да направи най-добрия избор за себе си?  Whistling

# 19
Що бе, под 40 не са оредяващи сперматозоидите.
А селективността е винаги налична. Кой не иска да направи най-добрия избор за себе си?  Whistling

Приказката за потурите, м******е, дънките и трънките я знайш.

# 20
 Popcorn  Mr. Green  направо като ефекта "УАУ " , еее  че недейте така де , не спирайте

# 21

Приказката за потурите, м******е, дънките и трънките я знайш.
И? Продължавайте моля...Искам да знам за мъдете и потурите и трънките....

# 22
Давай  Герри , ти си ми надеждата   ! newsm65

# 23
И? Продължавайте моля...Искам да знам за мъдете и потурите и трънките....

Не си правете илюзии, че мъдурковците желаят да садят ей така, какво да е.
 ТЕ копнеят за синове. Въобще Мафията държи на синове, които да обслужват огромната й, древна снага. Превенцията на зачатията им е добре дошла.

# 24
Добре де, изкарайте си го от системата: жената трябва да е чиста, да е девствена, защото иначе й се замърсява цервикалната мукоза и цедката на утробата не работи толкова добре. Освен това има "телегония" и децата, които са de puta madre, приличат на всичките й останали любовници.

А седмият син на седмия син има магически способности. И един мармот...

Вариант 2: жената може чрез медитация и духовни упражнения да селектира пола на децата си, като филтрира нежеланите сперматозоиди. Така чрез поколения генетична селекция накрая ще се роди Квизац Хадерах и ще има Подправка за всички от сърце.

Вариант 3: Мутантите са сред нас, Магнето крои зли планове. И всичко това защото шийките на матките ни не са достатъчно целомъдрени и пускат много сперматозоиди, широка ни е цедката...и се раждат разни спайдърменчета с криви гени.

# 25
Аз пък четох, че пенисът има такава дължина и форма, за да изтласква чуждото семе от вагината на жената. Заради това пенисът еволюционно се удължава. По-големият пенис също по-успешно предизвиква оргазъм при жената, което й помага да зачене по-успешно именно от този мъж.  Така, че хората са еволюирали в контекст на сериозна полигамия.

# 26
И всичко това защото шийките на матките ни не са достатъчно целомъдрени и пускат много сперматозоиди, широка ни е цедката...и се раждат разни спайдърменчета с криви гени.
И ся кво? Да отмениме конкуренцията и да въведем монопол на единствения? Само един сперматозоид да влиза?  Joy Joy
Това ще е Той-избраният, единственият синковец... hahaha

# 27
Аз пък четох, че пенисът има такава дължина и форма, за да изтласква чуждото семе от вагината на жената.
лелееее. Това го има при водните кончета и последният на опашката от любовници винаги печели! Ама при хората засега е само митология..

# 28
сериозна полигамия...
То аз че съм разпоретина е ясно, че децата ми са мутанти- ясно, ама не ми се е налагало чак да си организирам gang bang, за да забременея...

# 29
Аз пък четох, че пенисът има такава дължина и форма, за да изтласква чуждото семе от вагината на жената.
лелееее. Това го има при водните кончета и последният на опашката от любовници винаги печели! Ама при хората засега е само митология..
ми аз съм го чела в научно списание.
относно генг бенг --това си е спърм компетишън и е пак селектиране на най-добрия материал, но просто по вътрешен принцип. и естествено пак е ставало в нашето тъмно минало. в природата няма морал, какво да се прави. така и така ти е широка шийката на матката, може пък така да пробваш да отсееш най-добрия --да оставиш да се избият един друг в дуел за твоята яйцеклетка Crazy Hug
Между другото, зачеването от различни мъже също се смята за печелившо в еволюционен смисъл, защото се получава по-разнообразно поколение.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 14:57 от OX'AMAH

Общи условия

Активация на акаунт